de bedste danske rejseblogger, de bedste danske rejseblogs, bedste dankse rejseblogs 2019, 2019 bedste rejseblogs, danske rejseblogs, rejsebloggere fra danmark, danish travelblogger, best danish travelbloggers, rejseblog, vinder af bedste danske rejseblog, sådan bliver du en god rejseblogger, liste med danske rejsebloggere, liste med danske rejseblogs, rejseblogs oversigt

Hold fast, hvor har jeg glædet mig til at lave dette indlæg over ”De 15 bedste rejsebloggere i 2019”.

Se De 15 bedste rejsebloggere i 2020 her

Sidste år lavede jeg ”De 15 bedste rejsebloggere i 2018” og selvom 2018 for længst er forbi, så er det stadig en af mine mest læste indlæg.

Jeg tror (og håber), det er fordi rejseblogs (heldigvis) er ved at opnå større anerkendelse. Og måske også fordi jer læsere har indset at rejsebloggere fortæller ærligt og personligt om deres rejser, samt giver spændende inspiration til forskellige seværdigheder rundt omkring i verden. Modsat rejseselskaberne, som gerne vil sælge dig en smuk poleret rejse, med billeder som ikke ligner virkeligheden (haha siger jeg, der selv arbejder som freelance rejseleder)

Der er sindssygt mange måder at rejse på og jeg benytter mig selv flittigt af mine kollegaers rejseblogs til at finde inspiration til andre måder at rejse på. Personligt vil jeg meget hellere læse om at tage på vandretur i Rumænien, tage nattoget igennem Tyrkiet eller hvor jeg finder de bedste tapas barer i Madrid, fra en der ret faktisk har testet dem alle sammen!

Tanker bag årets rejseblogger liste 2019

For mig er andre rejsebloggere kollegaer, ikke konkurrenter. Mange af dem kender jeg ikke personligt, men vi rejsebloggere arbejder mod det samme formål: At inspirerer via historie fortælling og dele vores rejser med de interesserede.

Jeg har ingen i år besluttet mig for, at der skal være 15 rejsebloggere på listen. Hvorfor 15? Fordi 10 er for lidt og fordi 20 ville gøre dette blogindlæg bliver utroligt langt at læse.

Der er på årets liste nogle gengangere og der er nogle ”nye”. De er ikke nødvendigvis nye rejsebloggere, de er bare rejsebloggere, hvis skønne blog jeg har fået øjnene op for (og forelsket mig i) siden jeg lavede listen i 2018.

Nogle stykker er røget af listen. Det er de fordi deres blog måske har ændret sig så meget, jeg ikke længere anser dem som en rejseblog eller måske fordi nogle andre har ”vundet” min kærlighed og der er ikke plads til alle på min lille liste.

Jeg har også valgt ikke at inkludere min egen rejseblog på årets liste, for nu ved I læsere efterhånden, hvad jeg laver og da du allerede har fundet denne liste på min hjemmeside, så er jeg sikker på du også kan regne ud, at jeg rejseblogger.

NOTE: Listen er ikke 1. 2. og 3. pladser. Rækkefølgen er tilfældig!

Så lad os komme i gang, så jeg forhåbentlig kan inspirere dig til at finde nye skønne rejseblogs:

Two danes on tour

Twodanesontour har jeg fulgt online og på instagram over nogle år nu. Ligesom på deres instagram deler twodanesontour på deres rejseblog indlæg med skønne og livlige billeder, som jeg er helt forelsket i.

Anne Marie og Rasmus står bag bloggen. De har skrevet deres rejseblog siden 2010. Deres blog er simpelt inddelt i faner på forsiden og deres blogindlæg er levende og helt utrolig interessante. Jeg benyttede mig flittigt af deres side da jeg var i Israel, hvor de har mange informative artikler.

Se twodanesontour.com her

Spanienbloggen

Spanienbloggen var på sidste års liste og igen på årets liste, for denne rejseblog bliver bare bedre og bedre!

Spanienbloggen giver et utal af guides og gode råd til blandt andet Barcelona, Madrid og Mallorca. Jeg benyttede mig selv flittig af Madrid artiklerne, da jeg var i Madrid i foråret.

På mange måder er Spanienbloggen lidt en blanding af mit Alanya.dk og min rejseblog – HVIS DE VAR PÅ COKE. Det er helt vildt så bredt bloggen spænder og alt det indhold jeg har fundet det. GODT ARBEJDE HANNE!

Jeg er for resten også forsat meget glad for sektionen med opskrifter på spansk mad, hvor der i 2019 er kommet 6 nye opskrifter på siden (Flere opskrifter søde Spanienbloggen, jeg vil så gerne lave spansk mad her i Tyrkiet!)

