5 ting jeg forventer mig af Paris og Frankrig

paris, rejseblogger paris, rejeblogger guide, guide rejseblog

I dag går turen for første gang til Paris og jeg er måde spændt og nervøs.

Jeg var i Frankrig som 13-årig på sommer ferie, men dengang opholdt jeg mig i en lille landsby i det sydlige Frankrig og turen dengang håndlede om hygge og afslapning.

Jeg flyver i dag til Bruxelles og derfra skal vi køre i bil til Paris. Turen er planlagt til at tage 4 timer og jeg glæder mig til roadtrip igennem de 2 europæiske lande.

Faktisk elsker jeg roadtrips og en af vinterens planer er en stor roadtrip guide til Tyrkiet, hvor jeg efterhånden har nedlagt mange (mange mange) tusind kilometer i bil og bus.

Turen er planlagt således, at vi er i Paris fra torsdag til søndag. Fra søndag til tirsdag er jeg alene i Bruxelles. I Bruxelles har jeg booket mig ind på et Hostel, hvilket jeg ikke har prøvet at bo på før. Derfor planlægger jeg også indenfor de næste dage at lave et blogindlæg “5 ting jeg forventer mig af Belgium og Bruxelles”

Før min tur til Paris, har jeg lavet forskellig research og samlet inspiration hos mine rejse-venner. Det har fået mig til at lave denne liste med, 5 ting hjem forventer mig af Frankrig og Paris.

1. At smage de bedste Crêpes i mit liv

Alle snakker om Paris’s fantastiske crêpes og at de, er de bedste i verden. Jeg skal med sikkerhed have en crêpes i Paris, og måske også mere end en.
2. Møde arrogante franskmænd

I Paris virker crêpes til at være det store plus på alles liste. De arrogante franskmænd, som ikke vil snakke engelsk, er det store minus på listen. Jeg er spændt på at se om det er så slemt. Eller om jeg er blevet hærdet af den tyrkiske ungdom, som også er forfærdelig arrogant, indtil jeg får dem blødt op, en efter en, med en dårlig joke.

3. At tage det perfekte foto foran Eiffeltårnet

Jeg vælger at tro på, at et foto foran Eiffeltårnet i en smuk kjole er enhver piges / rejsebloggers drøm. Det er i hver fald min.

Smukke kjoler og en lille rød hat er blevet pakket i min kuffert. Planen er at stå tidligt op og få det perfekte foto foran Eiffeltårnet, inden området bliver for overfyldt af personer.

paris, rejseblogger paris, rejeblogger guide, guide rejseblog

4. At forelske mig

Selvom jeg er single, forventer jeg ikke at mit livs kærlighed står i Paris med en baguette i hånden og slår benene væk under mig.

Jeg forventer tilgengæld at forelske mig i byen Paris. Ifølge mange er det verdens mest romantiske by og jeg har allerede kærlighedsaffærer med mange byer i verden, så mon ikke Paris bliver tilføjet på listen, som min nye kærlighed.

5. At lære et par franske ord

Jeg kender få franske ord, men jeg er sprogelsker. Jeg håber min rejse til Frankrig betyder, jeg kan få tilføjet et par franske ord til mit ordforråd.

I det tyrkiske sprog er der en del franske ord og da jeg taler nogenlunde tyrkisk, kan det være at jeg bliver overrasket, og faktisk erfarer at jeg kan flere ord end forventer.

Lærer jeg nogle brugbare ting, planlægger jeg at lave en lille dansk-fransk rejseparlør her på rejsebloggen.

Jeg har naturligvis mange flere forventninger til Paris og Frankrig, men de 5 ovenstående er dem der rotere i mit hoved her før afrejse.

Har du været i Paris? Hvad synes du om byen? Har du nogle gode rejseråd, du vil dele så håber jeg du vil smide en kommentar i kommentarfeltet.
1 Comment

  1. Vi kunne også godt tænke os at se Eiffel Tårnet og få afgjort en gang for alle, om franskmændene nu også er så arrogante som det siges 😀 Jeg kan kun forestille mig, at Paris har været fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.