Sommeren var go´- med nye sko

FreeWalk, Freewalk Sneakers, Bali sneakers, tennis sko, danske tennissko, FreeWalk sneakers

2 måneder i Danmark er kommet til din ende og det har været 60 vilde dage i Danmark.

For det første skulle jeg kun have været her i 40 dage.

Men mens jeg var på Bornholm, fik jeg en e-mail om at mit fly var aflyst og næste fly på samme rute fløj først den 3/9.

Note: Indlægget er skrevet i et reklame samarbejde med FreeWalk

Da jeg sidst i juli købte min flybillet til Danmark, var det med sætning ”Vi sidder ude i haven i shorts og drikker et glas vin”. WOW det lød bare mega lækkert, så jeg pakkede bare 3 par shorts, 3 t-shirts, et par sandaler og tog til Danmark.

Læs også: Hvorfor har de ikke pakket endnu?

Men næsten præcis som jeg landede i Danmark, begyndte den koldeste juli i 41 år (beklager hvis det er pga mig, vejret blev dårlig)

Jeg havde mødt min veninde Trine og hendes søde unger i lufthavnen og i Danmark var hun så sød at invitere på en frokost i Horsens.

Trine´s søster Sanne var der også. Sanne gik jeg til tyrkisk undervisning med, da hun boede i Alanya.

Nu er Sanne flyttet tilbage til Danmark, for at bo med hendes kæreste, som ejer FreeWalk sko (reklamelink).

Jeg fortalte Trine og Sanne om, hvor meget jeg havde fejlvurderet det danske vejr og da vi gik tur måtte jeg låne en jakke af Trine for ikke at fryse.

FreeWalk, Freewalk Sneakers, Bali sneakers, tennis sko, danske tennissko, FreeWalk sneakers

Bali Sneakers fra FreeWalk

Det blev 7 snakke-timer i Horsens og undervejs i det, blev vi enig om, at jeg skulle prøve FreeWalks nye Bali Sneakers (reklamelink), som er årets nyhed, både så jeg kan hjælpe med at sprede nyheden om dem og samtidig få noget ordentlig fodtøj til min fejlvurderet sommer garderobe.

Indenfor 24 timer havde jeg et par lækre rosa farvet FreeWalks sneakers (reklamelink) på fødderne og der har de sat hele sommeren.

Thomas Dambo, Thomas Danmbo trold Silkeborg, Silkeborg trold, trold i Silkeborg, Silkeborg bad, Silkeborg bad trold, træ trold i Silkeborg
Jeg havde skoene på næsten hele sommeren, blandt andet da jeg besøgte Thomas Dambo trolden i Silkeborg skov.

Sammen med skoene, havde FreeWalks også sendt to sæt quicklace med samt et par super lækre skosåler, som jeg har lagt i mine gummistøvler (fordi mine Bali sneakers havde en god sål mens dem i gummistøvlerne var fuldstændig slidt væk)

Jeg er vant til at gå i sneakers og danser også latin i sneakers, men Bali sneakers er betydelig lettere end mine almindelig Nike sneakers.

Lige nu er der naturligvis ikke meget dans i mit liv, pga. Corona, men jeg håber snart at komme i gang igen og når jeg gør, så tror jeg, at jeg bliver rigtig glad for at danse i Bali Sneakers, fordi jo lettere en sko er – Jo nemmere er det at danse.

Hvis du er på udkig efter lækre sneakers fra en dansk forhandler, så støt FreeWalk.

Reklame: FreeWalk har været så søde at forære mig et par sko, men alt i dette indlæg er 100% min holdning omkring produktet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.