Fanatiske ting, der skete på min rejse i Belgien

bruxelle rejseblog, seværigheder i bruxelle, seværidhgeder i belgien, rejseblog belgien, dansk rejseblog, bruxelle rejeguide, rejseguide bruxelle, dansker i bruxelle, dansker i belgien

Det mest overraskende oplevelser, er dem man ikke vidste man ville få.

Jeg kan starte dette indlæg med at sige, Belgien gav mig en rigtig god og positiv ferie med masse af fantastiske oplevelser.

Jeg boede måde på et okay hotel de første dage og på et skønt hostel de sidste dage. Jeg smagte fantastisk mad, jeg mødte nogle skønne mennesker også var jeg super heldig med vejret.

I dagens indlæg vil jeg fortælle om nogle af de små fantastiske ting, der skete på min rejse, men som måske ikke er betydningsfulde nok til at blive inkluderet i de rejseguides, jeg kommer til at skrive om Belgien eller som måske har gjort så meget for turens gode humør, at de godt kan tåle at blive nævnt i mere end et rejseblog indlæg.

Her kommer de:

Freddy med de smukke øjne

Super tøseagtigt havde jeg indsat “shopping i Primark” som en del af min rejse. De har jeans, der passer mig perfekt til kun 8€. Min ekspedient ved betalingen var Freddy. Den smukkeste “chokolade” mand med blå øjne. Ikke nok med hans øjenfarve var himmelsk blå, hans promiller var også forskellige størrelser. Den ene lille, den anden meget stor.

Freddy var snakkesalig og brugte ekspeditions tiden til at lære mig lidt fransk. Han prøvede dog også at snyde mig, og sige jeg bare skulle sige det fra Moulin Rouge sangen Lady Marmalade. En sætning jeg dog ved et meget fræk, også fik vi os et godt grin over det, inden vores veje hurtigt skiltes igen.

Chez Leons fantastiske muslinger. YUMMI YUMMI!

De bedste muslinger i verden

Alle rejseguides og personlige anbefalinger jeg fik om Bruxelles sagde “Spis muslinger på Chez Leon” og jeg tager de anbefalinger, jeg får meget seriøst!

Jeg spiste en 800 grams gryde muslinger med Fritz (pomfritter), og i sandhed var det noget af det mest himmelske jeg har smagt i år! (Forbandet være mæthedsfølelse og at jeg ikke havde tid til at gentage succesen)

gratis museum belgium, belgium gratis museum, gratis seværdigheder bruxelle, gratis seværdigheder belgiun
Den orginale Manneken Pis Statue, som er udstillet på Musée de la ville de Bruxelles

Gratis museums søndag

Når jeg rejser, vil jeg gerne se en helt masse. Jeg vil også gerne spare en masse penge, så jeg har råd til at rejse endnu mere. Heldigvis lå min rejse i Belgien perfekt, den lå nemlig så jeg ramte første søndag i måneden, og der er omkring 10 forskellige museer gratis. Det samme gælder for onsdage, hvor 10 andre museer er gratis.

Jeg benyttede “gratis museums søndag” til at se by museet (Musée de la ville de Bruxelles) ved Grand Place og Experience Brussels ved Place Royale Bruxelles. Kostume og blonde museet (Museum of Costume and Lace) og det jødiske museum (Belgium Jewish Museum) var desværre begge lukket (selvom de skulle være åben), så derfor besøgte jeg andre seværdigheder i Bruxelle i stedet for.

Mig og Johnny med vores øl. Mig med min sjove Kwak og han med sin lyserøde øl.

Johnny og hans venner i Brugge

Selvom jeg rent fysisk rejser alene, så er man jo aldrig alene i storbyerne. Der er altid mennesker omkring en, og nogle af de mennesker er skide søde. Eksemplet med engelske Stauart og hans fantastiske poses kan du blandt andet læse her.

På min tur til den belgiske by Brugge besluttede jeg mig for at tage på en kanelrundfart. På denne kanalrundfart mødte jeg en gruppe på 6 personer. Johnny fra Libanon, hans fætter og fætterens kone fra Paris, og deres venner fra Belgien. Efter kanalrundfarten inviterede de mig på en øl og jeg endte med at bruge et par hyggelige timer sammen med dem. Jeg smagte øllen Kwak, som min veninde Cindy havde anbefalet mig at prøve, p.g.a øllens sjove glas og “chancen” for at bundslatten af øllen ville sprøjte en i hovedet. Aftenen sluttede med jeg fulgtes med den belgiske del af gruppen til tog stationen og tog tilbage til Bruxelles.

bruxelle rejseblog, seværigheder i bruxelle, seværidhgeder i belgien, rejseblog belgien, dansk rejseblog, bruxelle rejeguide, rejseguide bruxelle, dansker i bruxelle, dansker i belgien

Tak fordi du læste med!

Hvad har været den bedste, men måske mest uventet oplevelse på en af dine rejser? Del dine oplevelser med mig i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.