stuart, foto karme, brititsk mand, cappadokien

Personligt dyrker jeg karma en lille smule.

Jeg kan godt ideen om at gør vi noget godt, bliver vi belønnet med noget godt. Og gør vi noget dårligt så straffer universet os.

Jeg oplever tit at mine gode handlinger bliver belønnet med noget godt, der kommer tilbage til mig. Så sent som denne uge fik jeg både god karma, og 24 timer senere muligheden for at betale den tilbage.

Det her er historien om min og britiske Stuarts “Konya-Cappadocia”  foto karma.

På vej op til Cappadocia, gjorde vi stop i Konya, som er Tyrkiets 7. største by. I Konya besøger vi Mevlana museet (også kendt som Mevlana klosteret) og de kunde, jeg har med på turen får her tid på egen hånd til at opleve museet.

Mens kunderne var på egen hånd, benyttede jeg det gode vejr i Konya til at få taget nogle nye gode billeder af museet, som har et smukt smaragdgrøn tårn på toppen. Mens jeg står og tager billeder høre jeg pludselig et meget britisk stemme bag mig, som spørg “Would you like me to click your photo mate?”
Oversat; skal jeg tage dit billede ven?.

Det var en britisk mand ved navnet Stuart, og jeg takkede ja til hans tilbud, for det var en god mulighed for at få et par fotos af mig selv i Konya, mens mine kunder var på egen hånd. Selvom Stuart ikke havde prøvet et kamera som mit før, gjorde han alligevel et godt foto-arbejde. Efter et par “klik” med kameraet takkede jeg for hans hjælp og vi sagde farvel igen.

Konya museum, museum konya, mevlana museum konya, rejeblog konya, tyrkiet rejeblog, rejseblog konya, seværdigheder i konya, konya seværdigheder
Her er mit pletskud taget af Stuart foran Mevlana Museet i Konya.

Stuarts gode foto karma i Cappadocia

Næste dag havde jeg kunderne med på rundtur i Cappadocia, hvor jeg viser kunderne flere af de smukkeste dale i Cappadocia. På turen har kunderne også mulighed for at gå rundt og nyde den unikke natur i Cappadocia på egen hånd. I Paşabağ dalen (munkedalen) fik kunder 30 min. på egen hånd, mens jeg selv også gik lidt rundt.

Jeg gik om til St Simeon kirken, og i det jeg drejer om hjørnet, ser jeg et ansigt, jeg hurtigt kan genkende – det er Stuart!.

Stuart får også øje på mig, mens han slår armene ud og med sin britiske accent siger “little mate, are you also here?”. Oversat: Lille ven er du også her?

Stuart fortæller mig, at han er på guidet tur i Cappadocia, men at han havde været sådan et fjols, at han ikke havde fået ladet batteriet op på hans kamera, så han kunne ikke tage nogle fotos.

Derfor tilbød jeg ham at tage et par fotos af ham! Og jeg var flad af grin mens han lavede sjove poses i Paşabağ dalen (han stod ikke normalt på et eneste billede).

stuart, foto karme, brititsk mand, cappadokien
Stuart i hans flotte posé i Paşabağ dalen

Jeg fik hans email, så han kunne få hans fotos, og samtidig tog jeg et par billeder af områder, så han også kunne få et par af dem og vise frem, når han kommer hjem.

Det gode foto karma blev delt mellem mig og Stuart. Han tog billeder af mig i Konya, uden at kende mig eller have nogen grund til at hjælpe mig.

24 timer senere fik jeg mulighed for at hjælpe Stuart, så han kunne få et par fotos fra hans ferie i Cappadocia, selvom havde ikke havde batteri på at kamera.

Har du også en god historie om god foto karma? Del den i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.