De bedste Instagram spots i Istanbul

istanbul guide, guide til istanbul, expat kulturchok, flyt til Tyrkiet, Flyt til Alanya, guide til at flytte til Tyrkiet, hvordan er det at bo i Tyrkiet,

Istanbul er en meget smuk og spændende by at rejse i.

Denne guide er har fokus på nogle af de steder i Istanbul, hvor du kan tage et fantastisk billede til Instagram.

Der er naturligvis tonsvis af instagram spots i Istanbul, byen er jo kæmpe stor, så i dette indlæg kan du læse om nogle af de steder, jeg selv har taget billeder til min Instagram.

Og aprpro min instagram – Du kan se den her ❤️

Hvis du skal til Istanbul, så læs også disse rejseblog indlæg

De bedste Instagram spots i Istanbul

Aya sophia, Hagia sophia, hagia sofia, Istanbul, istanbul guide, istanbul seværdigheder, oplevelser i Istanbul,

Hagia Sophia / Agia Sophia

Hagia Sophia / Agia Sophia er på UNESCOs liste og et utrolig kendt sted i Istanbul.

På grund af Istanbuls komplekse koloniale og religiøse historie kan du se både kristen og islamisk arkitektur inde i moskéen.

Bygningen er også fantastisk udefra og der er en stor smuk plads foran Hagia Sophia, perfekt at tage billeder på. Det bedste tidspunkt på dagen er lige efter solopgang eller ved solnedgang, fordi det er tidspunktet på dagen, med færrest mennesker (selvfølgelig afhængigt af årstiden, for om sommeren er der utrolig populært)

Ortakoy Mosque (Ortakoy Moskéen)

Placeringen af Ortakoy-moskéen, som ligger lige ud til vandkanten ved siden af Hatice Sultan Palace og Bosporus broen, har gjort det til et perfekt instagram-spot. Moskéen selv er smukt dekoreret både indvendig og udvendig.

Langs molen er der rig mulighed for at tage flotte billeder med moskéen i baggrunden, men er man heldig, så kan man også få et billede inde i moskeen.

Hvis du går ind i moskéen så HUSK aldrig at tage billeder af folk, der beder uden deres tilladelse, vis respekteres i moskeerne, og dæk dit hår til hvis du er kvinde. Hvis du vil vide mere om hvordan man besøger en moské, så læs min guide her.

Galata tårnet, seværdigheder i Istanbul, tårn istanbul, Galata tower, Galata kulesi, Istanbul rejseguide, Istanbul guide

Galata Tower (Galata Tårn)

Galata Tower er et af de mest berømte steder i Istanbul og et sted, hvorfra du kan få et ikonisk billede, så alle ved, at du har været i Istanbul.

Tårnet er fra det 14. århundrede og er 63 meter højt, hvilket betyder, at du kan få et fantastisk foto af tårnet fra mange forskellige steder rundt om tårnet.

Når du besøger Galata Tower, så skal man være tålmodig, for området er super populært og der er ofte mange mennesker.

Efter at have fået det perfekte foto, tag et besøg op i tårnet og nyd den fantastiske udsigt over den smukke by Istanbul.

fakta om Istanbul, rejseguide til Istanbul, istanbul rejseguide, det vidste du ikke om istanbul, rejseblog istanbul, istanbul rejseblog, seværdigheder i Istanbul, dansk guide til Istanbul

Taksim Tünel Tramvay

De ikoniske røde sporvogne, der kører gennem Istanbuls gader, er noget af det, der giver byen en unik stemning.

Man kan selvfølgelig ikke tage et billede med sporvognen mens den kører, men ved de 2 terminaler Taksim og Tünel holder de et kort stykke tid, og så er det muligt at få et billede med sporvognen. Mit billede er taget på holde pladsen i Tünel.

Instagram spots istanbul, gode fotosteder i Istanbul, Instagram spots, Dolmabahçe Palace, Istanbul, Oplevelser i Istanbul

Dolmabahçe Palace (Dolmabahçe-paladset)

Portene til Dolmabahçe-paladset har nogle af de smukkeste steder i Istanbul.

Omkring paladset er der forskellige porte, perfekt til instagram-billeder. Bare gå en tur i området, og jeg garanterer dig, at du vil finde nogle fantastiske steder.

Bemærk: Dolmabahçe Palace er et museum, som har en betalt entré. De porte, jeg henviser til, er alle uden for museumsområdet og gratis at besøge.

The Egyptian Bazaar, Mısır Çarşısı, Krydderibazaren, seværdigheder i Istanbul, istanbul seværdigheder, oplevelser i Istanbul, markeder i Istanbul,

Mısır Çarşısı (Krydderibazaren) og Grand Bazaar.

Krydderibasaren, også kendt som den egyptiske basar, er hvor du vil finde krydderier, tyrkisk lækkerier og andre delikatesser, der alle er meget farverige og smukke på billeder. Dette sted er normalt ikke ligeså overfyldt som Grand Bazaar og et fantastisk sted at tage fantastiske billeder og købe smagssnacks på samme tid.

Grand Bazaar er også en mulighed, men vær opmærksom på, at Grand Bazaar er virkelig stor og meget overfyldt, og mange af de steder, der er fede at tage billeder i, såsom lampebutik og tæppebutikker, ikke tillader billeder eller tager betaling for at tage billeder i deres butikker (hvilket er rimeligt, medmindre du køber en lampe eller et tæppe)

istanbul seværdigheder, rejseguide til istanbul, anbefalet seværdigheder, det skal du se i istanbul, lokal rejseguide itl istanbul, istanbul lokale guide, de bedste oplevelser i Istanbul

Bag på en færge

Færgerne er en skøn måde at komme rundt i Istanbul på men det er også et fedt sted at få et flot instagram billede i Istanbul.

Ofte flyver mågerne bag færgerne og hvis du tager lidt brød med når du sejler med færgen, så vil jeg næsten garantere at du får et fedt billede du kan poste online.

PIN IT

instagram spots in istanbil, gode steder til billeder i Istanbul, istanbul instagram spots, guide til Istanbul, oplevelser i Istanbul, istanbul oplevelser, dolcebache palace,
instagram spots in istanbil, gode steder til billeder i Istanbul, istanbul instagram spots, guide til Istanbul, oplevelser i Istanbul, istanbul oplevelser, dolcebache palace,

INDHOLD I ARTIKLEN: INSTAGRAMSPOTS I ISTANBUL, BILLEDER FRA ISTANBUL, ISTANBUL SEVÆRDIGHEDER, OPLEVELSER I ISTANBUL,INSTAGRAM OM ISTANBUL, DANISH TRAVEL BLOG, GALATA TÅRNET, GALATA TOWER, HAGIA SOFIA, TYRKISK REJSEBLOG, LISTE OVER SEVÆRDIGHEDER I ISTANBUL, REJSEBLOG OM ISTANBUL, REJSEBLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, REJSEBLOGGER ANBEFALING, REJSEBLOGGEN, ISTANBUL HISTORIE, FAKTA OM ISTANBUL, VISITISTANBUL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.