Min første Workaway oplevelse – på Bornholm

Workaway danmark, Workaway oplevelser, rejs og arbejde, sådan rejser du gratis, sådan rejser du billigt, Bornholm, Bornholm guide,

Jeg har over det sidste år haft 3 MEGET forskellige workaway oplevelser.

Min første Workaway var på Bornholm og i dette indlæg kan du læse om den oplevelser.

Jeg deler denne workaway oplevelse her på rejsebloggen, så de af jer, som er interesseret, kan få et personligt indblik i, hvordan det er, at rejse og lave workaway samtidig.

Som sagt har mine 3 workaway´s været vidt vidt forskellige, fra direkte ubehagelige til fantastisk. Dette var den bedste og det er derfor jeg gerne vil dele den.

Gudhjem Bornholm, oplevelser i Gudhjem, hvad skal man se i Gudhjem, sjove fakta om Bornholm, Bornholm solnedgang, solnedgang på Bornholm, Slusen gudhjem
Kun 10 minutter fra hvor jeg boede i Gudhjem kunne jeg gå ud på klipperne og nyde solnedgangen.

Hvad er Work away – Byt arbejde for overnatning og måltider

Når jeg siger Workaway, så bruger jeg dette ord fordi jeg bruger siden Workaway.info (reklamelink som hjælper min profil).

Det korrekte engelske ord tror jeg er “Work exchange”. Altså at du arbejder og rejser samtidig.

Workaway konceptet består i at den rejsende kan søge på hjemmesiden efter værter i hele verden. Værterne har udfyldt deres profiler, hvor de forklare, hvem de er, hvad typer arbejde de søger hjælp til, hvad de tilbyder til gengæld.

F.eks om de tilbyder eget værelse eller en seng i et værelse med andre – alle måltider eller måske morgenmad og aftensmad. Hver vært er forskellig men der er nogle minimum krav fra Workaway til folk som ønsker at være vært.

Nogle få tilbyder betaling, men som udgangspunkt, så er der tale om et pengefrit byt af arbejdskraft for overnatning og måltider.

En bruger på Workaway koster omkring 300 kr for 1 år. Se Workaway.info her.

Rokkestenen Almindingen, Almindingen Rokkesten, Rokkesten på Bornholm, Bornholm Rokkesten, Rokkesten nær Ekkodalen, Ekkodalen Rokkesten, Seværdigheder på Bornholm, De bedste oplevelser på Bornholm

Så lad mig dele min oplevelse, så der kan komme lidt i perspektiv for jer.

Jeg aftalte med Tony og Berit på Bornholm, at jeg skulle komme og være hos dem i 8 dage.

De tilbød mig egen bolig med seng og køkken samt alle måltider/alle madudgifter betalt.

Jeg betalte selv for min rejse fra Silkeborg til Bornholm og Berit hentede mig ved færgen.

5 dage om ugen i 5 timer dagligt lavede jeg forskellige små opgaver for dem, f.eks plukkede jeg blommer og rengjorde dem, jeg hjalp til i haven og jeg lavede aftensmad til familien.

Hver dag aftalte vi mine opgaver og når jeg var færdig, tog jeg rundt på Bornholm og oplevede øen på egen hånd, med en madpakke i hånden. Jeg brugte under 1000 kr inkl transport på min 8 dages tur til Bornholm.

Dette var uden tvivl om bedste Workaway oplevelse, fordi niveauet af frihed sammen med niveauet af arbejde var en perfekt balance, så jeg følte, at jeg fik lige så meget ud af det, som jeg tror min værtsfamilie fik du af det.

Workaway kan gøres alle steder i verden men jeg benyttede workaway til at få en god start på workaway, ved at gøre det på dansk og samtidig se Bornholm, som jeg ikke havde set før på det tidspunkt.

INDHOLD I ARTIKLEN: WORKAWAY PÅ BORNHOLM, REJSEGUIDE TIL BORNHOLM, WORKAWAY INFO, BUDGET REJSER, HVAD ER WORK EXCHANGE, HVAD ER WORKAWAY, OPLEVELSER PÅ BORNHOLM, GUIDE TIL BORNHOLM, REJSEGUIDE TIL BORNHOLM, BORNHOLM FERIE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVEL BLOG, TRAVEL BLOGGER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.