flyve alene, rejseblogger, gode råd til at flyve alene, israel, tel aviv, rejseblog tel aviv, rejseblog israel

Endelig er jeg på vej til Israel!

Billetten til Tel Aviv blev bestilt for næsten 3 måneder siden, og lidt over middag i dag ankommer jeg.

Lige nu er jeg på vej i Antalya lufthavn, hvorfra jeg skal flyve direkte til Tel Aviv med Pegasus airlines. Turen kommer til at tage ca. 1,5 time, hvilket er den præcise mængde tid, jeg gider bruge i et fly.
Derfor skal jeg til Israel

Sidste år var jeg på Nordcypern 8 gange, delvis for at arbejde, delvis for at udforske øen. På mine rejser derover erfarede jeg at rigtig mange israelere også tog på ferie på Cypern.

De boede på de gigantiske og utrolig lækre luksus hoteller på Nordcypern. De var fantastiske moderigtigt klædt og de så super glade ud i deres store familier.

Jeg elsker at rejse, og jeg har altid vist at der var nogle fantastiske historiske og religiøse områder i Israel. De områder besluttede jeg mig derfor at besøge.

Sidste år talte jeg med min veninde Rebecca om Israel, og det viste sig at hun elskede at komme der og at hun gerne ville rejse med mig dertil. PERFEKT ikke?

En flybillet til Tel Aviv fra Antalya kostede mig 1800 kr. En yderst overkommelig pris synes jeg. En flybillet må helst ikke koste mere, når turen ikke er længere og jeg ”kun” skal med flyet (altså ikke har købt en pakke af nogen art). Efter billetten var booket, gik planlægningen i gang!

Tyrkernes manglende støtte og ekstra lufthavnskontrol             

Jeg har glædet mig til at rejse siden jeg bookede min billet. Den glæde deler tyrkerne dog ikke. De er nemlig ”uvenner” med Israel.

Det betyder at hver gang jeg har fortalt nogle ”Jeg skal på ferie til Isreal” har jeg fået svaret ”Jeg hader Israel”. – Øhhhh oka, så lad hver at komme med? Seriøst, hvorfor kan de ikke bare sige noget pænt ala “Hvor dejligt for dig”

De to landes problemer er også tydelige her i lufthavnen. At rejse fra Antalya lufthavn er noget jeg ofte gør, og helt problemfrit.

Denne gang har der dog været en ekstra kontrol, som jeg ikke har oplevet gør. Sikkerhedskontrollen er ind til gaten, hvor flyet til Tel Aviv får fra. For overhovedet at kunne komme ind og sidde i gaten, skulle jeg vise mit boardingpas. Normalt kan man bare sætte sig ind.

Efter at have vist min billet, skulle jeg igennem endnu en sikkerhedskontrol bestående af 3 personer, som gennemrodet min taske, alt indeni den, min krop og sågar mine sandaler. Alt personalet havde 3 sæt handsker ovenpå hinanden og mine ting er blevet kørt igennem en maskine (den der tjekker bombe halløj og stoffer). Ikke overraskende slå intet ud, da jeg hverken går med bomber eller tager stoffer. 🙂

Hvis du vil se billeder af morgens sjove lufthavnsfyr, den ekstra sikkerhedskontrol og resten af min rejse, så find mig på instagram @teatougaard.dk.

På min tur til Israel vil jeg dagligt opdatere min instastory fra min rejse! Husk du også meget gerne må kommentere på min instastory, jeg vil så gerne høre fra jer!

rejset med sunweb, sunweb alanya, alanya sunweb,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.