Nedtælling til Magic Break festivallen

Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,

Bedst som jeg troede, jeg vidste alt hvad der foregår i Alanya, fik jeg en invitation til Magic Break Festivallen.

Efterfølgende slog jeg festivallen op online, og jeg sagde JA med det samme til at deltage!

Festivallen så super fed up!

Magic Break afholdes fra lørdag til tirsdag på Pegasus Royal Hotel og festivallen er en stor blanding af kunst, DJ´s, musik, pool parties og all inclusiv mad og drikke.

Efter aftale med arrangørerne er planen, at jeg vil skrive et blogpost pr. dag fra festivallen sammen med fotos af det der foregår.

Det glæder jeg mig til!

Jeg er lige nu i fuld gang med året Alanya.dk udgivelse, som i år bliver lidt anderledes en de andre år (mere om det senere) så det er måske ikke den bedste tid til en festival med fest og solskin. Men samtidig kunne jeg virkelig godt bruge en pause og en lille “ferie” væk fra hverdagen.

Alene konceptet “All inklusive” kommer til at gøre de næste 4 dage til Magiv Break til en drøm. Masser spændende mennesker fra hele verden, musik og et smukt hotelværelse er bestemt heller ikke noget jeg vil klage over.

Det bliver uden tvivl en lille personlig kamp også at få arbejdet, når der sker en masse sjov omkring mig. Men det er en daglige kamp for mange selvstændig som mig og i stedet for at brokke mig, så skal jeg nok bare være taknemlig for jeg kan få lov til at leve mit liv på denne unikke måde!

Jeg ser frem til at opdatere jer fra Magic Break festivallen både her på bloggen, på Facebook og på Instagram!
INDHOLD I ARTIKLEN: MAGIC BREAK, MAGIC BREAK FESTIVAL, ALANYA FESTIVAL, FESTIVALLER I ALANYA, TYRKIET FESTIVAL, FESTIVAL MAGIC BREAK, VISITTURKEY, BLOG OM ALANYA, BLOG OM AT REJSE, ALANYA, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITALANYA, DANSK I TYRKIET, EXPAT TYRKIET.

Jeg deltager i festivallen på invitation fra arrangørerne men alt jeg skriver er min personlige mening og uden betaling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.