Budget for 5 dages ferie i Gdansk, Polen

Rejseblog Gdansk, Gdansk rejseblog, seværdigheder i Gdansk, budget rejse, budget ferie i polen, polen budget ferie, gdansk budget ferie, budget over rejse, billige rejse destinationer, billige destinationer i Europa

Hvis du ligesom mig, går op i budgetvenlige ferier, så er dette indlæg til dig.

Jeg elsker at læse rejseblogs og lærer mere om fede oplevelser rundt i vernden, men jeg savner ofte lidt priser og teknisk information om de ting rejsebloggerne har oplevet.

Jeg har samlet budget for mig og min mors ferie i Gdansk, Polen her, så du kan få en fornemmelse af priserne og hvor billigt/dyrt en ferie i Gdansk kan gøres.

Budget for Gdansk, Polen

Vi rejste 2 voksne fra søndag til torsdag. Denne tur var på ingen måde tiltænkt til at være en Budget-ferie, hvor der skulle spares eller findes billige løsninger. Det var en mor-datter hyggetur.

Gdansk, seværdigheder i gdansk, seværdigheder i polen, museum om anden verdenskrig, anden verdenskrig museum, museet om anden verdenskrig, gdansk museum, anden verdenskrig museum i Gdansk, anden verdenskrig i Polen, oplevelser i Polen, Oplevelser om Gdansk, rejseblog, rejseblogger, rejseguide til Polen, polen rejseguide, polen rejseblog
Udefra ser Anden Verdenskrigs museet i Gdansk sådan her ud.

Faste udgifter:

Fly: 622 kr. inkl. 2×10 kg baggange pr. person. Vi fløj fra Aarhus lufthavn (AAR) til Gdansk (GDN)
Parkering i lufthavnen: 300 kr.
Hotel: 2700 kr. Vi boede på Hotel Almond i centrum af Gdansk. Man kan sagtens finde billigere hoteller og hostels, hvis man søger online, men vi ønskede at have eget toilet og bad på værelset.

Total: 3622 kr.

Polsk mad, mad i polen, mad i Gdansk,

Mad og drikke:

1 dags frokost: 80 PLN (190 kr). Vi spiste 2 forskellige vegetar retter med en stor flaske vand og 1 kaffe.
1 dags aftensmad: 91 PLN (214 kr). Vi fik bagekartofler med rejer, gupsy pandekage, cola og kaffe.

2. dags morgenmad: 60 PLN (142 kr). Vi fik tartar, en tapas skinke med rucola og tomat, en appelsinjuice, en vand og en kaffe.
2. dags frokost: 102 PLN (242 kr) Vi fik 2 fiskeretter og 1 liter limonade på haven.
2. dags eftermiddags kaffe: 16 PLN (38 kr). Vi fik kaffe, cola og en hindbær tærte.
2 dags aftensmad: 42 PLN (99 kr). Vi delte en burger med ekstra pomfritter og løgringe, en vand og en kaffe.

Til morgenmad og frokost på 3. dagen spiste vi frugt og snacks vi havde købt i supermarkedet. Se den post i næste kategori.
3. dags eftermiddags hygge: 29 PLN (69 kr). Vi fik en kaffe og en aperol Spritz på havnen.
3. dags aftensmad: 90 PLN (214 kr). Lokal Streetfood med forskellige polske lokalretter på Skt. Dominiks Markedet.

4. dags frokost i Gdansk zoo 44 PLN (104 kr). En polsk “schabowy” (svine snitzel), kylling salat og en cola (smagte utroligt godt når man tænker på det er fastfood i en zoologisk have).
4. dags hygge i zoo: 6 PLN(14 kr). For 2 is.
4. dags aftensmad: 95 PLN (226 kr). Tom-him kyllinge ret (noget kinesisk halløj), polske kålruller med gås, 2 glas vin og en vand i vores hotels restaurant.

5. dags morgenmad: 95 PLN(226 kr). Stor morgenmad med maser af forskelligt tilbehør og kager inkl. te og en vand.
5. dags frokost 50 PLN (120 kr). Polske pirogger, en kyllingefilet og en cola.

