Et traditionelt og et erotisk julemarked i Hamborg

Julemarked i Hamborg, julemarked hamborg, julemarkeder i tyskland, tyskland julemarkeder, julemarkeder i hamborg, hamborg julemarked, jul i hamborg, jul i tyskland, erotisk julemarked, erotisk julemarked i hamborg, frækt julemarked i hamborg, sankt pauli julemarked, julemarked ved saknt pauli hamborg, julemarked ved reeperbahn, erotisk julemarked ved reeperbahn, reeperbahn i hamborg, OPLEVELSER I HAMBORG, JULEMARKEDER I TYSKLAND, JUL I TYSKLAND, JUL I HAMBORG, JULEMARKED I HAMBORG, JULEMARKEDER I HAMBORG, JULEMARKEDER I HAMBURG, JUL I HAMBURG, JULEMARKED I HAMBURG, GUIDE TIL HAMBORG, REJSEGUIDE TIL HAMBORG, REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER.

Tyskland har igennem årene fået gjort deres mange ”Weihnachtsmärkte” til en stor juleseværdighed i Tyskland.

Nogle af de tyske julemarkeder er gigantiske og fylder et areal større end danske Tivoli. Andre er små og hyggelige.

Alle tyske byer med respekt for sig selv har efterhånden mindst ét julemarked. I Köhl er der 7 forskellige julemarkeder, mens der i Berlin er 20 forskellige markeder med juletema.

De byer der har mange julemarkeder, har som regel julemarkeder med forskellige temaer.

Læs også: Jul og julemarkeder i Köhl (Cologne)

Da jeg besøgte to af Hamborgs julemarkeder, var temaerne på de to julemarkeder ikke til at tage fejl af.

Det første julemarked, jeg besøgte var Weihnachtsmarkt vor dem Hamburger Rathaus – Julemarkedet ved Hamborgs rådhus, som er et godt traditionelt julemarked, mens det andet julemarked jeg besøgte, er verden eneste erotiske julemarked ved Skt. Pauli / Reeperbahn.

Find hotel i Hamborg her:

Det bedste ved julemarkederne er alt det lækre slik og søde sager.

Weihnachtsmarkt vor dem Hamburger Rathaus – Julemarked ved Hamborgs rådhus

For 10 år siden besøgte jeg for første gang julemarkedet ved Hamborgs julemarked, og jeg husker det som magisk og eventyrligt. I år besøgte jeg igen julemarkedet og stemningen var præcis den samme, som jeg husker den fra første gang. En stemning jeg virkelig havde savnet!

Læs også >> Gode råd til at holde nytår i Berlin

Hvis du spørg mig, så er dette er et godt traditionelt tysk julemarked med duften af Glühwein (glögg) og brændte mandler i luften, mens håndlavet kunst, smykker og køkken redskaber kan købes overalt. Det er det perfekte sted at købe unikke julegaver eller lækre ting til dig selv. Der sælges også mange forskellige unikke smykker på dette julemarked og mange af dem har et skandinavisk look, som jeg tror mange danskere godt kan lide. 

Julemarkedet er velbesøgt, da det ligger centralt i Hamborg by ved siden af Rådhuset og shopping centeret Europa Passage.

Når du besøger julemarkedet er det oplagt at besøge Europa Passage eller Hamborg Rådhus fra 1897. Hamburgs Rådhus har dele der er gratis at se, mens andre dele kan ses med en guidet tur for 5€.

Se adressen på julemarked ved Hamborgs rådhus her.

Verdens eneste erotiske julemarked- Læs videre efter billederne↓
Julemarked i Hamborg, julemarked hamborg, julemarkeder i tyskland, tyskland julemarkeder, julemarkeder i hamborg, hamborg julemarked, jul i hamborg, jul i tyskland, traditionelt julemarked i hamborg, julemarked ved hamborg rådhus, hamborg rådhus julemarked, Hamborg rådhus, julemarked rådhus hamburg
Rådhuset er en smuk baggrund til det hyggelige traditionelle julemarked.
Når solen er gået ned er julemarkedet ved Hamborgs Rådhus smukt lyst op.
Julemarkedet ved rådhuset er velbesøgt både før og efter solnedgang.

Weihnachtsmarkt Santa Pauli – Verdens eneste erotiske julemarked

Julen er langt fra traditionel ved Hamborgs Red light område Reeperbahn og St Pauli.

Julemarkedet Santa Pauli ved Skt Pauli er verden eneste erotiske julemarked og aldersgrænsen er derfor +18 år.

Det erotiske julemarked er LANGT fra traditionelt. Honningkager med “I love you” er erstattet med “Let´s bang“, søde små håndlavet bamser er udskiftet med håndsnittet dildoer af træ og hyggelige gamle damer med strikketøjet i hånden er udskiftet med tatoveret mænd, der tilbyder intim piercings på julemarkedet.

