Antwerpen: Geneve shots til frokost

Antwerpen seværdigheder, shots i Antwerpen, Geneve shots, Oplevelser i Antwerpen, anderledes seværdigheder i Antwerpen,

Jeg lærte om Geneve, da jeg besøgte House of bolt museet i Amsterdam.

Jeg har besøgt Antwerpen både som solorejsende og som en del af en roadtrip igennem Europa. På første tur til “Den europæiske diamant by” så jeg de fleste af byens seværdigheder.

Derfor var min anden tur mere afslappet og egentlig bare en hyggelig gåtur igennem den smukke belgiske by.

Første gang jeg besøgte byen, var jeg som sagt på en solorejse i Belgium. Anden gang havde jeg en ven med mig, som også havde besøgt byen før. Derfor endte vi med at tage et smut forbi Antwerpens eneste Geneve bar, til et par eftermiddags shot.

Jeg bliver aldrig alkoholiker, for jeg er virkelig dårlig til at drikke, men jeg siger aldrig nej til en sjov oplevelse. Geneve baren hedder De Vagant og ligger et stenkast fra de populære pladser Grote plaats og Grote Markt.

Antwerpen seværdigheder, shots i Antwerpen, Geneve shots, Oplevelser i Antwerpen, anderledes seværdigheder i Antwerpen, Antwerpen seværdigheder, shots i Antwerpen, Geneve shots, Oplevelser i Antwerpen, anderledes seværdigheder i Antwerpen, Antwerpen seværdigheder, shots i Antwerpen, Geneve shots, Oplevelser i Antwerpen, anderledes seværdigheder i Antwerpen,

De Vagant baren ligger på er hjørne og baren er sin egen unikke tidsboble. Indeni er der gamle plakater, reklameskilte og vægge som tydeligvis ikke har fået frisk maling i mange årtier.

Læs også >> 4 steder i verden, hvor jeg har set Berlinmuren

Antwerpen seværdigheder, shots i Antwerpen, Geneve shots, Oplevelser i Antwerpen, anderledes seværdigheder i Antwerpen,
Det kæmpe store menukort med hvilke shots, de har.

Et stort menukort med det gigantiske udvalg af Geneve står på hvert bord. Vi bestilte 4 forskellige shot; Mango, kokos, Antwerpen speciel og en version med fløde. Efterfølgende kom bartenderen hen til vores bord med de 4 flakser og fire shots glas og med stor præstation hældte hun Geneve på til kanten på hvert shotglas.

Antwerpen seværdigheder, shots i Antwerpen, Geneve shots, Oplevelser i Antwerpen, anderledes seværdigheder i Antwerpen, Antwerpen seværdigheder, shots i Antwerpen, Geneve shots, Oplevelser i Antwerpen, anderledes seværdigheder i Antwerpen,

Den rigtige måde at drikke Geneve på, er ved at tage shots glasset i munden mens det står på bordet, og derefter løfte det op og tømme det i en mundfuld. Så sej er jeg desværre ikke, så mine shots blev drukket af to omgange.

Kokos var dagens favorit, mens mango ikke var noget at råbe hurra for.

Læs også >> Fanatiske ting, der skete på min rejse i Belgien

Hvis du er i Antwerpen og gerne vil prøve besøge denne hyggelige bar, så er dens placering her på Googlemaps

PIN IT!

Antwerpen seværdigheder, shots i Antwerpen, Geneve shots, Oplevelser i Antwerpen, anderledes seværdigheder i Antwerpen,

INDHOLD I ARTIKLEN: GENEVE I ANTWERPEN, REJSEBLOG, OPLEVELSER I ANTWERPEN, VISIT BELGIEN, BLOG OM ANTWERPEN, BLOG OM AT REJSE, ANTWERPEN SEVÆRDIGHEDER, SEVÆRDIGHEDER FOR VOKSNE I ANTWERPEN, SEVÆRDIGHEDER I ANTWERPEN, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISIT ANTWERPEN.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.