julemarkeder i tyskland, jul i tyskland, julemarked i tyskland, christmas market in germany, julemarked i Kölner, Jul i Köhl, OPLEVELSER I KÖHL, JULEMARKEDER I TYSKLAND, JUL I TYSKLAND, JUL I KÖHL, JULEMARKED I KÖHL, JULEMARKEDER I KÖHL, JULEMARKEDER I KÖLNER, JUL I COLOGNE, JULEMARKED I COLOGNE, JULEMARKEDER I COLOGN REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER, julemarked i hamborg, julemarked i hamburg, julemarked i berlin, berlin julemarked,

Om en uge rejser jeg til Tyskland for at besøge julemarkederne i Cologne (Köhl), Hamborg og forhåbentlig også i Düsseldorf.

Jeg har altid elsket Tyskland, særligt i julemånederne.

For 10 år siden boede jeg en årrække i Vejle. Derfra kørte mig og mine venner ofte til Hamborg eller Berlin for at holde weekend eller en uges ferie.

For 5 år siden fejrede jeg også nytår i den tyske hovedstad Berlin, som er min favorit by i Tyskland.

Selvom Tyskland er skøn om sommeren, så er den absolut magisk om vinteren, særligt op til jul. Jeg ved ikke hvorfor tyskerne er SÅ gode til jul, men det er de. Særligt når det kommer til julemarkeder, som ligner noget der er taget direkte ud af et juleeventyr.

Min kommende tur til julemarkedet i Cologne (Köhl) bliver min første, mens Hamborg bliver et gensyn, som jeg glæder mig ustyrligt meget til!

Eventyrlige julemarkeder i Tyskland

I forbindelse med min kommende rejse har jeg lavet lidt research på de tyske julemarkeder. Sammen med min research har jeg også været et smut på mit favorit sociale medie Instagram og fundet billeder.

Julemarked i Hamborg, julemarked hamborg, julemarkeder i tyskland, tyskland julemarkeder, julemarkeder i hamborg, hamborg julemarked, jul i hamborg, jul i tyskland, traditionelt julemarked i hamborg, julemarked ved hamborg rådhus, hamborg rådhus julemarked, Hamborg rådhus, julemarked rådhus hamburg, OPLEVELSER I HAMBORG, JULEMARKEDER I TYSKLAND, JUL I TYSKLAND, JUL I HAMBORG, JULEMARKED I HAMBORG, JULEMARKEDER I HAMBORG, JULEMARKEDER I HAMBURG, JUL I HAMBURG, JULEMARKED I HAMBURG, GUIDE TIL HAMBORG, REJSEGUIDE TIL HAMBORG, REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER.
Rådhuset er en smuk baggrund til det hyggelige traditionelle julemarked

Julemarkedet i Hamborg (ved rådhuset)

Jeg kan slet ikke vente med endnu engang at opleve Hamborgs julemarked. Julemarkedet holdes foran byens historiske rådhus med et stort juletræ, der markerer placeringen. Næsten 3 millioner besøger årligt julemarkedet i Hamborg ved rådhuspladsen som indeholder omkring 150 boder.

Noget unikt ved Hamborgs julemarked er deres speciallavet glögg, som kun kan fås i Hamborg. Glöggen bliver fremstillet med druer og udvalgte krydderier.

De andre julemarkeder i Hamborg er blandt andet Winterwald, White Magic on the Jungfernsteig, Fleet Christmas Market og Santa Pauli.

Læs også: Et traditionelt og et erotisk julemarked i Hamborg

Dato: 26. november til 23. december

Åbningstider: Søndag-torsdag: kl. 11.00-21.00. Fredag-lørdag: kl. 11.00-22.00

Pris: Gratis

Adresse: 

Nytår i Berlin, nytår i Tyskland, tysk nytår, berlin til nytår, udenlandske nytår, nytår i udlandet, rejseblog, rejseguide, rejsebloggeren rejeguide, guide til nytår i berlin, guide til berlin,

Julemarkeder i Berlin

Berlin er en by med et stort udvalg af julemarkeder fra omkring slutningen af november. Omkring 20 forskellige julemarkeder kan opleves i Berlin.

Julemarkedet Weinachtszeit ligger bag Alexanderplatz, som er Tysklands største Square. Dette julemarked er mit favorit julemarked i Berlin og det perfekte sted at nyde ægte tysk julestemningen. Placeret smukt midt i julemarkedet er et pariserhjul og karruseller. Omkring 100 boder er stillet op i dette julemarked og dette er også det perfekte sted at nyde et glas gløgg og forelske sig i traditionelt håndlavet legetøj.

WeinachtsZauber på Gendarmenmarkt er et andet skønt julemarked i Berlin. Området byder også på Konzerthaus og katedraler.

Dato: Fra november til december

Pris: Gratis

julemarkeder i Tyskland, tyske julemarkeder, mærkelige julemarkeder, mærkelige julemarkeder i tyskland, tyske julemarkeder, rejseblog, Danish travelblog, travel blog Denmark

Julemarkedet i Stuttgart

Når vinteren langsomt kommer, bliver Stuttgart til en atmosfærisk julemarked: Eventyrlys overalt, juleduft, bratwurst, glühwein (gløgg) og festlig musik. Julemarkedet er mere end 300 år gammel og bliver middelalderligt præget af det gamle slot, tårnene i kollegietekirken og barokpladsen i det nye slot – er den storslåede baggrund af Stuttgarter Weihnachtsmarkt. Stuttgarts julemarkedet indeholder 290 smukt dekorerede boder og fantastisk julestemning.

