10 lande og 2 flodkrydstogter på 2 måneder

Gdansk rejseguide, Gdansk rejseblog, blog om Polen, danish travelblog, travelblog poland, oplevelser i Polen, billige destinationer i europa,

Igennem de sidste 5 år har jeg arbejdet som rejseleder.

Men ligesom hele resten af rejsebranchen, har jeg ikke haft meget arbejde af den art, de sidste 2 år.

Sidste år var jeg rejseleder på en stor rundrejse i på det græske fastland men det var faktisk årets eneste tur.

Da året startede var der 9 turer booket i min kalender, men måned for måned blev de aflyst en efter en. Men virker det til, at der for alvor er gået hul på rejsebylden, for de næste 2 måneder bliver helt sindsyge.

Som overskriften afsløre, så skal jeg til 10 forskellige lande i Europa de næste 2 måneder. 2 af turene bliver på flodkrydstogter og det er også derfor der er så mange lande på listen.

Denne artikel er sponsoreret af Hunkemöller, hvilket betyder der i artiklen er reklamelinks til deres lækre webshop.

Forberedelsestiden

At være rejseleder kræver en del forberedelse.

De sidste 10 dage har jeg sat næsten dagligt på min sofa i min morgenkåbe (reklamelink) på min sofa og fået styr på alle de Covid restriktioner, som stadig er i landene, fået styr på mine guide notater og opdateret dem, gemt relevante telefonnumre – og nå ja, få styr på alt mit andet arbejde, så jeg ikke skal lave arbejde for mine grafiske /SoMe kunder, mens jeg står på en flod i Europa.

Det kræver en del at blive klar og selvom det er stressende med så mange turer oveni hinanden, så kan jeg også mærket jeg har savnet det.

Köln seværdigheder, Cologne Seværdigheder, oplevelser i Köln, Oplevelser i Tyskland, Byer i Tyskland, Guide til Tyskland

Oder River – Tyskland og Polen

På lørdag går turen til Berlin, hvor jeg sammen med min store gruppe gæster hopper på MS Princess flodkrydstogtet, som så skal være mit hjem i 7 dage.

Hver dag skal går vi i havn i en ny by mellem Berlin og Stralsund. Oder River ligger mellem Tyskland og Polen, så vi går også i havn i Stettin i Polen.

Så denne tur er 7 dage, 2 lande og 1 flodkrydstogt.

Derefter flyver jeg tilbage til Tyrkiet samme dag som mine forældre ankommer.

Læs mine rejseblog indlæg om Tyskland her

Læs mine rejseblog indlæg om Polen her

Wien, donau river, Flodkrydstogter, Østrig,

Donau River – 7 lande

Efter kun 5 dage med mine forældre, så er min kuffert pakket igen og turen får derefter til Bukarest og efter 11 dage, så ender jeg i Wien.

Donau er helt sikkert den mest populære flod i Europa og min tur på Donau består af de 7 lande, som er Rumænien, Bulgarien, Serbien, Kroatien, Ungarn, Slovakiet, Østrig. Derudover består turen af 5 hovedstæder: Bukarest, Beograd, Budapest, Bratislava og Wien.

Så denne tur er 11 dage, 7 lande og 1 flodkrydstogt.

Det er helt sikkert en tur, jeg glæder mig rigtig meget til at guide på og det faktum at man får rigtig lækker mad på flodkrydstogterne gør mig bestemt ikke mindre begejstret.

rejser under corona virus, rejser under covid-19, Grækenland 2020, rejser til grækenland, rejseguide til grækenland, dansk rejseblog

Grækenland – 3 uger

Jeg kommer hjem fra Doanu og er i Alanya 10 dage, før turen går til Athen i Grækenland.

Her starter jeg med en 8 dages rundrejse i Grækenland, hvorefter jeg ender tilbage i Athen. Efter min rundrejse er der 6 dage til min næste tur starter i Athen, så jeg har besluttet at blive I Athen og rejse lidt rundt på egen hånd, indtil min næste gruppe ankommer.

Selvom jeg godt kunne tage hjem mellem mine 2 Grækenlands turer, så vil jeg hellere bruge de 6 dage på at hygge mig lidt med mig selv og formentlig også filme nogle nye videoer til Two Cultures og lave nye indlæg her til min rejseblog.

Athen er en dejlig by og med færgeforbindelser til mange af de græske øer, så jeg kommer med sikkerhed ikke til at kede mig.

INDHOLD I ARTIKLEN: FAKTA OM FLODKRYDSTOGTER, REJSEGUIDE TIL FLODKRYDSTOGTER, REJSELEDER PÅ FLODKRYDSTOGT, REJSELEDER, REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, BLOG OM FLODKRYDSTOGT, TRAVELBLOG, DANISH TRAVEL BLOG, TRAVEL BLOGGER,

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.