Magic break: Den perfekte festival i Tyrkiet

Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,

Det er snart en uge siden jeg skrev indlægget “Nedtælling til Magic Break festivallen”.

I god tro var jeg sikker på, at jeg sagtens kunne administrere at tage et par timer ud af hver dag til at skrive et indlæg om Magic Break festivallen.

Men så skete dette:

Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,

Jeg stod i kø til at komme ind. Jeg faldt i snak med 3 andre festivaldeltagere, som ironisk nok også kom fra Alanya. Vi får armbånd på og tjekker ind på hotellet. Også følelses det som om, der gik 3 timer, så var vi på vej hjem igen.

Magic Breaks slogan er “A new Planet“. Aldrig har et slogan været så præcist. I virkeligheden gik der naturligvis ikke 3 timer fra vi tjekkede ind, til vi var på vej hjem igen. Der gik 4 dage og 3 nætter men oplevelsen var så fed, at tiden bare fløj afsted.

Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,

En festival over alt forventning

Jeg viste ikke, hvad jeg skulle forvente mig af Magic Break. For ærligt talt var jeg ikke engang sikker på, hvad der var for en festival. Jeg viste det var på Pegasus all inclusiv hotellerne og at der ville være forskellige DJs på forskellige scener over de 4 dage festivallen stod på.

Jeg blev glædeligt forbløffet over, hvor gennemført festivallen var! Scenerne var store og hver scene var designet med forskellige unikke designs. Stranden var opbygget i ægte boheme stil med flag, bål og hængekøjer. Overalt i området var der sjove skilte og aliens som lå og sov i græsset.

Læs også: Backpacker udstyr til vandre- og camping turen

Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,
En lille lur med min alien i græsset.
Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,
Et af de mange sjove skilte. Virkelig sjove at gå rundt og læse skilte!
Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,
Haha endnu et perfekt skilt ved siden af den sjove plastik “space” kuppel.

På værelset var minibaren fyldt op med chips, cola og icetea. Alt sammen gratis!

Også hotellets buffet var en glædelig overraskelse. All inclusiv hoteller er hvad det er. Det er sjældent et kulinarisk festmåltid men det er spiseligt. Denne buffet var også spiseligt med en god blanding af gryderetter, simple retter, salater og desserter.

Min overlevelsesstrategi for festivallen

Jeg er ikke længere 18 år gammel. Jeg lever et liv med meget store forandringer fra dag til dag. Nogle gange arbejder jeg 18 timer i streg, andre dage er jeg guide i Cappadocia pludselig kan jeg sidde i Madrid og spise på verdens ældste restaurant.

Det kræver en sund livsstil at holde energien høj til det liv jeg lever.

4 dage med fest kræver også jeg holder min kroppes energi høj. At spise sundt er naturligt for mig, så det var intet problem. Alkohol drikker jeg tilgengæld normalt ikke særligt meget af, så der skulle jeg bestemt være mere opmærksom.

Redbull var en af sponsorerne til Magic Break, så vodka+redbull var en ret åbenlys drink at drikke. Den fejl gjorde jeg på dag 1 og næste morgen kl 07.00 tog jeg straffen! Jeg drikker ikke kaffe, så min krop er slet ikke vant til at få koffin! Derfra hed mine “drinks” vodka+vand eller bare vand.

Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,

Tyrkerne er fantastisk og utrolig alsidige

Da jeg kom hjem fra festivallen snakkede jeg med Taner om festivallen. Jeg fortalte ham om de utrolige personligheder, jeg havde mødt. Om hvor unikt sammenholdet var og hvordan jeg nærmest har grint i 4 dage i træk.

Hans kommentar var “Hvor er det bare spændende, det er som om det Tyrkiet vi kender bare et toppen af isbjerget”. OH GUd hvor kunne han ikke havde sagt det mere præcist! Det sidste år har jeg mødt SÅ mange typer af tyrkere. Danskerne er grundlæggende ret ens, men tyrkerne er bare SÅ svære at putte i en boks!

Jeg havde ikke før mødt “house dance og techno tyrkerne”. I Danmark har jeg mødt de typer og også festet med dem som ung. Jeg træk mig dog som regel hurtigt for i Danmark handler en fest med house musik ofte om at tage stoffer og gå amok, i stedet for at hygge sig og nyde god musik.

Jeg blev GLÆDELIGT overrasket over at tyrkerne og de øvrige internationale deltagere der var til Magic Break festivallen var glade festilige mennesker, som ikke var destruktive eller total høje.

Der har sikkert været nogle, der har været på stoffer. Det er der jo alle steder i dag. Men en god tommelfinger regel er, at hvis man ikke tænker over om det er der, så er der ikke særligt meget af det.

Inden jeg forlod festivallen tirsdag morgen gik jeg en tur i området. Utroligt nok var alt stort set i samme stand som da vi ankom. Ingen havde altså brugt nætterne på at smadre området. Flere af skiltene var forsvundet, men det var at forvente.

Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,
Billede af området tirsdag morgen. Havde det været Danmark, så havde den plastik kuppel været punkteret for længe siden.
Den lille konklusion på min første Magic break

Dagene gik med at flytte til god musik, ligge i solen og danse. Magic break var et fantastisk “bubbel univers” af en festival. Perfekt tilrettelagt og helt vild hyggeligt! Glæder mig til oktober, hvor næste Magic Break afholdes!

Læs mere om Magic Break på deres hjemmeside her.

Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,
Sidst men ikke mindst skal i lige se udsigten fra mit hotel værelse fra festivallen.

INDHOLD I ARTIKLEN: MAGIC BREAK, MAGIC BREAK FESTIVAL, ALANYA FESTIVAL, FESTIVALLER I ALANYA, TYRKIET FESTIVAL, FESTIVAL MAGIC BREAK, VISITTURKEY, BLOG OM ALANYA, BLOG OM AT REJSE, ALANYA, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITALANYA, DANSK I TYRKIET, EXPAT TYRKIET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.