tyrkisk bryllup, bryllup i tyrkiet, tyrkisk brud, tyrkisk gom, tyrkisk ægtepar, bryllup i alanya. rejseblog tyrkiet, tyrkisk rejseblog, rejseblog alanya, tyrkisk kultur, alanya blog, tyrkiet alanya

Tusindvis tager hvert år til Las Vegas for the spontane “romantiske” og anderledes bryllup.

Jeg har boet 6 år i udlandet, og jeg troede faktisk, jeg vidste en del om hvordan udlændinge så os og vores lille danske land. Men for nyligt lærte jeg noget helt nyt om Danmark. Jeg lærte at vi er Europas “Las Vegas”.

Mange udenlandske par vælger nemlig at blive gift i Danmark, fordi vi i Danmark har lempelige regler.

Flere og flere udenlandske par vælger at blive viet i Danmark, og heraf vælger en stor del Sønderjylland. Så passere du en kirke eller et rådhus og ser et nygift par i det sydlige Danmark, så behøver de nygifte ikke være danskere.

Årsagen til at der er så mange udenlandske bryllupper i Danmark er, at der er kort sagsbehandlingstid og få krav til dokumentation, som gør det nemt og hurtigt for udlændinge at blive gift sammenlignet med mange andre Europæiske lande.

Modsat mange andre Europæiske lande, er der i Danmark heller intet krav om at man skal have opholdt sig i landet i en længere periode. I Danmark kan man også blive gift, selvom man ikke har bopæl i landet.

Tyskland er svær, Danmark er nem

I Tyskland er det besværligt at blive gift som udlænding. De har store krav til dokumentation og den dokumentation kan være svær for nogle at skaffe. Mange kommer derfor fra Tyskland til Danmark for at blive gift, men de er ikke nødvendigvis tyskere. Par hvor den ene ikke er tysk, flygtninge eller tilflyttere i Tyskland kommer til Danmark for at blive gift.

Det samme gør mange homoseksuelle fra Tyskland.

En god forretning for Danmark

Bryllupper betyder altid forretning. I Danmark findes der firmaet som arrangere disse bryllupper for de udenlandske par. Lokale kroer, hoteller, restauranter, smykkeforretninger og kjolebutikker tjener naturligvis også penge på bryllupperne.

Og tilgengæld får et par, som elsker hinanden, mulighed for at gifte sig!

COVER BILLEDET ER AF FRA BILGE OG MUHAMMEDS BRYLLUP I ALANYA. LÆS ARTIKLEN HER
INDHOLD I ARTIKLEN: BLIV GIFT I DANMARK, UDENLANDSKE ÆGTESKABER I DANMARK, REJSEBLOG, OPLEVELSER I DANMARK, VISITDENMARK, BLOG OM DANMARK, BLOG OM AT REJSE, SØNDERJYLLAND BRYLLUP, BRYLLUPPER I SØNDERJYLLAND, DANSK LAS VEGAS, UDENLANDSKE BRYLLUPPER I DANMARK, REJSEBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, BLIV GIFT I DANMARK, UDENLANDSK BRYLLUP, DET SØNDERJYSKE BRYLLUP.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.