Læs også: Eventyrlige julemarkeder i Tyskland

I den ene ende af julemarkedet er der en stor bar og indgangen til julemands strip (jeg elsker ligestillingen) og i den anden ende af markedet er der en stor scene med live julemusik (af en ret almindelig slags).

Jeg besøgte julemarkedet to gange mens jeg besøgte Hamborg. Den første gang var lige omkring solnedgang, hvor folk hyggede til god julemusik og spiste de mange ikke-julerelateret madretter. Chili con carne, burgers og vaffler var bare nogle af de mange madretter, der blev solgt på julemarkedet.

Anden gang jeg besøgte julemarkedet, var klokken tæt på midnat og festen var i fuld gang. En afterski stemning havde spredt sig på markedet, hvor neonfarvede bartendere solgte shots, øl og naturligvis glögg mens musikken spillede overalt.

Hvis du gerne vil se et yderst utraditionelt julemarked, så SKAL du se Santa Pauli ved Skt. Pauli. Læs mere om Skt. Pauli julemarkedet i dette rejseblog indlæg.

Se adressen på julemarked ved Skt Pauli og Reeperbahn her.

Julemarked i Hamborg, julemarked hamborg, julemarkeder i tyskland, tyskland julemarkeder, julemarkeder i hamborg, hamborg julemarked, jul i hamborg, jul i tyskland, erotisk julemarked, erotisk julemarked i hamborg, frækt julemarked i hamborg, sankt pauli julemarked, julemarked ved saknt pauli hamborg, julemarked ved reeperbahn, erotisk julemarked ved reeperbahn, reeperbahn i hamborg mærkelige julemarkeder, unikke julemarkeder, Julemarked i Hamborg, julemarked hamborg, julemarkeder i tyskland, tyskland julemarkeder, julemarkeder i hamborg, hamborg julemarked, jul i hamborg, jul i tyskland, erotisk julemarked, erotisk julemarked i hamborg, frækt julemarked i hamborg, sankt pauli julemarked, julemarked ved saknt pauli hamborg, julemarked ved reeperbahn, erotisk julemarked ved reeperbahn, reeperbahn i hamborg, Jul i Köhl, OPLEVELSER I KÖHL, JULEMARKEDER I TYSKLAND, JUL I TYSKLAND, JUL I KÖHL, JULEMARKED I KÖHL, JULEMARKEDER I KÖHL, JULEMARKEDER I KÖLNER, JUL I COLOGNE, JULEMARKED I COLOGNE, JULEMARKEDER I COLOGN REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER

Julemarked i Hamborg, julemarked hamborg, julemarkeder i tyskland, tyskland julemarkeder, julemarkeder i hamborg, hamborg julemarked, jul i hamborg, jul i tyskland, erotisk julemarked, erotisk julemarked i hamborg, frækt julemarked i hamborg, sankt pauli julemarked, julemarked ved saknt pauli hamborg, julemarked ved reeperbahn, erotisk julemarked ved reeperbahn, reeperbahn i hamborg

Gode råd når du besøger julemarkeder i Hamborg:

  1. Parker bilen, og gå eller tag U-Bahn. Hamborg er en stor by, og parkering er besværligt i centrum af byen. Derfor anbefaler jeg, at du parkerer bilen ved dit hotel eller udenfor byen også tager den meget velfungerende U-Bahn eller går rundt i Hamborg. Mellem julemarkedet ved rådhuset og julemarkedet ved Skt Pauli anbefaler jeg du tager U-bahn, da der er lidt langt mellem de to julemarkeder.
  2. Søg mod toiletter i god tid. Der er ikke mange toiletter stillet op omkring julemarkederne, og jeg anbefaler derfor, du søger mod et toilet i god tid. Er du ved julemarkedet ved rådhuset kan du gå på toilettet i shopping centeret Europa Passage. Er du ved Skt Pauli må du se om du kan liste ind i en af de omkringliggende teaters eller stille dig i kø til et af festivals toiletterne.
  3. Hav kontanter med. Stort set inden steder tager internationale kreditkort, så hav kontanter med dig, så du kan shoppe uden problemer.
Find Flixbus billetten til Hamborg her:

PIN IT!

Julemarkeder i Hamborg, julemarkeder i Tyskland, Tyske julemarkeder, Julemarked i Hamburg

INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I HAMBORG, JULEMARKEDER I TYSKLAND, JUL I TYSKLAND, JUL I HAMBORG, JULEMARKED I HAMBORG, JULEMARKEDER I HAMBORG, JULEMARKEDER I HAMBURG, JUL I HAMBURG, JULEMARKED I HAMBURG, GUIDE TIL HAMBORG, REJSEGUIDE TIL HAMBORG, REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.