Århus Danmark Jylland Mad og Opskrifter Midtjylland Rejseblog - Ferie, Rejser & Oplevelser Restaurant

Mums! – Aarhus Street Food i byens centrum

aarhus streetfood, streetfood aarhus, streetfood Denmark, Streetfood Danmark, oplevelser i århus, restauranter i århus, seværdigheder i århus, århus seværdigheder, århus oplevelser, danish travelblog, travelblog denmark

Jeg elsker Street Food konceptet, hvorfor har alle byer ikke Street Food?

(Hvorfor har Alanya ikke Street Food 😩)

Jeg har tidligere besøgt Street Food i København, da det stadig var på papirøen (lukkede desværre før snart 2 år siden) og i Eindhoven i Holland. Begge steder nogle super oplevelser!

For nogle uger siden tog min veninde Henriette og jeg til Århus sammen, for at danse til Latin Night på Casa V58. Vi boede begge for nogle år tilbage i Århus, få hundrede meter fra hinanden og vi kender derfor begge “den jyske hovedstad” utroligt godt.

Men da vi boede i Århus havde byen ikke Street Food – DET HAR DE TILGENGÆLD NU!

(Se praktisk information om Aarhus Street food nederst på siden↓)

Læs også: Unik oplevelse i Århus – Guidet tur med en hjemløs

Derfor kørte vi til Århus før lørdagens Latin Night, så jeg kunne prøve Århus Street Food, mens jeg stadig var i Danmark.
aarhus streetfood, streetfood aarhus, streetfood Denmark, Streetfood Danmark, oplevelser i århus, restauranter i århus, seværdigheder i århus, århus seværdigheder, århus oplevelser, danish travelblog, travelblog denmark

Den flotte belyste indgang til Aarhus Streetfood.

Jeg husker ikke, hvad der plejede at være bag rutebilstationen, men nu er der det hyggeligste område med et stort skilt de tydelig viser, at det er her Street Food hører til.

Jeg er glad for, jeg havde Henriette med som “guide”, for hun havde helt styr på, hvad mad der var godt, og hvordan vi fik drikkevare inde ved Aarhus Street Food.
aarhus streetfood, streetfood aarhus, streetfood Denmark, Streetfood Danmark, oplevelser i århus, restauranter i århus, seværdigheder i århus, århus seværdigheder, århus oplevelser, danish travelblog, travelblog denmark, rejseblog, rejseblogger

Min søde veninde og Street Food guide Henriette.

aarhus streetfood, streetfood aarhus, streetfood Denmark, Streetfood Danmark, oplevelser i århus, restauranter i århus, seværdigheder i århus, århus seværdigheder, århus oplevelser, danish travelblog, travelblog denmark

Jeg tjekkede næsten alle menuer ud, for jeg synes det var super spændende med alt det internationale mad!

Drikkevare i Aarhus Street Food.

Hvis du ligesom mig skal prøve Aarhus Street Food for første gang, så skal du være opmærksom på at drikkevarer skal købes i en vogn nær indgangen, og at de forskellige madboder altså ikke forhandler drikkevare.

Havde Henriette ikke vist mig dette, havde jeg sikkert rendt rundt som en hovedløs høne for at få noget at drikke – så tak for hjælpen allerede fra begyndelsen Henriette!

aarhus streetfood, streetfood aarhus, streetfood Denmark, Streetfood Danmark, oplevelser i århus, restauranter i århus, seværdigheder i århus, århus seværdigheder, århus oplevelser, danish travelblog, travelblog denmark

Prøv mad fra hele verden

Hvad du kan lide at spise, er naturligvis helt op til dig!

Jeg elsker asiatisk mad, og hvis ordet “Green curry” og “coconut milk” indgår, så er jeg i himlen.

Henriette havde sit favoritsted fra tidligere, og da jeg viste jeg kunne smage hendes mad,  smuttede jeg over til Tuk Tuk Thai Mad for at købe en portion med Grøn karry og ris. Prisen for mit måltid var 65 kr, hvilket jeg ved med danske øjne er billigt for et mættende måltid (hold fast man bliver en nærigrøv af at bo i Tyrkiet)

aarhus streetfood, streetfood aarhus, streetfood Denmark, Streetfood Danmark, oplevelser i århus, restauranter i århus, seværdigheder i århus, århus seværdigheder, århus oplevelser, danish travelblog, travelblog denmark

Åh gud jeg er sulten på dette tidspunkt!

aarhus streetfood, streetfood aarhus, streetfood Denmark, Streetfood Danmark, oplevelser i århus, restauranter i århus, seværdigheder i århus, århus seværdigheder, århus oplevelser, danish travelblog, travelblog denmark

Henriettes mad i den runde tallerken og min i den firkantet.

Min mad var super lækker, men også stærk. Det var jeg dog advaret om via de 3 chilis, der var på menukortet. Henriettes mad var modsat helt frisk og serveret med kød med sød BBQ. Godt jeg fik lov at smage det 😋

Sid hvor der er plads

En anden ting der kan virkede forvirrende første gang man besøger Aarhus Street Food er, hvor man må sætte sig. Men det er faktisk meget simpelt – du kan sætte dig der, hvor der er plads.

Boderne / restauranterne har ikke bestemte siddepladser, men i stedet lange bænk og borde, ligesom til festivaller eller jyske byfester (haha lidt bonderøv er jeg vel). Man kan hurtigt komme til at sidde lidt tæt, hvis der er mange andre mennesker, men det er der også lidt jysk charme ved!

Jeg kan varmt anbefale alle at kigge forbi Aarhus Street Food og prøve noget af alt det spændende mad der serveres der. Jeg skal i hvert fald med sikkerhed tilbage næsten gang jeg er i Århus!

(Se praktisk information om Aarhus Street food nederst på siden↓)

Unikke oplevelser og seværdigheder i Århus.

Hvis du skal til Århus på ferie, sammen med venner eller måske lige er flyttet til Århus, så er her 5 spændende oplevelser og seværdigheder i Århus.

Jeg håber kan inspirerer dig til at opleve Århus på en helt ny måde:

Praktisk information om Aarhus Street food:

Parkering: Der er 150 betalings parkeringspladser lige bag Garagen.

Aarhus Street Food åbningstider

Dage

Tider

Mandag – torsdag 11.30 – 21.00
Fredag & Lørdag 11.30 – 22.00 (bar til senere)
Søndag 11.30 – 21.00
Lukket D. 24, 25 og 26/12 samt 31/12 og 1/1

Website: www.aarhusstreetfood.com

Adresse: Aarhus Street Food, Ny Banegaardsgade 46, 8000 Aarhus C
INDHOLD I ARTIKLEN: AARHUS STREET FOOD, STREET FOOD ÅRHUS, STREETFOOD AARHUS, OPLEVELSER I ÅRHUS, SEVÆRDIGHEDER I ÅRHUS, REJSEBLOG, OPLEVELSER I DANMARK, VISITDENMARK, BLOG OM ÅRHUS, BLOG OM AT REJSE, ÅRHUS SEVÆRDIGHEDER, SEVÆRDIGHEDER FOR BØRN I ÅRHUS, SEVÆRDIGHEDER I JYLLAND, SEVÆRDIGHEDER I JYLLAND FOR BØRN, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITAARHUS, MIT AARHUS, MIT ÅRHUS,

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.