5 ting jeg forventer mig af Belgien og Bruxelles

bruxelle rejseblog, seværigheder i bruxelle, seværidhgeder i belgien, rejseblog belgien, dansk rejseblog, bruxelle rejeguide, rejseguide bruxelle, dansker i bruxelle, dansker i belgien

Hvad skulle jeg forvente mig af Belgien? Jeg ved faktisk meget lidt om Belgien.

Det har aldrig rigtig været på min “bucket list”, og landet har ikke rigtig seværdigheder, jeg kender særligt meget til (endnu).
Jeg har samlet inspiration online og hos venner. Særligt min skønne danske veninde Anemone og min forretningspartner (hollandske) Cindy har givet mig god inspiration. Ud fra deres anbefalinger og den smule jeg ved om Belgien kommer her “Mine 5 største forventninger til Belgien og Bruxelles”

De bedste belgiske vafler i verden

Hvis jeg ikke skal smage de bedste belgiske vafler i verden i BELGIEN, hvor skulle jeg så? Mine forventninger til denne dessert er allerede skyhøje, og jeg forventer ærligt talt små engle der flyver omkring mit hoved mens jeg spiser de store firkantet vafler!

Smage muslinger på en ny måde

Jeg spiser muslinger 2-3 gang om ugen. Dog den tyrkiske version med ris i.

Mine veninder siger muslingerne i Belgien er helt anderledes og utrolig velsmagende. Jeg forventer ikke små engle omkring mit hoved mens jeg spiser muslinger. Men jeg forventer at få et skønt måltid med muslinger, sammensat på en anderledes måde end jeg er vant til.

Blive forvirret af sproget

De snakker fransk, de snakker hollandsk eller er det flemmish? Ca. 1% snakker åbenbart også tysk. Sproget belgisk findes ikke, men hvordan bliver de enige om hvornår de snakker hvad sprog? Og snakker de overhovedet engelsk? Cindy var ved at dø af grin da jeg stillede dette spørgsmål!

Jeg forventer bestemt at blive sprog forvirret, men det er jeg jo efterhånden vant til i Tyrkiet!

Se smuk arkitektur

Jeg har studeret design i mange år og belgisk arkitektur er noget der tales meget om i design verdenen.

Jeg forventer at se en masse smukke bygninger i art nouveau og art deco, samt mange flere stilarter som har været med til at sætte Belgien på verdenskortet siden 1800-tallet!

Kunne nå det hele på få dage

Jeg har opfattelse af, jeg kan nå at se den belgiske hovedstad Bruxelle på en dag. Seværdighederne ligger forholdsvis tæt og virker overskuelige at besøge. Derfor er min plan også at besøge byerne Brugge og Antwerpen mens jeg er i Belgien. Måske har jeg undervurderet byerne, det må tiden vise!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.