Guide til en tyrkisk kæreste

Den triste jul, jul i Alanya, Jul Alene, Corona jul, stress over corona, corona stress, hverdag i Alanya

Der er mange glæder ved at have en tyrkisk kæreste

Men når man indleder et romantisk forhold, med en mand fra en anden kultur, så er der også nogle ting man skal være opmærksom på.

Den liste er lavet af mig i samarbejde med flere af mine danske veninder. Vi er alle meget glæde for vores tyrkiske kærester, men vil alligevel gerne give denne “advarsel”.

Det er naturligvis også vigtigt at sige enhver tyrkisk fyr er unik, og vi ikke ønsker at putte alle i én kasse.

De bedste seværdigheder i Cappadocia, Seværdigheder i Kappadokien, Oplevelser i Kappadokien, Oplevelser til Cappadocia, Cappadokien Tyrkiet, Vulkanlandskab Tyrkiet, hulehotel Tyrkiet, Luftballoner i Tyrkiet

Guide til en tyrkisk kæreste:

1. Familien følger med

Når man får en tyrkisk kæreste, så følger der som regel en stor tyrkisk familie med.

Som udlændinge er der (desværre) ingen garanti for, hvordan man bliver modtaget af familien. Nogle familier vil ikke acceptere deres sønner/døtre har en udenlandsk kæreste og nogle er villig til at slå hånden af dem for det.

Andre familier byder en velkommen med åbne arme og kindkys fra dag 1.

Heldigvis for mig selv blev jeg budt velkommen fra dag 1 og selvom mit tyrkiske ikke er perfekt, så snakker min svigermor som verden hurtigste vandfald, og antager jeg forstår alt, hvad hun siger. Det er lidt sødt, men også lidt sjovt. På den anden side kan hun sige en masse lort til mig, som hun slipper problemfrit igennem at sige.

Læs også>> Man ved man har en tyrkisk kæreste når….

2. Husk jalousien er en djævel

Det er være jaloux er nok meget almindeligt i mange parforhold verden over, men Tyrkiet er altså ikke en undtagelse.

Tyrkiske fyre sætter en ære i at beskytte (og til tider omklamre) deres piger. Mange tyrkiske fyre er heller ikke bange for at sige noget efter en anden fyr, hvis han synes, han kigger lidt for meget på hans kæreste.

Personligt har jeg kun selv oplevet dette blevet modtaget som en gentleman af modtageren, men jeg ved fra andre at det til tider ender i en “ridderkamp”. Om ikke andet, så lad hver med at presse din tyrkiske kæreste og hans jalousi, for hvorfor skulle du det?

Læs også>> Gode råd: Sådan undgår du at slå kæresten ihjel (under karantænen)

3. Din kæreste kender måske ikke til de ting, du kender til

Når man har en tyrkiske kæreste, så har man også en kæreste fra en anden kultur, og det han har oplevet, lyttet til, set, og gjort i sine unge år er måske langt fra det, du har.

Jeg har f.eks forgudet Aqua og Spise Girls i slut 90érne. Taner mener, han vist nok engang har hørt den der “Barbie girl” sang. Efter mange lange samtaler, fandt vi ud af, at vi begge har set Pokemon som børn. Jeg har været på campingferie hver sommer med min familie, mens Taner har været i landsbyen med sin familie. Jeg har haft mit eget værelse mens Taner altid har delt værelse med sin storesøster. Jeg har set Friends og Harry Potter, Taner har set tyrkiske film, jeg aldrig har hørt om.

Læs også>> 80% som et dansk forhold

4. Sproget

Det siger sig selv, at en tyrkisk kæreste med stor sandsynlighed ikke snakker det sammen sprog som dig. I fællesskab skal I beslutte, hvilket sprog man skal snakke, og det kan tage tid at lære for forstå, hvad hinanden siger. I starten oplever mange det som utroligt frustrerende men med tiden bliver det dog nemmere, og mange par ender med at lave deres “eget sprog”.

Mig og Taner snakker den mest kreative blanding af tyrkisk og engelsk. Nogle ord skiftes ud i sætninger, men det andre gange er en sætning på engelsk og derefter en sætning på tyrkisk. Vi har vores system, men jeg forstår godt at andre ikke forstår, hvad vi siger.

Læs også>> Svært at være kæreste med muslim

5. Er der styr på bien og blomsterne?

Når man bliver kæreste med en tyrker, skal man være opmærksom på tyrkere ikke har seksualundervisning i skolen og at meget få tyrkiske forældre tager snakken om “bierne og blomsterne” med deres børn. Danske unge er ikke ret gamle, før de har styr på “den slags”. I et parhold betyder det, du måske skal skal forklare et par basis ting, men hey, verden har fået det har til at fungere i årtusinderne, så I finder nok selv ud af det.

I må selv tænke jer til resten, for min mor læser med på bloggen….

Note: Fyre i turismen giver ofte klamydia til deres scoringer, som gratis souvenir med hjem fra ferien, god fornøjelse!

Læs også>> 5 sandheder om mig og datinglivet i Alanya

Ovenstående er de 5 punkter, mig og veninderne fandt, hvor vi synes der er størst forskel på det at have en tyrkisk kæreste og det at have en dansk kæreste. Har du nogle punkter du synes skal på listen, så skriv den i kommentarfeltet <3

4 Comments

  1. […] kom vi et halv år igennem, og i juli gav jeg min personlige guide til en tyrkisk kæreste, samt talte lidt om 1 års krisen mange oplever når de flytter til […]

  2. […] Læs også: Guide til en tyrkisk kæreste […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.