Ferie til Demre & Kekova fra på fredag

Kekova Tyrkiet, unikke steder i Tyrkiet, den sunkne by, bådture i Tyrkiet, Tyrkiet bådture

På fredag tager min kæreste og jeg på årets første rigtige ferie sammen.

Mange tror nok mit liv er en lang ferie, og på nogle punkter har jeg da også ferie “elementer” som en fast del af min hverdag.

Men 95% af alle turer jeg er på, er arbejde. Det er skønt arbejde men det er arbejde, hvor min tilstedeværelse har et formål. Udover det er arbejde, så er min kæreste der heller ikke.

Sidst vi var på ferie sammen var vores 24 timer ferie sammen med Xafira Delux og før det var det sidste år i Oktober, hvor vi besøgte det fantastiske Olympos. I år kører vi et par timer længere væk, vi tager nemlig til Demre og Kekova.

Foto fra min sidste tur til Kekova.

Hvad er der i Kekova?

Smukke Kekova er en sø med flere små øer, en antik borg og en synken by. Demre er en mellemstor landsby hvor vi skal besøge Skt Nicholas museet (julemanden) og Kongegravene.

Vi tager afsted fredag og vender hjem igen søndag. Det er en ferie med at godt designet program så vi kan få nogle oplevelser sammen. For at spare penge har vi investeret i et museumskort til min kæreste.

Jeg har allerede et, som jeg hyppigt bruger og har sparet mange penge med. Med vores museumskort kan vi gratis besøge kongegravene, Skt Nicholas museet og Kekovas borg.

Den sunkne by i Kekova.

For også at spare lidt penge på dyre restauranter med kedelig mad, så har jeg lavet en omfattende madpakke-plan. De penge vi “spare” på denne ferie (uden at gøre det det en fattigrøvs ferie) skal bruges på at holde endnu en ferie sammen inden året slutter.

Budgettet for vores 3 dages ferie er sat til 600 tl inkl mad, hotel, benzin, entres, og bådtur i Kekova. Kryds fingre for det lykkes 😛
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.