Se Spanienbloggen her

Cammi.dk

Jeg forstår simpelthen ikke, at Cammi.dk ikke bliver nævnt på flere danske rejseblog lister. Bloggen er super flot i sit layout, den er grundig og personlig. Alt det en god rejseblog skal være!

Jeg har skrevet en lille smule med Camilla i 2019, og ærligt talt så virker hun som en helt vildt sød pige, der ligesom mig nyder en anderledes hverdag som udenlandsdansker.

Camilla er pigen bag bloggen og hun bor i Amsterdam i Holland, men rejser også ofte ud i verden. Jeg har selv besøgt Amsterdam 5 gange over det sidste 1,5 år og det har blandt andet været i den forbindelse jeg har været i kontant med Camilla. Jeg har også flittigt benyttet mig af hendes blogindlæg om Holland, mens jeg har rejst rundt i landet. Hun var blandt andet en stor online hjælp for mig, da jeg i sommers tog endnu en tur til Holland, i vagten på de store tulipan marker.

Min plan er at skrive meget mere om mine rejser og erfaringer fra Holland, men jeg er super langsom på nogle områder, så benyt jer i stedet af Cammi.dk til fakta og rejsetips i Holland.

Se Cammi.dk her

Komastaj.dk

I mine første rejseblog indlæg om Georgien ,lagde jeg på ingen måde skjul på, at jeg havde ladet mig inspirere voldsomt af komastaj.dks tur til selv samme land.

Praktiske informationer om, hvordan tingene er gjort, små og store tanker deles og overkommelige lister med informationer bliver delt.

Betina Skjønnemand er kvinden bag bloggen og hun deler skønne upolerede billeder fra rejserne og af hendes familie. Jeg er selv skyldig i at redigere mine billeder yndige (arbejdsskade efter mange år som grafiker og designer) så jeg nyder at Betina bare deler sine billeder som de er: Ærlig og fra situationen, f.eks fra familiens nattog igennem Tyrkiet eller som en sammenklemt familie i en taxi i Georgien.

Læs Komastaj.dk her

Et nyt Kapitel

Jeg et total faldet for Jørne og hans instagram @et_nyt_kapitel. Jeg fulgte religiøst ham og hans ”Frøken Olsen” på deres vandretur i Rumænien i instagram stories. Jørne har far-humor (han har i hvert fald humor ligesom min far) og han snakker pisse lækkert nordjysk.

Han rejseblogger naturligvis også, og hans humor går igen allerede på forsiden, som har teksten: Hungre du efter hotel anmeldelser og badeferier med all inclusive er du gået forkert – har du derimod lyst til at læse om rejser i den modsatte ende så læs med – fokusset er skabe oplevelser med små og realistiske omkostninger.

Bum! Så ved man ligesom, hvad bloggen handler om! På bloggen er der super detaljeret guides til, hvordan man f.eks finder gode vandreture i Rumænien eller hvordan du kan rejse billigt til Wales i 4 dage. Billigt og anderledes er en rejseform jeg elsker at læse om, samt efterabe.

Note: Efter at have set Jørne på instagram, så kan jeg seriøst høre hans stemme inde i hovedet når jeg læser hans blogindlæg. Derudover tager han super fede billeder til både blog og instagram. (Jørne, skriv lige til mig, hvad kamera du har og hvordan du redigere dine billeder, jeg er sindssygt nysgerrig!)

Læs etnytkapitel her

Ontrip.dk

Endnu en blog jeg har fulgt i mange år. Lige meget hvor jeg skal hen, så virker det som om de allerede har været der før mig og kan give mig en masse god rejseinspiration. Ontrip.dk bloggen er lavet af Annette og Tore, som er et par på 45+. Deres historier er så velskrevet og hyggelige at læse .

Parret startede deres rejseblog i 2013, hvor de var på en jordomrejse og siden er mange mange rejser blevet tilføjet på deres side. På det seneste har jeg nydt at læse deres nye USA rejseblogindlæg, der ligesom resten af bloggen er super spændende.

Se Ontrips rejseblog her

Berlinblog.dk

30 år siden Berlin murens fald og en af mine favorit rejsedestinationer i Europa.

Bag Berlinblog.dk er Ulrik Kristiansen som tydeligvis elsker Berlin og brænder for at dele, hvad der sker i den skønne tyske hovedstad i spændende rejseblogindlæg. Berlinblog er på mange måder ligesom min egen rejseblog, bare om Berlin (Jeg elsker det!)

Jeg sagde det sidste år og jeg gentager det igen i år: Ulriks Berlinblog er både god og dårlig. God fordi den giver en oversigt over Berlin, byens attraktioner og historie, samt et anderledes indblik i byen end de fleste rejseguides ellers ikke giver. Den er dårlig, fordi den minder mig om, hvor skøn Berlin er og hvor meget jeg savner byen.

