Seværdighed: Madrid zoo og aquarium

Madrid zoo, madrid zoologisk have, zoologisk have Madrid,seværdigheder i Madrid, Gratis seværdigheder i Madrid, Once museum Madrid, Oplevelser i Spanien, zoologisk have i Spanien, oplevelser i Spanien, rejseblog spanien, Spanien rejseblog,

Madrid zoo er en populær seværdighed i centrum af Madrid.

Denne zoologiske have har mere end 4000 dyr fra 500 forskellige dyrearter, som bor på 22 hektar land og kommer fra 5 forskellige kontinenter.

Madrid zoo har et akvarium, en delfin pool, en regnskov og en zoologisk have. Forskellige dyr kan opleves i forskellige dele af Madrid zoo og dyrene bor så vidt muligt i omgivelser som passer med deres naturlige omgivelser i det fri.

Læs også >> Paella madlavningskursus og spansk hygge i Madrid

I Madrid zoo kan du blandt andet opleve den søde panda familien, de sjældne asiatiske leoparder, de kloge delfiner, den hvidhovedede havørn og den europæiske havørn.

Praktisk information om Madrid zoo og akvarium:

Spanske navn: Zoo Aquarium de Madrid.
Website: www.zoomadrid.com
Telefon: 91 154 74 79
Åbningstider: Året rundt.
Offentligt transport: metroen: linje 5 og 10 til Casa de Campo station. Bus: linje 33
Adresse:


Læs også >> Botin i Madrid: Verdens ældste restaurant

INDHOLD I ARTIKLEN: MADRID ZOO, ZOOLOGISK HAVE I MADRID, MADRID ZOOLOGISK HAVE, AKVARIUM I MADRID, MADRID AKVARIUM, OPLEVELSER I MADRID, SEVÆRDIGHEDER I MADRID, , DANISH TRAVELBLOGGER, NORDIC TRAVELBLOGGER, SPANIEN, MADRID, VISIT SPAIN, BLOG OM MADRID, BLOG OM AT REJSE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.