Sorgen må ikke ødelægge julens glæde

Jul på mange sprog, god jul på forskellige sporg, god jul på 25 sprog, juleblog, rejseblog, travelblog, travelblogger, danish travelblogger, blogger fra Denmark, blog om jul, god jul til alle, jule aktiviteter,

De sidste 2 indlæg her par bloggen har været meget personlige indlæg.

Det første indlæg “Min families juletraditioner før og nu” deler jeg min families personlige traditioner og hvordan min familie i min barndom skabte en eventyrlig jul for mig og mine søstre.

Det andet indlæg “Den glade jule og min søsters død dagen efter” er historien om min søsters indlæggelse juleaften 2006 og hendes hjertestop den 25/12.

Det ene handler om den lykkelige jul mens den anden handler om den ulykkelige jul.

Min søsters død lagde i mange år en skygge over julen. Med garanti havde jeg en tudetur på et aller andet tidspunkt i  juleaftensdag og smilet var svært at finde frem.

Indtil jeg en jul tog en anden beslutning. Julen skulle være god!

De sidste 5 år har julen været den eneste tid på året jeg rejste til Danmark, resten af året er jeg i Tyrkiet eller rejser rundt i verden ✈️.

Derfor ville jeg have en god jul. Min søsters død er en del af min families jul, men jeg VED det aldrig ville være hendes ønske at julen skulle ødelægges over hende. Hun ville have ønsket, at vi nød vores tid sammen, hyggede os og var glade.

Juleaften var den sidste dag hun var sig selv, før hun fik et hjertestop, lå 1,5 måned i koma og efterfølgende døde.

Jeg mindes min søster med kærlighed og glæde juleaften.

Min sorg skal være en ting og min juleglade skal være en anden. Nogle ting overlapper, men jeg vil ikke lade sorgen over min søster få mine julegaver til at være mindre vigtige eller få vores julemiddag til at smage mindre godt.

Jeg har besluttet at dagens indlæg IKKE skal være langt, det skal blot være en reminder.

En reminder om at man godt må være glad, selvom der også er smerte. At man bør ære et minde og ikke blive ædt af sorgen. Og at døden er uundgåelige, lige meget hvor uretfærdig den nogen gange er!
INDHOLD I ARTIKLEN: TRINE TOUGAARD, JUL MED SORG, INDLAGT I JULEN, HJERTESTOP I JULEN, JUL OG SORGEN, SORG I JULEN, OM AT MISTE NOGEN MAN HOLDER AF I JULEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.