Update og restart: Livet har taget form på en helt ny måde

tyrkisk kæreste, dansker i Tyrkiet, kæreste med en tyrker, Taner, Blog on Tyrkiet, Tyrkiet blog

Jeg har nu boet i Alanya i 9 år og skrevet min blog i 8 år.

Men det sidste år har der været lidt stille og jeg vil gerne fortælle jer alle sammen hvorfor.

Galerie Ikman, Ikamn Galerie, carpetshop cappadocia, tæppebutik cappadocia, instagram spots cappadocia, cappadocia instagram spot, Kappadokien guide

Svært at kickstarte det hele igen

Hvis du har fulgt bloggen over årene, så har du måske også bemærket at der det sidste år og lidt til ikke har været meget aktivitet.

Utrolig mange ting er sket i mit liv og jeg har hele tiden gerne ville dele det, men tiden har ikke været der. Den fysiske tid til at sætte mig ned og skrive det hele ned og dele det har ikke været der.

Min virksomhed Alanya.Dk er blevet en stor og stærk forretning, som jeg er virkelig stolt af. Jeg har startet en rejse youtube kanal, arbejdet mere som freelance rejseleder (mere nedenfor), fået nye kunder hvis SoME og hjemmeside jeg varetager og meget mere. Bloggen her har altid været en hobby, så når jeg var færdig med de ting som jeg tjener penge på, så var valget mellem at lave et godt måltid mad eller skrive et blog indlæg også faldt valget bare næsten altid på det der fik mig væk fra computeren.

Karantæne weekend, karantæne i Tyrkiet, hvad laver man i Tyrkiet, Corona Tyrkiet, Dansk i Alanya, Alanya expat, weekend karantæne i Alanya

Parforholdet der skulle ende

For over halvandet år siden gik jeg fra S. Forholdet startede rigtig godt, men modsat mig, der har mange mål i livet og lykkes med dem, så havde han en masse mål men lagde overhovedet ikke tiden eller kræfterne i det. Jeg støttede ham i nogle projekter jeg ikke skulle have gjort og det blev en dyr og øv oplevelse for mig. Der er flere grunde, men lad os sætte et punktum ved det for nu.

Jeg fandt en utrolig ro da jeg blev single igen og corona nåede mod sin ende. Det gik op for mig at jeg havde brugt alt for meget af min tid på at babysitte andre, i stedet for at styrke mig selv.

Jeg skulle have gang i mit liv igen på den måde som jeg gerne ville have det skulle være og ikke som det var. Resultat af det var 105 dage væk for Alanya før jeg fik følelsen af hjem tilbage. Det skrev jeg alt sammen om i indlægget Mine 105 dage væk fra Alanya.

Klar til det hele selv

Derefter skulle jeg finde ud af at finde tiden til at lave youtube alene, bo alene i centrum af Alanya, flyve dronen alene, lave mine livretter igen og en masse mere. Alt det der lyder fjollet på tekst men fyldet meget i virkeligheden.

Youtube har lidt under den samme dårlige samvittighed som bloggen har, men jeg tænkte at hvis jeg hiver plasteret af og skriver et indlæg på bloggen i dag, så kan jeg måske også komme i gang med at redigere videoer til youtube indenfor de næste par uger eller måneder.

Læs også >> 20 historiske fakta du (måske) ikke vidste om Tyrkiet

rejseblog, vandretur i cappadocia, vandretur i kappadokien, freelance rejseleder,
Året startede med en vandretur i Kappadokien med 16 gæster hvor dette fredelige foto blev taget midt i den skønne natur.

2022 var et vildt rejse år

I 2022 blev jeg booket ind som rejseleder på 12 forskellige turer.

Jeg endte året med at havde rejst 150 dage og været i 19 lande. Jeg boede 61 dage på skibe. Det var et sindssygt fedt år. Jeg lærte så meget, oplevede så meget og fik fyldt banken op igen efter corona.

