Så billig er en skiferie i Tyrkiet!

Skiferie i Tyrkiet, Billige destinationer til skiferie, skiferie i Isparta, Davraz skiresort, budget skiferie, unikke ski destinationer, Tyrkiet skiferie, unikke oplevelser i Tyrkiet

Tyrkiet er kendt for at være en budget-venlig rejsedestination.

Men vidste du at det også er en budget-venlig rejsedestination når det kommer til SKIFERIE!

Jeg har aldrig været på skiferie i Europa, af den simple grund at det er alt for dyrt. Jeg har altid fokuseret mine penge på ferier til varme steder og unikke storbyer.

Sne fik jeg nok af, da jeg boede i Danmark – Indtil jeg tog på skiferie i Davraz (Isparta,Tyrkiet)

Skiferie i Tyrkiet, Billige destinationer til skiferie, skiferie i Isparta, Davraz skiresort, budget skiferie, unikke ski destinationer, Tyrkiet skiferie, unikke oplevelser i Tyrkiet

Ski udstyr, lift kort og instruktør

Du skal have ski udstyr, et liftkort og hvis du ligesom os er begyndere, så skal du også have en instruktør.

Vi lejede vores skiudstyr i en butik som lå i en lille landsby, som ligger før man kommer op til ski området. I samme butik fandt vi en instruktør, som mod forventning ikke snakkede korrekt engelsk (han kunne ordene, men han kunne ikke kende forskel på arme og ben, men mere om det i næste indlæg)

Liftkortet giver 8 ture op med liften. Turene ned er gratis.

  • Skiudstyr: 120 tl pr. person (støvler, ski/snowboard, jakke, bukser og briller)
  • Skiinstruktør: 600 tl (for 4 personer i 2 timer)
  • Liftkort: 100 tl pr. kort (+50 tl i depositum, som du får tilbage når du aflevere kortet)
  • Parkering ved Davraz skiresort: 10 tl

Læs også >> 11 steder, du kan stå på ski i Tyrkiet

Skiferie i Tyrkiet, Skiferie i unikke lande, stå på ski i Tyrkiet, Stå på Snowboard i Tyrkiet, Davraz Tyrkiet, Davraz isparta, Isparta Davraz, Davraz skiresort

Hotel, mad og benzin

Der er 2 hoteller lige ved siden af skiområdet, men de koster min. 500 tl pr. nat. Det synes jeg var alt for dyrt, for der er nemlig billige alternativer.

Alternativerne er hoteller og AirBnb´s i Isparta byen, som er 30-40 minutter fra skiområdet. Vi fandt en hotel lejlighed, hvor vi var i 4 personer + en hundehvalp i 2 nætter for 360 tl, altså 45 kr. pr. person pr. nat. Der var også et køkken med køleskab, hvor vi havde små snacks, kolde drikkevare og øl til vores egen afterskiing.

Mad er altid et super individuelt punkt i et budget. Vi spiser generelt billigt og tog også være toast maskine med på turen, så vi kunne lave en hurtig toast. Jeg nævner hvad vi ca. brugte på mad i videoen, men igen, det er jo super individuelt. Jeg vil dog nævne at Isparta er et billigt sted at spise på restaurant og købe snacks.

Benzin er også lidt individuelt, hvor det afhænger af, hvor budget-venlig din bil er. Der er ca. 250 km fra Alanya til Davraz skiresortet.

  • Hotel lejlighed: 360 tl (for 4 personer i 2 nætter)
  • Vores madbudget pr. dag: Morgenmad 10 tl, frokost 50 tl og aftensmad 100 tl.
  • Benzin: 150 tl til og fra Alanya i en budgetvenlig bil.
Total brugte vi 1390 for de 3 dage vi var afsted. 1390 tl er 1070 kr! Det er da billigt!

PIN IT!

Skiferie i Tyrkiet, Billige destinationer til skiferie, skiferie i Isparta, Davraz skiresort, budget skiferie, unikke ski destinationer, Tyrkiet skiferie, unikke oplevelser i Tyrkiet

INDHOLD I ARTIKLEN: SKIFERIE I TYRKIET, OPLEVELSER I ISPARTA, SEVÆRDIGHEDER I ISPARTA, OPLEVELSER I TYRKIET, DAVRAZ SKIRESORT, BUDGET SKIFERIE, SKIFERIE I DAVRAZ, SKIFERIE I ISPARTA, BUDGET SKIFERIE I EUROPA, BUDGET SKIFERIE I TYRKIET, REJSEBLOG, OPLEVELSER I TYRKIET, BLOG OM AT REJSE, DANISH TRAVELBLOGGER, REJSEBLOG, REJSEBLOGGER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.