Sikker opbevaring af din kuffert i Tbilisi, Georgien

Tbilsi togstation, Tbilisi Central Railway Station, kuffertopbevaring i Tbilsi, rejseguide til Georgien, guide til Georgien

Vil du gerne have din kuffert sikkert opbevaret i Tbilisi?

F.eks i forbindelse med rejser til Jerevan i Armenien eller Baku i Aserbajdsjan.

Jeg skulle selv på en smuttur fra Tbilisi i Georgien til Jerevan i Armenien. Jeg havde lige afsluttet en tur med en gruppe som rejseleder, så jeg havde en ret stor kuffert med mig og den ønskede jeg ikke at tage med til Jerevan, fordi jeg rejste dertil med minibus og hjem med nattoget (De rejseblog indlæg kommer snart!)

Jeg er ret godt kendt i Tbilisi, efter at have arbjedet der i mange år som rejseleder og rejst der meget i min fritid, men jeg kendte ikke til steder hvor jeg kunne opbevare min kuffert. Jeg søgte i stedet på nettet og fandt en god løsning på Tbilisi togstation, som dette rejseblog indlæg handler om.

Sådan kom jeg til Tbilisi Central Railway Station

Jeg boede inde i centrum af Tbilisi og tog en BOLT ud til togstationen (det er en taxi med samme app system som uber, der fungere rigtig godt og som er meget billigt). Jeg tog metroen tilbage til byen, hvilket er super nemt, men stadig besværligt med en stor kuffert i myldertiden, så derfor tog jeg BOLT derud. Det er en køretur på ca. 15 minutter.

Læs også >> Rejsetips og guide til Tbilisi, Georgien

Lad min video guide dig til kuffert opbevaring på Tbilisi togstation

I forbindelse med at jeg ville have min kuffert opbevaret, lavede jeg også en video til min youtube kanal, for at hjælpe andre med at finde stedet, hvor du kan opbevare din kuffert.

Sådan gør du – Trin for trin

Når du ankommer til Tbilisi Central Railway Station skal du gå ind i bygningen, som udefra ligner et shopping center – Du skal IKKE gå over til metro stationen.

Derfra skal du op på 1. sal. Til højre er der en næsten usynlig dør ud til platform 1. Der er ingen vinduer og kun et lille skilt, som viser det er her ud skal ud. Nu er du ude ved togskinnerne. Derfra skal du dreje til venstre hen for enden af bygningen.

Kuffert-opbevarings kontoret er placeret inde i en lille bygning, en container, på den yderste venstre side af platform 1, hvor togene til Batumi afgår fra. Det åbner hver dag kl. 8 og lukker kl. 22. Hvis du finder døren låst, er der et telefonnummer opslået, som du kan ringe til. 

Tbilsi togstation, Tbilisi Central Railway Station, kuffertopbevaring i Tbilsi, rejseguide til Georgien, guide til Georgien

Praktisk information om kuffert opbevaring på Tbilisi togstation

Hvis du kun har brug for korttidsopbevaring, måske et sted at smide din rygsæk eller kuffert i et par timer efter ankomsten tidligt med nattoget fra Jerevan eller Baku eller et par dage mens du rejser, som mig til Jerevan, er det en perfekt løsning. 

De har nu ordentlige individuelle skabe, der er ret store. Jeg kunne have en stor kuffert i skabet og der var stadig mere plads. Tror nemt man kan have 2 backpacker tasker i ét skab.

Opbevaring koster 15 Gel pr. skab for en periode på 24 timer. Jeg opbevarede min taske i 4 dage, så jeg betalte 60 Gel, svarende 150 kr.

Personalet er venligt og hjælpsomt, men snakker intet engelsk. Men da det er et opbevaringssted til kufferter, tror jeg ikke der er meget tvivl om hvorfor man er der.

Når du har puttet din taske i det skab du får tildelt, skal du aflevere dit pas, så personalet kan notere dit navn. Du får passet tilbage med det samme.

Betaling foregår kun kontant og sker på forhånd, altså når du aflevere din kuffert. Du får derefter udstedt en kvittering på papir, som du skal aflevere ved afhentning. 

Vaskemaskine og den anden kuffert opbevaring

De har også en vaskemaskine på kontoret, som du kan se på billedet. Jeg ved ærlig talt ikke om den virker, men hvis du har desperat brug for at få vasket tog, så kan du jo prøve at forhører dig.

Der er også en anden, mindre formel bagageopbevaring i en blikhytte på parkeringspladsen foran togstationen, den har jeg ikke prøvet og derfor ingen erfaring med.

Vil du gerne med mig på tur til Georgien? Se alle mine rejser her!

Her finder du Tbilisi Central Railway Station

INDHOLD I ARTIKLEN: KUFFERT OPBEVARING I TBILISI, TBILISI I GEORGIEN, REJSEGUIDE TIL GEORGIEN, REJSEGUIDE TIL TBILISI, REJSETIPS TIL GEORGIEN, REJSETIPS TIL TBILISI, BYER I GEORGIEN, REJSEBLOG OM GEORGIEN, OPLEVELSER I GEORGIEN, VISITTBLISI, VISITGEORGIEN, BLOG OM GEORGIEN, BLOG OM AT REJSE, GEORGIEN SEVÆRDIGHEDER, SEVÆRDIGHEDER I GEORGIEN, REJSEBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, OPLEVELSER I TBLISI

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.