Også fik vi ikke mere at spise i Gdansk. Husk priserne er for 2 personer.

Total: 1898 kr.

westerplatte gdansk, anden verdenskrig gdansk, gdansk, Seværdigheder i Gdansk, Gdansk polen, guide til Gdansk, gdansk dansk guide, seværdigheder i Polen, Polen seværdigheer, Oplevelser i Gdansk, rejser til Gdansk, Fly til Gdansk

Shop og hygge i Gdansk:

Supermarkedet: 15 PLN (35 kr). Vi købte snacks i supermarkedet hvor vi fik en cola, 3 vand, 1 pose Chips og 2 bananer.
Tøj indkøb: 100 PLN (237 kr). Jeg købte en T-shirt og en nederdel.
Souvenir Magnet: 3 PLN (7 kr). Jeg køber altid en magnet, når jeg er i et nyt land, men magneterne i Gdansk var overraskende dyre (mellem 12-25 PLN pr. stk). Jeg fandt til sidst en til 3 PLN.

Dertil købte min mor vand og snacks som jeg ikke har præcise tal på.

Total: 279 kr.

st marys kirke gdansk, Seværdigheder i Gdansk, Gdansk polen, guide til Gdansk, gdansk dansk guide, seværdigheder i Polen, Polen seværdigheer, Oplevelser i Gdansk, rejser til Gdansk, Fly til Gdansk
Fra arkælogisk museums tårn er der den perfekte udsigt over til St. Mary´s kirke.

Seværdigheder i Gdansk:

Tårnet på St. Mary kirken for 1 person: 10 PLN (23 kr). Jeg besteg kirketårnets 400 trin og så den smukke udsigt over Gdansk by.
Gratis guidet tur, drikkepenge til guiden: 20 PLN (47 kr). Læs mere om turen her.
Bådtur til Westerplatte for 2 personer: 100 PLN (238 kr).
Legetøjsmuseum for 2 personer: 16 PLN (38 kr). Desværre ikke pengene værd.
48 timers Tourist card til musserne i Gdansk: 140 PLN (333 kr). Det var tilgengæld pengene værd og vi fik mange gode oplevelser på de 48 timer

Total: 679 kr.

Rejseblog Gdansk, Gdansk rejseblog, seværdigheder i Gdansk, budget rejse, budget ferie i polen, polen budget ferie, gdansk budget ferie, budget over rejse, billige rejse destinationer, billige destinationer i Europa

Transport

Med tog fra lufthavnen til Gdansk for 2 personer: 13 PLN (30 kr).
Uber til zoologisk have: 29 PLN (plus jeg gav 5 PLN i drikkepenge for god kørsel) (80 kr)
Uber fra zoologisk have til Anden verdenskrig museet: 28,50 PLN  (plus jeg gav 5 PLN i drikkepenge for god kørsel) (79 kr).

Alt andet har været indenfor gå afstand. Vi fik et lift af hotellet til lufthavnen, da vi skulle hjem.

Total: 189 kr.

DET HAR GDANSK REJSEN KOSTET FOR 2 PERSONER: 6.667 kr.


PIN IT!

Rejseblog Gdansk, Gdansk rejseblog, seværdigheder i Gdansk, budget rejse, budget ferie i polen, polen budget ferie, gdansk budget ferie, budget over rejse, billige rejse destinationer, billige destinationer i Europa

INDHOLD I ARTIKLEN: FERIE I POLEN, POLEN FERIE, REJSEGUIDE TIL GDANSK, REJSEGUIDE TIL POLEN, REJEGUIDE TIL GDANSK POLEN, SEVÆRDIGHEDER I GDANSK POLEN, OPLEVELSER I POLEN, SEVÆRDIGHEDER I POLEN, MUSEUMS I GDANSK, POLEN BLOG, BLOG OM POLEN, BLOG OM GDANSK, BUDGET FERIE, BUDGET FOR FERIE I POLEN, BUDGET FOR FERIE I GDANSK, GDANSK BLOG, VISITGDANSK, VISIT POLEN, BLOG OM AT REJSE, POLEN MED RYANAIR, REJSEBLOG, DANSIH TRAVELBLOG.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.