Storby, All inclusiv eller måske mere natur?

Alanya camping, camping i alanya, rejseblog, camping rejseblog

Det er fantastisk at være på ferie, og det er naturligvis også derfor jeg har implementeret det som så stor en del af mit arbejde og liv.

Der findes mange forskellige former for ferie: Storby ferie for de unge og forelskede. All inclusiv for børnefamilierne og den der skal koble af fra hverdagen. Charterferie for dem der gerne vil opleve noget med sikkerhedsnettet fra et rejseselskab osv osv.

Jeg har prøvet alle ovenstående typer af ferie, og intet ondt om den! Problemet med den er bare en ting; De indeholder meget lidt natur.

Det siger sig selv at storbyerne ikke er naturlige. De er så menneskeskabte og kaotiske som noget kan blive i vores moderne verden.

All inlclusiv er ligeså skyldig, for der har man bygget et ferie-fængsel op som frister gæsterne til ikke at flygte, men i stedet smelte sammen med den plastisk og beton verden hotellet har skabt.

På en charterferien kan godt kombineres med lidt natur ala en “autentisk landsbytur hos de lokale”, hvor hele dagen er tilrettelagt af rejseselskabet og guide, men du alligevel måske kan få lov at se en fritvoksende citron i træerne. Men der er ikke nok? Alt natur på sådan en ferie bliver tilrettelagt.

mere natur, natur oplevelser, alanya natur, oplevelser i alanyas natur, camping i tyrkiet, tyrkiet camping

Der skal mere natur ind i hverdagen.

Min krop skriger efter mere natur. Selv dette indlæg er skrevet på min altan 1 meter fra mit muzmulla træ og 1,5 meter fra de 7 avocado træer, jeg igennem de sidste 2 år har puslet om, fra de var en avocadosten, til de i dag er 1 meter høje træer.

Det burde sige sig selv at eftersom 99,9% af evolutionen er sket under åben himmel i naturen, så er det en dimission som bør være en del af os i hverdagen. Naturen er som en urkraft der har været med til at skabe os, og som vi pludselig har glemt, til fordel for smartphones, pulver kaffe (som indeholder meget lidt kaffe), reallity tv og TV PROGRAMMER OM FOLK DER TAGER ALENE UD I NATUREN.

Vi sidder klisteret til skærmen når der er “Alene i ødemarken”, som om det er det mest ekstreme et menneske kan gøre! Vi tæller ned til, hvor længe de kan holde ud at være i naturen. I virkeligheden er det, der vi alle sammen kommer fra, og i 2019 kan de færreste overleve en uge alene.

Læs også >> Det flyvende vandfald: Søndags picnic i naturen

Love valley, kærlighedsdalen, ask vadisi, Cappadocia, cappadokien, kappadokien, kappadokia, rejseblog, rejseblog tyrkiet, rejseblog kappadokien, rejseblog cappadocia, ATV cappadokia, ATV kappadokien, rejseblog ATV, 2K kappadokien, 2K Cappadokien, seværdigheder i Kappadokien, kappadokien seværdigheder, oplevelser i kappadokien, oplevelser i cappadocia, rejseblogger bucketlist, ATV udflugter, oplev Cappadocia på ATV, Solnedgang i Kappadokien, cappadokien instagram, instagrammer cappadocia,
Cappadokien er en af de mest naturskønne steder jeg kender i Tyrkiet og jeg ELSKER at være der!

Fremtidens ferie bliver meget mere natur

Jeg er velsignet i Alanya med udsigten til skove, bjerge og havet. Nogle af de skønneste elementer naturen byder på.

Jeg er også heldig at bo i en by, hvor vejret langt oftere er godt, fremfor dårligt. Det giver lysten til at være udenfor, hvor der er højt til himlen og en luftig vind i den hårde sommervarme.

Jeg elskede før i tiden, da jeg kunne tage i “Mountain house”, som jeg blandt andet har skrevet dette indlæg om. Når vi var der kunne vi lave et helt måltid med ting fra haven, tiden føltes som om den gik langsommere og jeg fik udhvilet.

Jeg husker følelsen af at være træt, når vi kom tilbage til byen. Det tror jeg er fordi naturen er blevet “unormal”. Når vi er i naturen bliver vi trætte, fordi vi bliver stimuleret og vores sanser vågner, modsat vores hverdag foran skærme som servere og gør alt for os.

Læs også >>Cappadocia: ATV tur i solnedgangen

Jeg vil have mere ferie ud i naturen

Til jul ønskede jeg mig et telt, et læggeunderlag og en sovepose i julegave. Det fik jeg.

Jeg har allerede været på på camping tur i både Danmark og i Tyrkiet (se billeder nedenfor).

Min plan for fremtiden er at tage på flere ferier i naturen – primitive camping ferier. De er billige, ja faktisk næsten gratis og de er simple. Mit liv er foran computeren, bag kameraet eller i et danse studie, så jeg bør fokusere mine ferier på at komme tilbage til det basale, som vi alle sammen kommer fra.

Er du enig med mine tanker? Dyrker du at holde ferie i naturen? Savner du naturen i din hverdag? Del dine tanker med mig i kommentarfeltet, på instagram eller på facebook ❤️

skagen camping, camping i skagen, camping i naturen, natur camping Danmark, gratis ferie i Danmark, naturoplevelser
Vi fandt et øde område tæt ved den tilsandede kirke i Skagen, hvor vi slog vores telt op.
Alanya camping, camping i alanya, rejseblog, camping rejseblog
I Tyrkiet var jeg på Camping på Incekum sammen med en håndfuld tyrkiske venner. Ikke alle var lige gode til at slå deres telt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.