Oplevelse i Bøgeskoven: Danmark bedste bøfsandwich

Jeg er nok langt fra den eneste, der har mindst en håndfuld sjove og gode minder fra Bøgeskoven.

Bøgeskoven huse hvert år Skanderborg festivallen, og den har jeg været til et utal af gange i mit liv.

Men jeg tror faktisk aldrig, jeg har været i Bøgeskoven eller området omkring, når der IKKE var festival.

Det har jeg så nu. Omkring jul snakkede jeg med noget familie fra Skanderborg. De spurgte, om jeg ikke ville med ud til Rasses Skovpølser i Bøgeskoven og sagde DANMARKS BEDSTE BØFSANDWICH.

– Selvfølgelige ville jeg det, hvem siger nej det den slags?rasses skovpølser, restaurant i bøgeskoven, bøgeskoven restaurant
Rasses skovpølser har et næsten eventyrligt udseende.
bøgeskoven, bøfsandwich, rasses skowpølser, De Brune Riddere
Rasses skovpølser er en lille rund restaurant i udkanten af Bøgeskoven.

Hvordan ved man det er Danmarks bedste bøfsandwich?

At stedet laver Danmarks bedste bøfsandwich er ikke bare noget de selv siger, fordi de er selvfede.

Rasses Skovpølser i Bøgeskoven er blevet kåret til restauranten med den bedste bøfsandwich. De har fået en pris der hedder Den Brune Camino.

Den Brune Camino er også kendt under navnet De Brune Riddere, som består af fem mænd der rejser  landet rundt for at bedømme og kåre Danmarks bedste bøfsandwich, så vi andre ikke forgæves skal lede efter den.

En bøfsandwich er en SUPER dansk spise, og da jeg bruger det meste af min tid i udlandet, så elsker og nyder jeg naturligvis dansk mad, ligeså ofte som jeg får det. Bøfsandwichen fra Rasses Skovpølser bliver med stor sandsynlighed den eneste jeg får i år, med mindre jeg selv går i gang med at kokkerere en og derfor blev den nydt 110%.

rasses pølser, rasses skovpølser, Danmarks bedste bøfsandwich, oplevelser i bøgeskoven, seværdigheder i Skanderborg, skanderborg, restauranter, bedste restaurant i skanderborg,
Danmarks bedste Bøfsandwich er fyldt med fyld og ikke mindst massere af brun sovs. Den er ikke køn, men det er go´!

Min bedømmelse af Danmarks bedste bøfsandwich

For at sige det på godt Jysk “Den var go´”

Men den var mere end det, for den var faktisk rigtig rigtigt god, og utrolig velsmagende.

Bøfsandwichen blev serveret i en dybtallerken, og omkring den var der en lille pool af velsmagende brun sovs. Den var også overhældt med brun sovs og som du måske kan se på billedet, var det meget brun mad.

Jeg havde frabedt mig Remoulade i min bøfsandwich, for det kan jeg ikke lide. Det betyder at min bøfsandwich bestod af hjemmelavet brød, to hakkebøffer, ristede løg, syltet agurker, ketchup, sennep, syltede rødbeder, og brun sovs over det hele.

De 2 bøffer indeni bøfsandwichen gjorde den fik den der rigtige grill smag og at den var til at skære ud med kniv og gaffel. Det ville aldrig have været muligt at spise den med fignerne, så jeg takker for den var “designet” sådan!

Som “amatør” spiser af bøfsandwich, vil jeg gerne give mit besyv med til bedømmelsen og give den 5-hjerter. Er du i nærheden af Bøgeskoven en dag, så kan i hvert fald anbefale at gøre stop og smage den.

Prisen var 85 kr for en bøfsandwich og personligt synes jeg det er billigt!

5-hjerter fra mig til Rasses Skovpølser

♥♥♥♥♥

rasses skovpølser bøgeskoven, rasses menukort, rasses skovpølser menukort, menu rasses skovpølser, menu danmarks bedste bøfsandwichDet kan du også få

Restauranten har naturligvis også andet end bøfsandwich.

Min far bestilte en burger, som også var stor, velsmagende og hjemmelavet.

burger skanderborg, skanderborg burger, rasses burger, rasses skovpølser burger
Min fars burger fra Rasses skovpølser.

Planlægger du en ferie i Skanderborg? Så kan du også opleve dette:

  • 1: Middag på Sophiendal Gods i Skanderborg. Sophiendal Gods er et af Danmarks smukkeste og mest velholdte gods. På godset kan du stadig fornemme den adelige atmosfære, fra dengang de var hjemsteder for grever, baroner og fornemme adelsfolk. I dag er godset en lækker eksklusiv restaurant, hvor du kan nyde en lækker 3-retters menu med en du holder af. Læs mere om oplevelsen og priserne her.
  • 2: Kaffebrygning hos Kaffeteriet i Silkeborg.Vil du gerne lærer at lave en god kop kaffe? Lærer hvordan du skal behandle råvarerne for at få mest ud af dem? Eller elsker du bare unikke oplevelser. På dette kursus bliver du undervist i 4 bryggemetoder, og det er allesammen metoder, der er nemme at bruge i hverdagen. Du får mulighed for at sammenligne smagene efter du har brygget din egen kop kaffe, og herved finde den mest optimale brygning til dine smagsløg. Der vil blive undervist i Chemex, Pour Over kaffetragt, AeroPress og Stempelkande. Læs mere om Kaffekurset her.
INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I SKANDERBORG, SEVÆRDIGHEDER I SKANDERBORG, OPLEVELSER I MIDTJYLLAND, REJSEBLOG, BØGESKOVEN, OPLEVELSER I DANMARK, DANMARKS BEDSTE BØFSANDWICH, RESTAURANTER I SKANDERBORG, BLOG OM SKANDERBORG, BLOG OM AT REJSE, DANISH TRAVELBLOG,, 

 

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.