Mødet med danske Martin i Istanbul

Martin Stecker, Martin i Istanbul, danskere i Tyrkiet, Danskere i Istanbul

I snart 4 år har Martin og jeg været “online venner”.

Vi begyndte at skrive sammen lige efter militærkuppet den 15. juli 2016.

Siden har vi løbende holdt kontakten og været venner på facebook og Instagram, hvor vi har fulgt med i hinandens liv. Martin har også skrevet dette gæsteblog indlæg her om sit liv i Istanbul til min rejseblog.

Fredag morgen ankom jeg til Istanbul og allerede fredag aften havde jeg en aftale med Martin om at mødes.

Jeg kan ikke pralle af, jeg er kongen af at finde rundt i Istanbul, men det er Martin heldigvis! Han lavede en hurtig guide til, hvordan jeg kunne mødes med ham på hans stamcafe Pablo i Kadiköy. Perfekt guide som gjorde mig og Safa 40 minutter senere var på Pablo, hvor vi fandt Martin og hans kæreste i “haven”.

Læs også >> Derfor griner tyrkerne, når du siger “Taksim”

Når man møder en ven for første gang

En ting er at have snakket med nogle online, en anden ting er jo at mødes med den i det virkelige liv.

Hvad skal jeg forvente mig? Har vi noget at snakke om? Hvordan er hans kæreste? Hvordan kommer jeg hjem igen?

I kender det sikkert, spørgsmålene flyver rundt i hovedet. Men så snart vi mødes gik snakken. Mig og Martin ævlede løs på dansk, men Safa og Mehmet snakkede på tyrkisk.

Fadøllene kom i en let strøm og det hele var super super hyggeligt! Det gik og alt forventning og var bare skide sjovt.

Martin og Mehmet tilbød at tage os med på en tur i Istanbul søndag. En tur ikke mange turister kommer på, og HEY jeg er altid klar på en anderledes tur!

Læs også >> Gæsteblogger: Med bus fra Istanbul til Alanya

4-5 timer senere var det tid til at tage hjem. Martin og Mehmet tilbød at følge os ned til bussen som kørte til Taksim, derfra skulle vi med en ny bus hjem.

Søde Safa havde fået til den gode side, så Babysitter Tea måtte lige hjælpe lidt til. Han pruttede både om prisen på fyldte muslinger hos en gade sælger og gik i alle de forkerte retninger. “Det er den bus vi skal med Skat“, det ved jeg godt søde Safa, men alle de mennesker der, de står faktisk i kø til den bus.

Nå, jeg vil have köfte”… Oka lille skat, så gå du over og køb noget köfte, så stiller jeg mig i kø.

Kl 03.00 ramte vi hovedpuden efter en virkelig god aften, hvor en online ven bliv til en ægte ven.

 

All inclusive i Tyrkiet

INDHOLD I ARTIKLEN: DANSKER I ISTABUL, FAKTA OM ISTANBUL, DANISH TRAVELBLOG, REJSEBLOG OM ISTANBUL, REJSEBLOG OM TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, REJSEBLOGGEN, ISTANBUL HISTORIE, FAKTA OM ISTANBUL, UBRUGELIG VIDEN OM ISTANBUL.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.