Det flyvende vandfald: Søndags picnic i naturen

ucansu selale, ucansu waterfall, flying waterfall turkey, flying waterall alanya, det flyvende vandfald alanya, seværdigheder i Alanya, alanya seværdigheder, alanya oplevelser

Planen var simpel: Se det store vandfald, tage smukke fotos og grille.

Uçansu Şelalesi, på dansk oversat til “det flyvende vandfald”, er en seværdighed for insiderne.

Et udflugtsmål for os, som ved vandfaldet findes og forstår at kører på Taurus bjergenes kringlede veje. Veje som ligger mange meter over afgrunden og hvor træernes toppe når op til vejen.

ucansu selale, ucansu waterfall, flying waterfall turkey, flying waterall alanya, det flyvende vandfald alanya, seværdigheder i Alanya, alanya seværdigheder, alanya oplevelser

Det tager halvanden time +lidt til at nå til vandfaldet, men når man er i godt selskab, så er køretiden intet problem. Som sagt er vandfaldet for insiderne, men på denne solrige søndag var vi mange insider, som besøgte vandfaldet. Vi parkerede bilen og fandt os en god plads tæt ved vandfaldet og et gammelt hul platantræ.

hul træ, bor i et træ, alanya bloggen, tyrkiet blog, danish travelblog, dansk i tyrkiet, Tea Tougaard, flying waterall alanya, det flyvende vandfald alanya, seværdigheder i Alanya, alanya seværdigheder, alanya oplevelser
“Hello” indefra det hule træ.

Det var mindst 10 grader koldere end i Alanya og det sommertøj, som jeg er ved at dø af varme i i Alanya var pludselig ikke varmt nok. Heldigvis havde jeg pakket mine stjålne Turkish airlines tæpper, som jeg kan pakkede mig ind i.

ucansu selale, ucansu waterfall, flying waterfall turkey, flying waterall alanya, det flyvende vandfald alanya, seværdigheder i Alanya, alanya seværdigheder, alanya oplevelser
Selvom det ikke var nemt at få et tomt øjeblik foran vandfaldet, er jeg super glad for de fotos vi tog.

Læs også >> 1 års krisen i Alanya

Et populært foto spot

Der står konstant 10-20 foran vandfaldet, som tager selfies og familie fotos.

Den ene ikke-smilende bedstemor efter den anden blev stillet op foran vandfaldet, med børn og børnebørn som heller ikke trak på smile-musklerne. Kun de unge og forelskede tog fotos med smil og gnist i øjnene.

Da der endelig blev et øjeblik fri foran vandfaldet fik jeg mulighed for at tage mine fotos med det utrolige vandfald.

Det var dog ikke alle der synes, jeg skulle have vandfaldet for mig selv et kort øjeblik, så utålmodige tyrkere vade ind foran mit kammerat, så min kæreste må desperat forsøgte at tage et billede af mig uden om dem på.

Ingen søndag uden “mangal”

Tyrkerne elsker deres mangal, som er skovtur med grillet mad. Bilen var fra morgen blevet fyldt med borde, stole og grill. Inden vi kørte fra Alanya, havde vi handlet ind til dagens frokost.

Læs også >> En anderledes picnic: Hotdogs til morgenmad

Vi grillede auberginer, peberfrugter og løg som efterfølgende blev hakket sammen til en “salat”. Sammen med det fik vi kylling og köfte (kødboller) og naturligvis brød, som hører til i ALLE tyrkiske måltider.

tyrkisk mangal, mangal, tyrkisk skovtur, tyrkisk mad,
Her er vi i fuld gang med vores “salat”.
tyrkisk mangal, mangal, tyrkisk skovtur, tyrkisk mad,
Vi grillede både köfte og kylling. Begge købt hos slagteren i Alanya.

Som solen rykkede sig hen over himlen opstod flere små regnbue foran vandfaldet og hele “scenen” var så smukt, men skulle tro nogle havde photoshopped naturen. Hen mod aften blev bilen endnu en gang pakkede og vi forlod vores plads i naturen rengjort og pæn, så andre i fremtiden også kan nyde stedet.

En ny vej hjem

Vi tog en anden vej hjem, end den vi kom fra.

På vejen hjem gjorde vi et kort stop ved den mere end 800 år gamle bro Alara Kemer köprü som gemt under en nyere bro.

alara kemer kopru, kopru alara, gammel bro, alara floden, alara river,

Den gamle bro står stadig smukt over den store flod og som nabo til et toilet, som mildt sagt “tilbyder masser af frisk luft”.

natur toilet, toilet i naturen, tyrkisk toilet,
rejset med sunweb, sunweb alanya, alanya sunweb,

PIN IT!

Vandfald i Alanya, Seværdigheder i Alanya, Rejseblog, Det flyvende vandfald,
Vandfald i Alanya, Seværdigheder i Alanya, Rejseblog, Det flyvende vandfald,

INDHOLD I ARTIKLEN: VANDFALD I ALANYA, ALANYA FLYVENDE VANDFALD UCANSU SELALE IN ALANYA, VANDFALD TYRKIET, THE FLYING WATERFALL ALANYA, OPLEVELSER I ALANYA, SEVÆRDIGHGEDER I ALANYA, ALANYA BLOG, BLOG OM ALANYA, BLOG OM TYRKIET, TYRKIET BLOG, VISITTURKEY, BLOG OM ALANYA, BLOG OM AT REJSE, ALANYA, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITALANYA, DANSK I TYRKIET, EXPAT TYRKIET.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.