Læs Berlinblog her

Rejs dig lykkelig

Rejs dig lykkelig er en af de nye rejseblogs på min liste. Nikita, som laver bloggen, er en ung kvinde fra Herning og hun deler en bred vifte af rejseblog indlæg.

En af mine favoritter på hendes blog er hendes fotodagbog fra Singapore. Selvom der ikke står andet en små billede tekster i indlægget, så har hun bare tage så gode billeder i Singapore, at de fortæller en historie i sig selv. Måden hun har gjort det på, har givet mig inspiration til ligene indlæg på min egen blog.

Hun har også skrevet et spædende indlæg om 20 underlige love og regler i Singapore, som virkelig er guld værd, for alle der skal til Signapore.

Læs rejsdiglykkelig her.

Miss-World

Miss-World skrives af Trine, som er Danmarks ukronede Sri Lanka dronning. Trine har en stor kærlig for Sri Lanka, og de mange gode artikler om Sri Lanka, har givet mig enormt lyst til at opleve det selv.

Selvom Sri Lanka fylder meget på Miss-world, så har hun også rejse mange steder, og fælles for alle hendes rejseblog indlæg er de har skønne foto, fantastiske tekster og en god portion personlighed med sig, så man virkelig kan mærke at Trine har en historie, hun gerne vil fortælle.

Se Miss Worlds blog her

5 fodspor

Endnu en super flot rejseblog, jeg har fået øjne op for i 2019. Jeg er ”sucker” for lækkert designet rejseblog med flotte billeder og 5 fodspors rejseblog er bestemt en blog der giver dette.

5 fodspor skriver selv de elsker solnedgange, og de er vild gode i kunsten at tage skønne solnedgangsfoto! Godt arbejde 5 fodspor!

Bloggen bag bloggen er en familie bestående af mor Helle, far Jørgen og børnene Rasmus (17 år), Camille (14 år) og Selma (11 år).

Familiens yngste medlem Selma har også sin helt egen ”dagbog” sektion på bloggen, som er en absolut genial idé. Selvom det er mor Helle, der hjælper Selma med at skrive hendes indlæg, så er der noget super fint over at læse om en rejse igennem et barns øjne, da de ofte værdsætter nogle dele af en rejse, f.eks mødet med en hund eller det at bestille roomservice ved poolen, som vi voksne tager forgivet når vi rejser.

Læs 5fodspor her

Radio vagabond

Palle laver en anderledes type rejseblog end mange andre. Han skriver nemlig ikke kun en rejseblog, men han laver også rejse Podcast fra sine rejser. Podcast er blevet sindssygt populære og Radio vagabond er bestemt et ”lyt” værd! (Pas på, du får lyst til at sælge alt hvad du ejer og rejse, når du lytter til Radio Vagabond)

Bag bloggen og podcasten er Palle. Som 50-årig solgte Palle alt hvad han ejede og besluttede sig for at rejse verden rundt – bogstavelig talt HELE verden, og dokumenterer sin rejse via podcast og sin blog Radio Vagabond.

Palle har behagelig stemme, og mens han laver sine podcast beskriver han, hvad han ser og oplever, hvilket gør hans historier levende. Jeg startede med at lytte med i 2018, og i 2019 har jeg fortsat lyttet flittigt med – jeg anbefaler andre at gøre det samme.

Læs og hør Radio vagabonds Podcast her

Opdagelse.dk

Opdagelse.dk er en dansk familie-rejseblog skrevet af Rebecca og Kris, som rejser rundt i verden med deres to børn.

I slutningen af 2018 pakkede den lille familien deres ting og flyttede til Italien, som har givet deres blog et helt nyt twist. De flytter dog snart tilbage til Danmark, men det ændre ikke på at bloggen virkelig er blevet bombet med fantastiske indlæg om Italien og insider viden over det sidste år.

Opdagelse.dk har også fokus på rejser med børn. Jeg har ikke selv børn, men det har DU måske, så tjek deres blog ud for masser af inspiration!

Læs Opdagelse.dk her

Aworldtoexplore.dk

Aworldtoexplore.dk er skrevet af en total power kvinde med navnet Tine. Hende kunne jeg godt tænke mig at lærer om kende, for Tine solorejser i hele verden. Jeg har selv solorejst en del i 18/19 men Tine tager solorejser til et meget højere niveau, end jeg nogensinde kommer til.

Tine skriver sine rejseblog indlæg fra hendes vinkel. Hun fortæller historierne igennem hendes egne øjn samtidig med hun tager nogle flotte farverige fotos fra sine rejser. Bestemt en blog, jeg glæder mig til også at følge i 2020!

Læs aworldtoexplore.dk her

Katrinelundloeje.dk

Katrine er også en power kvinde. Hun skriver sin blog og er iværksætteren Bloggers by Heart, som hjælper andre bloggere i gang med at blogge.

