Alanya Den tyrkiske hverdag

Guide til en tyrkisk kæreste

kæreste i turistbranchen, kæreste alanya, parforhold alanya, alanya parforhold,

Der er mange glæder ved at have en tyrkisk kæreste

Men når man indleder et romantisk forhold med en mand fra en anden kultur, så er der også nogle ting man skal være opmærksom på.

Den liste er lavet af mig i samarbejde med flere af mine danske veninder. Vi er alle meget glæde for vores tyrkiske kærester, men vil alligevel gerne give denne “advarsel”.

Det er naturligvis også vigtigt at sige enhver tyrkisk fyr er unik, og vi ikke ønsker at putte alle i en kasse.

  1. Når man får en tyrkisk kæreste, følger der som regel en stor tyrkisk familie med. Som udlændinge er der (desværre) ingen garanti for, hvordan man bliver modtaget ind i familien. Nogle familier vil ikke acceptere deres sønner har en udenlandsk kæreste, og udstøder han for det. Andre familier byder en velkommen med åbne arme og kindkys fra dag 1. Heldigvis for mig selv blev jeg budt velkommen fra dag 1 og der gik da heller ikke mere end 6 mdr fra jeg mødte dem, til jeg boede i nabolejligheden
  2. Jalousi. Det er være jaloux nok meget almindeligt i mange parforhold verden over, men Tyrkiet er altså ikke en undtagelse. Tyrkiske fyre sætter en ære i at beskytte (og til tider omklamre) deres piger. Mange tyrkiske fyre er heller ikke bange for at sige noget efter en anden fyr, hvis han synes, han kigger lidt for meget på hans kæreste. Personligt har jeg kun selv oplevet dette blevet modtaget som en gentleman af modtageren, men jeg ved fra andre at det til tider ender i en “ridderkamp”
  3. Når man får en tyrkiske kæreste, så får man også en kæreste fra en anden kultur, og det han har oplevet, lyttet til, set, og gjort i sine unge år er måske langt fra det du har. Jeg har f.eks forgudet Aqua og Spise Girls i slut 90érne. Taner havde aldrig hørt om dem. Efter mange lange samtaler, fandt vi frem til vi har Pokemon til fælles fra vores barndomme, men det er næsten også det eneste. Jeg har grillet om sommeren med min familie, han har drukket gedemælk før han gik i seng. Jeg har spillet nintendo og set Harry Potter, han har bygget biler af plastikflasker, og hjulpet til i haven. 
  4. Sprog. Det siger sig selv, at en tyrkisk kæreste med stor sandsynlighed ikke snakker det sammen sprog som dig. I fællesskab skal man beslutte hvilket sprog man skal snakke, og det kan tage tid at lære for forstå, hvad hinanden siger. I starten oplever mange det som utroligt frustrerende men med tiden bliver det dog nemmere, og mange par ender med at lave deres “eget sprog”.
  5. Når man bliver kæreste med en tyrker, skal man være opmærksom på tyrkere ikke har seksualundervisning i skolen, også meget få tyrkiske forældre tager snakken om “bierne og blomsterne” med deres børn. Danske unge er ikke ret gamle før de har styr på “den slags”. I et parhold betyder det, du måske skal lære din partner alt fra prævention, kønssygdomme til “andet”. I må selv tænke jer til resten, for min mor læser med på bloggen 😉 (note: fyre i turismen giver ofte klamydia til deres scoringer som gratis sourvinir fra ferien, god fornøjelse!) 

Ovenstående er de 5 punkter, mig og veninderne fandt, hvor vi synes der er størst forskel på det at have en tyrkisk kæreste og det at have en dansk kæreste. Har du nogle punkter du synes skal på listen, så skriv den i kommentarfeltet <3
You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.