Dato: 28. november til 23. december

Åbningstider: Mandag – Torsdag: 10:00 – 21:00. Fredag – Lørdag: 10:00 – 22:00. Søndag: kl. 11.00 – 21.00

Pris: Gratis

Adresse: Stuttgart city centre, Marktplatz 1, 70173 Stuttgart

Jul i Köhl, OPLEVELSER I KÖHL, JULEMARKEDER I TYSKLAND, JUL I TYSKLAND, JUL I KÖHL, JULEMARKED I KÖHL, JULEMARKEDER I KÖHL, JULEMARKEDER I KÖLNER, JUL I COLOGNE, JULEMARKED I COLOGNE, JULEMARKEDER I COLOGN REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER

Julemarkedet i Cologne (Köhl)

Hvert år bliver byens centrum af Köln rørt af festlighedernes magi i løbet af julen. Fra julemarkederne i Köln åbner deres porte kommer millioner af besøgende fra hele verden for at opleve de hyggelige jule boder. Der er 7 forskellige julemarkeder i Köhl, fordelt over hele byen.

Dato: 26. november til 23. december

Åbningstider: Søndag til torsdag kl. 11.00 – 21.00. Fredag og lørdag kl. 11.00 – 22.00

Pris: Gratis

Adresse: (julemarkedet ved domkirken) .

Følelsen af jul, jule for en muslim, tyrkisk kæreste, muslimsk jul, følelsen af jul, følelsen af Ramadan

Julemarkedet i Dresden

Hvis du kan lide jul, vil du elske Dresden! Dresden er en tysk storby og hovedstad i delstaten Sachsen. Dresdens Striezelmarkt julemarked er Tysklands ældste julemarked. I år er det 584. gang julemarkedet afholdes. Oplev den travle markedsplads og traditionelle saxiske godbidder i hjertet af den barokke by Dresden.

Dresden byder ikke kun på Tysklands ældste julemarked i Striezelmarkt. Et stort antal små og store markeder er fordelt over hele byen og hvert marked her sit eget tema som f.eks Romantic Christmas market, Augustus market og St. Nicholas Market.

Dato: 28. november til 23. december

Åbningstider: Hver dag fra 10.00 til 21.00

Pris: Gratis

Adresse: Altmarkt 23, Dresden, Tyskland

Jul i Köhl, OPLEVELSER I KÖHL, JULEMARKEDER I TYSKLAND, JUL I TYSKLAND, JUL I KÖHL, JULEMARKED I KÖHL, JULEMARKEDER I KÖHL, JULEMARKEDER I KÖLNER, JUL I COLOGNE, JULEMARKED I COLOGNE, JULEMARKEDER I COLOGN REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER

Julemarkedet i Halle, Saxony-Anhalt

Julemarkedet består af talrige boder, der tilbyder bagværk og varme retter til de juleglade besøgende. Varm gløgg og brandy punch serveres overalt som “modgift” mod kulden. Boderne på markedet sælger julepynt, julesnacks og flot håndværk, som er perfekt til julegaver. 

Dato: 27. november til 23. december

Åbningstider: Tirsdag til søndag

Pris: Gratis

Adresse: Stadtverwaltung, Marktplatz 1, 061080 Halle, Tyskland

Julemarked i Hamborg, julemarked hamborg, julemarkeder i tyskland, tyskland julemarkeder, julemarkeder i hamborg, hamborg julemarked, jul i hamborg, jul i tyskland, traditionelt julemarked i hamborg, julemarked ved hamborg rådhus, hamborg rådhus julemarked, Hamborg rådhus, julemarked rådhus hamburg

Julemarkedet i Würzburg

I hjertet af Würzburgs gamle bydel tiltrækker et af Tysklands mest maleriske og fortryllende julemarkeder tusindvis af besøgende hvert år. Julemarkedets går helt tilbage til begyndelsen af det 19. århundrede. Det historiske torvs gotiske kapel St. Mary giver en naturskøn baggrund for næsten 120 træboder. På julemarkedet i denne tyske by kan du købe originale strikkevarer, kreative smykker, og velsmagende peberkager.

Dato: 30. november til 23. december

Åbningstider: Mandag – Lørdag kl. 10.00 – 20.30. Søndag kl. 11.00 – 20.30

Pris: Gratis

Adresse: Upper and lower Market Square, Eichhornstraße, Tyskland

HAR DU BESØGT NOGLE AF DISSE JULEMARKEDER? ELLER HAR JEG GLEMT ET VIGTIGT JULEMARKED? SMID EN KOMMENTAR I KOMMENTARFELTET!

INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I HAMBORG, JULEMARKEDER I TYSKLAND, JULEMARKED I HAMBORG, JULEMARKED I BERLIN, OPLEVELSER I BERLIN, JUL I TYSKLAND, JUL I BERLIN, JUL I HAMBORG, JULEMARKED I KÖHL, JUL I KÖHL, JUL I COLOGNE, JULEMARKED I COLOGNE, REJSEBLOG, BLOG OM AT REJSE, TRAVELBLOG, DANISH TRAVELBLOGGER, TRAVELBLOGGER.

1 Comment

  1. Hvis man er på vej ned gennem Jylland til julemarked i Tyskland – så kan de anbefales at stoppe op i Aabenraa.
    Her kan man opleve Julehjertebyen. Over 300 frivillige bruger tid på dette hvert år!
    Og mange laver håndlavede ting, som sælges i husene – f.eks. håndarbejde, ting som er skåret ud i træ, keramik, julesokker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.