Mine 3 vildeste nytårsaftner i Danmark og udlandet

Nytår 08, nytår tobias dybvad, nytår i københavn, rejseblog nytår, københavn nytår, amager nytår

Nytår er få timer væk og i år siger vi farvel til det gamle år og velkommen til det nye.

Mit nytår skal fejres med middag med min familie og kl 00.00 skal fejres med nogle af mine bedste venner i Danmark.

Igennem årene har jeg holdt nytår i Danmark (i et utal af byer igennem årene), Berlin i Tyskland med nogle af mine bedste venner fra tidligere og i Alanya, som indgang til det år, jeg flyttede til Alanya.

08/09 – Det vildeste nytår nogensinde

I 2008 blev jeg 18 år og alt var en fest. Det var også det år jeg begyndte at rejse meget til København, for at arbejde som model ved siden af mit studie.

I København fik jeg flere gode venner i underholdningsbranchen og de 2 upcoming komikere Karsten Green og Asmus Brandt var nogle af de venner, jeg brugte meget tid med. Derfor var det også helt naturligt at holde nytår med dem og flere af vores fælles venner det år.

Nytåret blev holdt i Karstens lejlighed på Amager og vi var omkring 20 personer samlet det år. Flere dengang semikendte personligheder var også med til nytår, og mange af dem er sidenhen blevet kendte personligheder. For at nævne nogle stykker så var Tobias Dybvad, Linda P, Sarah Louise, Jakob Wilson, Karsten Green og Jamil Fearrington med til dette nytår.

Nytåret startede med god mad, fortsatte med alle dansede på bordene og slutte næste morgen med slemme slemme tømmermænd.

Nytåret 08/09 er også det nytår jeg har flest billeder fra, sidenhen har jeg nærmest glemt at tage billeder til nytår. Men da vi var 20 personer samlet var der også mange der tog billeder den aften. Her er nogle få af billeder fra 08/09

Nytår 08, nytår tobias dybvad, nytår i københavn, rejseblog nytår, københavn nytår, amager nytår
Tobias og jeg i et “overraskende” øjeblik.
Nytår 08, nytår tobias dybvad, nytår i københavn, rejseblog nytår, københavn nytår, amager nytår
Nytårsbordet før desserten.
Nytår 08, nytår tobias dybvad, nytår i københavn, rejseblog nytår, københavn nytår, amager nytår
Nytårsbordet under desserten, som efterfølgende var alle steder og på alt.
Nytår 08, nytår tobias dybvad, nytår i københavn, rejseblog nytår, københavn nytår, amager nytår
Jakob Wilson og jeg i en trut-koncert.
Nytår 08, nytår tobias dybvad, nytår i københavn, rejseblog nytår, københavn nytår, amager nytår
Karsten Green og jeg i en vigtig samtale om den næste drink.
Nytår 08, nytår tobias dybvad, nytår i københavn, rejseblog nytår, københavn nytår, amager nytår
Et hyggeligt øjeblik før nytår.
Nytår 08, nytår tobias dybvad, nytår i københavn, rejseblog nytår, københavn nytår, amager nytår
Jakob Wilson og jeg efter nytår. På dette tidspunkt er promillerne ret høje 🙂

12/13 – Nytår i Berlin

Nytåret fra 2012 til 2013 arrangerede mig og 4 af mine venner at tage til Berlin for at fejre nytår. Jeg elsker den tyske hovedstad og vi havde hørt meget om de store koncerter ved Brandenburg tor, som hvert år er det største samlingspunkt  i Berlin.

Vi havde lejet en lejlighed gennem 3F (noget meget få ved man kan, men det kan man som medlem). Nytårsmiddagen blev tilberedt i lejligheden, hvor vi også fik os et par drinks. Derefter begav vi os mod Brandenburg tor i Berlin for at opleve det store show ved den historiske port.

Ikke alt gik som planlagt. 2 km før Brandenburg tor gik alt i stå og vi kunne hverken komme frem eller tilbage. En million mennesker var mødt op ved Brandenburg tor. Folk på gaden var fulde og mange antændte deres fyrværkeri lige ved folk fødder, uden at tænkte på sikkerhed eller den store brandfare der ville opstå, hvis noget væltede. Af frygt for jeres sikkerhed, og da vi alligevel ikke kunne se eller høre koncerten ved Brandenburg, besluttede vi derfor os for at tage væk fra Brandenburg tor og videre rundt i Berlin. Læs mere om nytåret i Berlin, de hotte steder at fejre nytår i Berlin og mine gode råd her.

Se i videoen her, hvor vildt mange mennesker der er ved Brandenburg tor til nytår 2012/2013.

nytår i Berlin, berlin nytår, nytår ved Brandenburg tor, nytår ved brandenburg gate, gode råd til nytår i berlin, nytår i tyskland, fest i berlin, rejseblog berlin, rejseguide berlin
Mig og Tv-tårn i Berlins centrum
nytår i Berlin, berlin nytår, nytår ved Brandenburg tor, nytår ved brandenburg gate, gode råd til nytår i berlin, nytår i tyskland, fest i berlin, rejseblog berlin, rejseguide berlin
Min søde veninde Henriette og jeg, på min favorit restaurant Mr Chow i Berlin.

13/14 – Nytår i Alanya

Nytår i Alanya er meget anderledes end de nytår jeg har holdt i Danmark og Berlin. Det er meget stille og rolig i Alanya. Fyrværkeriet og forfrosne fingre er der ikke meget af i Alanya, men derimod mulighed for at god sol og blå himmel.

I 13/14 holdte jeg nytår i Alanya og det var sidste gang jeg besøgte byen, før jeg officielt flyttede dertil. Jeg brugte nytårsdag og nytårsaften sammen med tyrkiske venner.Vi sad hele dagen på balkonen var vejret var +20 grader.

Nytårsmiddagen var mezze retter og det var her jeg første gang smagte persille med citron og salt (skøn kombination i tilfælde af du ikke har prøvet det endnu). Før kl 00.00 gik vi på diskotek og kl 00.00 fejrede vi det nye år, og min kommende flytning, med et glas bobler.

Nytår i Alanya, alanya nytår, nytår i udlandet, nytår i sydens sol, gode steder at holde nytår, de bedste steder at holde nytår i Alanya, de bedste lande at holde nytår i

Hvilke år og hvor har du holdt din vildeste nytårsaften? Del dine oplevelser med mit i kommentarfeltet!

 
INDHOLD I ARTIKLEN: NYTÅR I UDLANDET, UDENLANDSK NYTÅR, NYTÅR I BERLIN, NYTÅR I ALANYA, NYTÅR I TYSKLAND, NYTÅR I TYRKIET, NYTÅR I DANMARK, NYTÅR I KØBENHAVN, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER, REJSE BLOG, BLOG OM EXPAT LIVET, DANSK BLOG OM LIVET SOM EXPAT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.