Flyt til Alanya – Gode råd fra en der selv har gjort det!

Nicosia seværdigheder, Lefkosa seværdigheder, seværdigheder på Nordcypern, Nordcypern Seværdigheder, Great Han Nicosia, oplevelser i Nicosia, Oplevelser på Nordcypern,

Jeg modtager mange søde henvendelser igennem året, fra både mænd og kvinder, som ønsker at flytte til Alanya.

Deres historier er alle forskellige, men deres drøm er ens: At kalde 07400 Alanya deres hjem.

Jeg kan 100% godt forstå, deres drøm om at bo i Alanya, for jeg har selv kaldet Alanya for hjem i over 6 år.

Jeg har også gjort Alanya til mit job. Jeg skabte Alanya.Dk, 6 måneder efter jeg ankom, som udgiver magasiner, artikler om Alanya, giver services som f.eks. opholdstilladelse til Tyrkiet og som noget nyt er jeg også begyndt at vlogge /lave videoer om Alanya og min hverdag med navnet Two cultures (facebook: Two Cultures)

Alanya.dk er i dag utvivlsomt Danmarks største medie om Tyrkiet.

Gode råd fra en, der selv flyttede til Alanya.

6 år er fløjet forbi i Tyrkiet og 1000 forskellige artikler er skrevet om byen på Alanya.Dk og denne rejseblog + rejsesider, som jeg arbejder freelance for.

Min viden vokser hele tiden og jeg har mange mange gange delt denne viden med jer her på bloggen.

Derfor bliver dette indlæg Hjælp-til-selv-hjælp.  Jeg har nemlig skrevet omkring 10 indlæg specifikt om at flytte til Alanya på min blog, og i de indlæg kan du lærer en masse.

F.eks bør du tænke over hvordan du vil holde vægten i Alanya? Dette er et paradis af god mad, men hvis du vælger den forkerte løsning for ofte, så bliver man tyk i Tyrkiet. En problemstilling jeg har skrevet om her: Bliver man tyk i Tyrkiet?

En anden ting , du bør tænke over, er hvordan du vil ringe til din gamle bedstemor og bedstefar eller måske kommunen i Danmark.

Du ved alle dem, du ikke lige kan ringe til over facebook, whatapp eller facetime. Lige når du flytter, vil det ikke være noget du tænker over, men det øjeblik du får brug for det, er det vigtigt du ved, hvordan du kan gøre det. Hvis du vil vide, hvordan jeg gør det, så læs dette indlæg.

Venner og veninder vil også blive noget, som vil fylde i din nye hverdag i Tyrkiet. Kender du allerede nogle på forhånd i Alanya, eller skal du ud og skabe helt nye venskaber?

Jeg har tænkt meget over, hvad en god veninde er i Alanya, og skrevet dette blogindlæg om det.

Flyt til udlandet, gode grunde til at flytte til udlandet, udlandet flytning, derfor skal du flytte til udlandet, derfor skal du flytte til Alanya, expat, dansk expat,

Indlæg om at flytte til Alanya

Er du overhovedet klar til at til at flytte til Alanya? Burde du måske vente et år eller fem år? Er det overhovedet den rigtige beslutning for dig at bo i Alanya? Alt det går jeg i dybden med i disse 2 indlæg ↓.

Hvordan er det at bo i Tyrkiet? Du har sikkert gjort dig mange tanker om, hvordan du gerne vil have, det skal blive. Jeg har i dette blogindlæg fortalt om, hvordan det er at bo i Tyrkiet for mig ↓.

Hvis du er 100% sikker på, at du skal bo i Alanya, så skal du i gang med at planlægge, hvordan du rent teknisk vil gøre det. Ikke flere drømmende tanker, nu skal du have planlagt din flytning. Hvis du mangler lidt hjælp til, hvordan det kan gøres, så læs indlægget “3 år i Tyrkiet – sådan planlagde jeg at flytte”.

Og efter jeg flyttede, så lærte jeg også utrolig mange ting. Måde om mig selv og om livet som Expat i Alanya, Tyrkiet. Teoretisk set kunne jeg havde skrevet om 100-vis af ting jeg har lært, men jeg har valgt ”kun” at skrive om 5 af tingene i dette indlæg ↓.

Når man flytter til udlandet, så ændre hverdagen sig naturligvis også. For nogle ændre den sig meget, mens den for andre måske kun får små ændringer. For mig er der en verden til forskel i min hverdag i Danmark vs Tyrkiet og jeg elsker det. Læs mere om det i dette indlæg↓:

Og sidst men ikke mindst, så er en huskeliste altid en god hjælp, når man skal i gang med at finde ud af, hvor man skal starte og slutte. Til det har jeg på Alanya.Dk skrevet dette indlæg: Guide og huskeliste: Flyt til Alanya.

PIN IT!

Flyt til Alanya, Flyt til udlandet, Dankser i Alanya, Dansker i Tyrkiet, Hvordan flytter man til udlandet

FLYT TIL TYRKIET, FLYT TIL UDLANDET, FLYT TIL ALANYA, GUIDE TIL AT FLYTTE TIL UDLANDET, BO I ALANYA, BO I TYRKIET, GUIDE TIL AT FLYTTE TIL UDLANDET, DANSKE EXPATS, EXPAT I TYRKIET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.