5 gode rejseregler, når man skal rejse sammen for første gang

rejseblog, Rejseguides, Tea tougaard, guide til at rejse sammen, Alanya bloggen,

At tælle ned til en ferie sammen med nogle man holder af, er en skøn følelse.

Men når man skal rejse sammen med nogle for første gang, kan alt det gode hurtigt bliver overtaget af en frygt for, hvordan ferie skal komme til at gå.

For at komme skænderier og dårlig stemning i forkøbet kan det være en god ide at sætte sig ned inden ferien og aftale nogle rejseregler.

Jeg har rejst meget og til mange steder igennem årene både solo, med venner og med min kæreste.

Læs også >> 30+ måder at rejse på – Hvor mange har du prøvet?

Derfor vil jeg gerne give mine bud på nogle gode rejseregler til folk, som skal rejse sammen for første gang.

Paragliding Alanya, Alanya Paragliding, oplevelser i Alanya, alanya oplevelser, seværdigheder i alanya, adrenalin i alanya, alanya adrenalin, faldskærm alanya, Alanya, alanya bloggen, blog om tyrkiet, tyrkiet blog, rejseblog, rejseblogger, danish travelblog, travelblogger from Denmark

1: Måden I rejser på

Der findes ikke én rigtig måde at rejse på, og derfor er det vigtigt at forventningerne afstemme med hinanden omkring, hvad det er man gerne vil have ud af ferien, og ikke mindst, hvad man ikke har lyst til at lave på sin ferie.

Rejser man til f.eks Alanya (beklager det åbenlyse eksempel) så er der mulighed for at komme på nogle gode udflugter rundt i nærområdet eller rundt i Tyrkiet. Vil man gerne på udflugter, så tag på forhånd en snak om, hvilken type af udflugter man gerne vil på. Skal det være en rolig tur, ala en bådtur uden musik eller adrenalin ala paragliding eller jeep safari?

Skal I leje en bil eller på en arrangeret tur? Der er flere muligheder og hvis I har taget en snak inden i rejser sammen for første gang, så bliver der nok ingen problemer.

polsk mad, mad fra Polen, polske retter, madguide til Polen, guide til Polen, Polske retter, polske lokalretter
Når jeg rejser i Polen med min mor, så får jeg flødeskumskager til frokost.

2: Måden I spiser på

Bliv enig om, hvordan I gerne vil afvikle jeres måltider. Nogle vil gerne spise alle deres måltider på restauranter, andre vil gerne selv lave mad. Nogle vil gerne spise billigt, mens prisen for andre ikke betyder noget på ferien.

For der ikke opstår problemer kan det være fornuftigt at aftale hvor og hvordan, I gerne vil spise jeres måltider i løbet af ferien. Spiser i ude så husk at give drikkepenge (ikke også 😉 )

Læs også >> Madguide: 6 retter du smage i Polen

Festival tyrkiet, house dance festival, house festival tyrkiet, festivaller i Tyrkiet, Magic break, magic break festival, unikke festivaller, anderledes festivaller, Break magic, Magic break festival, tyrkiet festival, turkey festival, magic break a new planet, Alanya festival,
Til Magic break festivallen var det 5 dage med fest med folk fra hele verden.

3: Skal I i byen?

Ligesom med måltider, kan det være en god ide at aftale om ferien skal indeholde byture og eventuelt hvor mange byture den skal indeholde.

Det er super ærgerligt, hvis den ene vil fest hver dag, men den anden slet ikke vil i byen.

Læs også >> Magic break: Den perfekte festival i Tyrkiet

rejseblog, Rejseguides, Tea tougaard, guide til at rejse sammen, Alanya bloggen,
På en ferie med min bedste veninde Bilge og hendes kusine blev turen brugt på fjol og besøg hos deres tyrkiske familier i landsbyen nær Isparta.

4: Hvad skal I lave?

Strand ferie eller shoppe ferie? Mange populære rejsemål byder både på lækre stand og shopping.

Derfor kan det igen være en god ide at aftale, hvad ferien skal indeholde så den ene part ikke forventer en badeferie, mens den anden part gerne vil shoppe.

internationale venskaber, venskaber i tyrkiet, alanya blog, tyrkiet blog, alanya blogger, rejseblogger, travelblog, danish travelblog,
4 nationaliteter samlet i et antik teater.

5: Hver realistisk

Hvad enten du rejser alene, rejser med nogle du har rejst med 100 gange før eller du rejser sammen med en for første gang, så vær realistisk, også når det kommer til ferien.

Vi har alle en tendens til at gøre forventningerne til vores ferie EPISKE i vores hoved, men virkeligheden er, at man på ferien kan blive skuffet.

På ferien kan man få dårlig mave, blive kontakt med nederen gadesælgere, få ondt i hovedet af de mange sprog og ofte for lidt (vand) eller for meget (øl) væske.

Så husk at være realistisk og måske lidt ekstra tålmodig, for alt på ferien kan med sikkerhed ikke leve op til dine forventninger.

Til sidst vil jeg bare minde både dig og din rejsepartner om at være positive! Ferier er den tid på året, hvor vi får lov at leve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.