Mine gode råd til dig, der skal flyve alene

Guide til at flyve alene, flyv alene guide, gode råd til at flyve alene, alane flyvning, rejseblog, travelblog,

For ca. 7 år siden, fløj jeg for første gang alene.

Jeg fløj (nok ikke overraskende) alene til Alanya.

Jeg husker, jeg havde det SÅ mærkeligt med at flyve alene. Jeg var 100% sikker på alle kiggede på mig, og havde ondt af mig for at rejse alene.

Jeg følte mig meget ensom på min første alene-flyvetur.

7 år senere har jeg taget 30+ fly alene – Ja faktisk flyver jeg 90% af gangene alene. Jeg har også fået øjnene op for at der er RIGTIG mange andre, som flyver alene, og at det er helt almindeligt. Tro det eller ej, sådan så jeg det ikke før i tiden.

I dag ser jeg kæmpe fordele ved at flyve alene, modsat at flyve med andre. Når jeg flyver alene, så kan jeg selv bestemme, hvor jeg vil sidde i lufthavnen. Jeg kan altid få vinduespladsen (hvis flyselskabet er så venlige at give mig den plads), jeg skal ikke vente på medrejsende, der hele tiden skal på toilet og jeg kan se lige den film, jeg vil på rejsen.

Læs også: Paragliding i Alanya – Den vildeste WOW oplevelse!

Jeg synes, der er mange fordele ved at flyve alene, men jeg vil også gerne indrømme at det kan være lidt kedeligt til tider. Derfor har jeg sammensat en lille guide til dig, der skal flyve alene for første gang, eller dig som endnu ikke har fundet glæderne ved at flyve alene.

Til at starte med, er det altafgørende, at du pakker ting, du kan underholde dig selv med på rejsen.

Disse ting jeg ALTID med mig på rejsen.

  • Min telefon, Ipad og computer. Telefonen kan jeg aldrig undvære, og jeg skrifter simkort i luften. Har du Iphone ligesom mig, så er et lille FIF at bruge din ørering til at åbne lågen til simkort. På min Ipad har jeg downloadet film på (læs mere i guiden nedenfor) og på min computer sidder jeg og skriver blogindlæg som dette på.
  • Høretelefoner, så jeg kan se film eller hører musik uden at genere de andre passagerer.
  • En Powerbank, så jeg kan oplade min telefon eller Ipad på rejsen.
  • Earplanes ørepropper til at trykudligne med, da jeg får frygtelig smertefuld trykken for ørerne.
  • Slik eller en pose nødder, til at hygge mig med på rejsen.
  • En flaskevand, for hvem ønsker at være tørstig.
  • Et tørklæde/halstørklæde som kan dække mit ansigt eller vikle om halsen, hvis jeg mærker træk.
  • En lille hovedpude, så jeg kan få mig en behagelig lur i lufthavnen, flyet eller i transfer bussen.
Guide til at flyve alene, flyv alene guide, gode råd til at flyve alene, alane flyvning, rejseblog, travelblog,

Download film eller serier til din rejse

På Netflix, TV2 play og mange andre streaming services kan du downloade film og serier, som du kan se når du er offline.

Det siger sig selv, at du kommer til at være offline flere gange på din rejse, så husk at downloade hjemmefra.

Jeg fylder altid min Ipad helt op med film og serier. Film og serier er faktisk næsten det eneste, jeg bruger min Ipad til, så alle andre apps er slettet, så der er maksimal plads på den. Jeg sørger altid for at downloade en masse forskelligt, så jeg kan skifte lidt mellem det jeg ser, mens jeg rejser.

Guide til at flyve alene, flyv alene guide, gode råd til at flyve alene, alane flyvning, rejseblog, travelblog,

Gør det behageligt for dig selv

Jeg prøver altid at planlægge min rejse, så den bliver så behagelig som mulig. Jeg har afslappet tøj på, for jeg gider ikke noget der strammer, når jeg rejser. Hvordan jeg ser ud, er ikke så vigtigt for mig, for seriøst, hvem skal jeg imponere?

Jeg pakker også altid en lille hovedpude og ørepropper. Hvis jeg bare har en lille behagelig pude, så kan jeg sove næsten hvor som helst, og med mine ørepropper kan jeg lukker Hr. og Fru. jeg-snakker-på-hele-flyturen ude af mit hoved.

Guide til at flyve alene, flyv alene guide, gode råd til at flyve alene, alane flyvning, rejseblog, travelblog,

Tag en noget hyggeligt med på turen

Jeg hygger mig gerne med lidt slik eller nødder på turen.

Noget andet hyggeligt jeg også tager med på mine rejser er en malebog og/eller en bog (du ved, dem man kan læse i).

På flyrejserne kan det godt blive lidt for meget, hvis jeg ser film og serier hele vejen, så et afbræk jeg benytter mig af, er at jeg maler en side i min malebog eller læser et par kapitler i en god bog.  Når jeg flyver med Turkish Airlines, Pegasus eller andre flyselskaber, som har deres eget magasin, så læser jeg også altid det igennem. Flymagasiner er en fantastisk rejseinspiration og en god måde at få ny viden på.

Mens det ikke er særligt nemt at male i malebog på bus- og tog rejser, så er det faktisk utrolig nemt at male i et fly. Fly bevæger sig så roligt, at du kan male med samme ro i dine omgivelser, som hvis du sad hjemme i sofaen.

Jeg håber min guide er en hjælpende hånd til dig, der skal flyve for første gang alene og som måske er lidt nervøs ved turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.