Men jeg fik også en lufthavns forbi, som gør jeg nu bliver næsten angst ved tanken om at være i en lufthavn. Det siger måske sig selv at 19 lande og 150 rejsedage kræver rigtig mange turer i lufthavnen og jo flere gange jeg var der, jo større had opbyggede jeg til det.

I 2023 bliver det til færre rejser, af 2 grunde. 1: De flodkrydstogter jeg sejlede på største delen af tiden er blevet solgt og skibene er nu mini-hjem for flygtninge i Holland og 2: Jeg har genfundet kærligheden….

tyrkisk kæreste, dansker i Tyrkiet, kæreste med en tyrker, TanerTyrkisk bryllup, selfie tyrkiet, dansker i tyrkiet, dansk i tyrkiet, blog om tyrkisk, dansk pige i tyrkiet
Billedet til venstre er fra vores rejse til Fethiye i 2023. Billedet til højre er fra et bryllup i landsbyen i 2017. Så der er altså 6 år imellem billederne.

Jeg har genfundet kærligheden med Taner

Hvis du har fuldt bloggen siden 2015, så husker du måske jeg havde en kæreste som jeg boede sammen med og mine svigerforældre som nabo. Hverdagen med ham og svigerfamilien var grundlag for rigtig mange af mine indlæg, for jeg lærte rigtig meget om tyrkisk kultur af dem samtidig med jeg blev utrolig forvirret over tyrkisk kultur af samme grund.

Vi var sammen i 4 år men jeg gjorde aldrig noget ud af at fortælle at vi var gået fra hinanden eller fortalte hvad der skete.

Før nu!

Jeg var kærester med Taner i 4 år. Han hjalp mig med at gøre magasinet til virkelighed, han hjalp mig med at finde mine første kunder, han flyttede mig op i lejligheden ved siden af hans forældre så vi alle kunne have en hverdagen sammen. Der var rigtig mange gode ting i vores forhold og vi snakkede meget fremtid, og var sikker på at vi skulle være sammen forevigt.

Men efter 4 år fik Taner en slem depression. Jeg forsøgte at hjælpe ham men han skubbede mig væk og til sidst slog han op med mig. Jeg var knust og blev boende i 1,5 år efter ved siden af hans familie.

Taner skulle i militæret, var blevet en sur røv og røg flere cigaretter end han trak vejret normalt og  derefter stoppede vores kontakt. Jeg kunne ikke genkende ham mere.

Indtil sidste år. Vi kom i kontakt igen og Taner var alle de gode ting han var før hans depression, for han havde fået professionel hjælp til at blive rask igen.

Jeg holdte han ud i strakt arm i 8 måneder. Jeg troede det ville flyde ud i sandet, men han var vedholdende.

Jeg fortalte ham om hvor dum han havde været, hvor ked af det jeg havde været og alle de traumer jeg havde fået. Han tog pænt imod det hele og snakkede tingene igennem med mig.

Jeg kan selv huske da jeg var deprimeret at jeg sagde nogle onde ting til folk, så jeg tror på når han siger der var årsagen. Jeg var jo sammen med ham i 4 år og i de år havde han altid været en drømmeprins før han blev syg.

Klar til et nyt forhold med Taner

Så efter 8 måneder måtte jeg sænke mine parader og vi blev officielt kærester igen. Jeg er så lykkelig, for han har altid været ham jeg har drømt om at leve mit liv med. Men jeg er også meget bevidst om jeg er i kassen ”Du gik tilbage til din ex”.

Vi var sammen i 4 år og fra hinanden i 4 år. Denne gang tror jeg på vi skal være sammen forevigt. Det håber jeg i hvert fald!

Vi har nu været sammen omkring 6 måneder, vi har købt en bil sammen og Taner er begyndt at bygge et sommerhus/bjerghus til os, der hvor hans plantage er. Men dette indlæg er allerede meget langt, så lad os tage alt det med nye huse og plantager en anden dag.

Nu føler jeg at jeg har opdateret jer lidt på mig liv og fået revet plasteret af til at begynde og skrive flere indlæg igen.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.