Katrine skriver en bred vifte af rejseblog indlæg, samt mange indlæg om at rejse med børn. Hendes historier er personlige og velskrevet.

Jeg elsker at læse om hendes oplevelser, som ofte er helt ”nede på jorden” ala en tur til Randers, som er nemt at ”efterligne”, modsat en tur til Thailand, som ville kræve lidt mere på kontoen og lidt mere planlægning. Det er genialt når rejsebloggere giver inspiration til små nemme rejser, for det er jo dem 80% med størst sandsynlighed kommer til at få glæde af.

Læs katrinelundloeje.dk her

Ferieikroatien.dk

Årets liste er ved at være ved sin ende, men før jeg slutter, vil jeg lige introducere jer for endnu en ny rejseblog, jeg har haft stor glæde af at læse i 2019.

Ferieikroatien.dk er en rejseblog, der i sin simpelhed handler om Kroatien. Hvis du planlægger en rejse til Kroatien, så SKAL du tjekke denne blog ud! Den er spækket med artikler om landets forskellige områder og seværdigheder.

Det er Mie, der skriver rejsebloggen. Siden 2003 har hun og hendes familie rejst i Kroatien og det giver dem bestemt en ekspert viden, vi andre kan nyde godt af!

Læs ferieikroatien.dk her


PIN IT!

Bedste danske rejseblogs, Danske rejseblogs, de bedste danske blogs

INDHOLD I ARTIKLEN: DANSKE REJSEBLOG, BEDSTE DANSKE REJSEBLOGS, REJSEBLOG FRA DANMARK, BLOG OM AT REJSE, OVERSIGT OVER DE BEDSTE DANSKE REJSEBLOGS, REJSEBLOGS FOR FAMILIER, REJSEBLOGS FOR SOLOREJSENDE, REJSEBLOGS. 

9 Comments

 1. Kære Tea,

  Tusind tak for at du igen i år, har inkluderet os på din spændende liste. Det er vi meget beæret og taknemlige over. Vi glæder os til at følge dig i 2020 og få kigget på de andre spændende blogs, du har på listen.
  De allerbedste rejsehilsner Annette

 2. Hejsa

  Rigtig fin ide med 15 rejseblogs listen 🙂

  Jeg forstår dog ikke helt så meget din argumentationer for bla. at fjerne LoveAntalya.com fra listen pga. de kun omhandler en destination, Berlinblog.dk omhandler jo også kun en destination?

  Iøvrigt en rigtig fin blog du har 🙂

  MVH
  Peter

  1. Hej Peter.

   Forstår hvad du mener, men Berlin bloggen bliver meget oftere opdateret og har blandt andet guides til flytning og meget mere som kan bruges generelt i Tyskland. Jeg holder stadig meget af bloggen og det ved Camilla der driver den også, men nogle gange skal der nogle af listen, for at få plads til nye.

 3. Så mange flotte blogger – dette innlegget skal jeg helt klart hente frem igjen når jeg har satt meg ned med en kopp kaffe og macen. Alltid på jakt etter nye, flotte reiseblogger, og av disse er det kun OnTrip jeg alt kjenner 🙂 takk for inspirasjon!

 4. Kære Tea,
  Tusind mange tak for at have vores hjertebarn af et blog med på din liste. Og ikke mindst for endnu et inspirerende indlæg som også sender mig i retning af nye spændende hjørner af rejseblogland.

  Som du skriver er vi som rejsebloggere ikke konkurrenter, men kollegaer og det er så fantastisk at opleve andre bloggere og måder at dele rejseinspiration på.

  Også stor tak for at nævne Selmas hjørne af bloggen, som i øvrigt er et af de mest besøgte. Jeg hjælper hende faktisk slet ikke, for som vi skriver er det helt alene hendes område og hende der regerer, for kun på den måde bliver det autentisk. det efterlader også en mindre frygt for selv at blive udleveret i ny og næ, men det må jeg tage med:-) Endnu engang – 10000000 tak for anerkendelsen.

  De bedste hilsner fra Helle fra 5.fodspor.om

  1. Hej Helle
   Tak for de søde ord og hils Selma, Danmarks måske yngste rejseblogger (og beklager fejlen)

 5. Tusind tak for at have Berlinblog.dk med på din fantastiske liste! 🙂

 6. Hej Tea, Tusind tak for at tage Miss-World med på din liste over de 15 bedste rejsebloggere i 2019.
  Jeg er meget beæret over titlen som Danmarks ukronede Sri Lanka dronning. Og godt selskab, at være kommet i 💕
  Kh Trine

 7. Hej Tea
  Tusind tak for de flotte ord om ferieikroatien.dk, det er jeg meget stolt og beæret over 🙏 Spændende at læse alle de forskellige blogs på listen 👍 Hilsen Mie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.