3 forventninger jeg har til Madrid og Spanien

madrid, rejseblog madrid, danish travelblogger, travelblogger denmark, rejseblogger, oplevelser i madrid, seværdigheder i madrid

Jeg skriver næsten altid en forventningsliste, før jeg rejser et nyt sted hen.

Denne liste skrev jeg, før jeg rejste til Madrid i Spanien, men som du måske har gættet, har jeg først lagt den på rejsebloggen nu, hvor jeg er kommet hjem igen fra Madrid.

Fordomme og forventninger er altid sjove at skrive med før man rejser, for når man så kommer hjem fra ferien, og har erklæret sig selv “ekspert over rejsedestinationen” kan man se tilbage på, hvad man faktisk troede man skulle se og opleve, og hvad man ret faktisk endte med at opleve.
Her er mine 3 forventninger til Madrid og Spanien

1: At blive mødt af en overflod af Tapas og Paella

Det jeg glæder mig allermest til i Spanien er maden. Jeg elsker tapas, som jeg ofte laver hjemme (og kalder det mezze, som vi jo gør i Tyrkiet😂) også vil jeg super gerne smage en god spansk Paella. Mine forventninger til det spanske køkken er tårn høje og jeg håber virkelig ikke, jeg bliver skuffet!

2: Kultur sælges som souvenirs

Jeg forventer IKKE spansk kvinder i polkaplettet kjoler og tyrefægters går rundt i Madrids gader. Som med så mange andre Europæiske lande forventer jeg, at den oprindelige kultur er næsten død. Jeg forestiller mig at de traditionelle spanske symboler bliver solgt som souvenirs, mens lokalbefolkningen går ligeså almindeligt klædt som mig selv.

3: Flamingo shows

Jeg håber ikke Flamingo dansen er uddød i Spanien endnu, for jeg vil virkelig gerne se et show. Hvor og hvordan har jeg endnu ikke undersøgt, men jeg håber det er noget der er let tilgængelig og i et fair prisleje.

En kort liste for Madrid

Normalt laver jeg meget længere “forventningslister” men da turen til Madrid blev planlagt med kun en uges varsel, efter jeg kom hjem fra anden del af min Europa roadtrip, har jeg ikke nået at opbygge særligt mange forventninger til Madrid, men i stedet bare fokuseret på at få vasket tøj og pakket en ny kuffert 😆

Modsat min Europa roadtrip, som jeg slet ikke er kommet i gang med at skrive om, har jeg i Madrid sat tid af til at skrive rejseblog indlæg i løbet af de 7 dage, jeg skal være i den spanske hovedstad. Det skulle gerne betyde at I får lov at læse om nogle af mine oplevelser på turen til Madrid, før I får lov til at læse om Paris, Disneyland, Ghent, Brussel, Amsterdam, Köhl, Düsseldorf og Hamborg, som var de stop jeg havde på min roadtrip.

Husk du altid er velkommen til at smide en kommentar, hvis du gerne vil be- eller afkræfte mine forventninger til Madrid, eller måske selv har haft lignede forventninger, som ikke holdte stik.
INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I MADRID, SEVÆRDIGHEDER I MADRID, FORVENTNINGER TIL MADRID, DANISH TRAVELBLOGGER, NORDIC TRAVELBLOGGER, SPANIEN, MADRID, VISITSPAIN, BLOG OM MADRID, BLOG OM AT REJSE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.