De 15 bedste rejsebloggere i 2018

danske rejseblogs, bedste danske rejseblogger, bedste danske rejseblogs, gode danske rejseblogs, danske rejseblogs, tea tougaard, tea tougaard rejseblog, rejseblog, tea tougaard,

Jeg elsker og  jeg bruger ekstreme mængder tid på at læse rejseblogs.

Rejseblogs giver god inspiration til kommende rejser og personligt giver de mig et indblik af verden, som jeg ellers ikke havde fået øjnene op for.

Jeg foretrækker danske rejseblogs, selvom jeg fint kan læse engelsk, svensk og norsk. Jeg synes danske rejseblogs skrevet på dansk ofte giver et mere ærligt indtryk af, hvad de rejsende har oplevet og de er ofte bedre beskrevet, da der er indlevelse og eventyr når folk skriver på eget sprog/fødesprog.

Der er en mellemstor håndfuld rejsebloggere, som jeg synes er de bedste rejseblogs på dansk, og som mange flere fortjener at kender deres rejseblogs.

Derfor (som overskriften måske afslører) har jeg besluttet mig for, at lave en liste over ”De bedste rejsebloggere 2018”.

Listen er 100% min egen mening, og der er flere blogs på listen, som desværre tit bliver overset på andre lister over rejsebloggere.

Du er altid velkommen til at være enig eller uenig i min liste, og jeg vil gerne høre hvad du synes i kommentaren. Har du også selv en rejseblog eller kender til en rejseblog, du synes vil jeg skal tjekker ud, så er du velkommen til at smide en kommentar. Jeg vil super gerne høre fra DIG.

NOTE: Listen er lavet i vilkårlig rækkefølge. De bedste rejebloggere nævnt på listen er i min optik alle de bedste rejsebloggere og alle meget forskellige blogs. Derfor er det også svært at give bloggerne 1,2 &3 plads og det har jeg derfor fravalgt.

gode danske rejseblogs, bedste danske rejseblogs, rejseblogs, danske blogs, bedste rejseblog danmark, best travelling blogs denmark, travelblogs denmark, travelblogging denmark, tea tougaard rejseblog, tea tougaard

De 15 bedste rejsebloggere i 2018:

TeaTougaard.dk

Måske er det selvfed at skrive om sin egen rejseblog, men ikke distro mindre gør jeg det alligevel. Jeg har blogger i 3 år, og i den tid været på over 100 forskellige rejser. I starten blogge jeg meget om min hverdag som udlandsdansker i Tyrkiet, men lige så stille er bloggen også blevet en rejseblog.

I 2018 planlægger jeg at sætte meget mere fokus på at skrive om mine rejser, og jeg har allerede nu planlægt at besøge 2 lande (bucketlist på vej) foruden Tyrkiet, hvor jeg allerede nu ved, jeg skal besøge Kappadokien, Pamukkale, Konya, Antalya, Mersin og forhåbentlig tilbage til skønne Olympos.

Mette og Martin rejser

Mette og Martin er et rejselysten ægtepar, som skriver en fantastisk rejseblog om deres rejser. Deres rejseblog er fyldt med fantastiske billeder og utrolig detaljeret historier fra deres rejser. Udover deres rejser giver Mette og Martin også en lang række rejsetips og oversigt over rejsetyper.

Mette og Martin har skrevet artikler til en lang række danske medier, og deres skønne blog er næsten altid med i opløbet, når Danmarks bedste rejseblogs skal kåres. Den er hermed også med på min liste.

Læs Metteogmartinrejser.dk her

Udelukkende Lund

Katrine skriver sin blog Udelukkende Lund. På bloggen laver rejseblog, samt skriver om livet i udlandet (Malmø). Hun skriver nede på jorden blogindlæg til familier som gerne vil rejse, samt giver gode råd til, hvor man kan rejse hen med børn.

Modsat andre rejsebloggere, så giver Katrine også et indblik i verden ”bag ved rejseblogging”, hvor hun blandt andet deler hvordan hun skaffer sig samarbejdsaftaler og gode råd til at spare penge / tjene penge på at blogge.

Læs Udelukkende Lund bloggen her.

Two danes on tour

Twodanesontour faldt jeg først over på instagram, hvor delte de mest fantastiske billeder af nordlyset. Ligesom på deres instagram deler twodanesontour også rejseblog indlæg med skønne og livlige billeder, som jeg er helt forelsket i.

Bag bloggen står Anne Marie og Rasmus. De har blogget siden 2010. Deres blog er simpelt inddelt i faner på forsiden og deres blogindlæg er levende og helt utrolig interessante.

Se twodanesontour.com her

LoveAntalya.com

Min veninde Camilla står bag bloggen LoveAntalya.com. Jeg har fulgt hendes blog siden hun startede den og jeg elsker den. Camilla rejser til byen Antalya i Tyrkiet et par gange om året, og når hun besøger byen, skriver hun samtidige de mest fantastiske historier fra hendes oplevelser. Hun går i dybden med seværdigheder og historier fra Antalya, og havde det ikke været for hendes blog, så ville Antalyas utrolige skatte forsat være skjult for danskerne.

Skal du på ferie til storbyen Antalya, så kan jeg varmt anbefale at du gennemlæser hendes blog inden du rejser, det vil med sikkerhed gøre din ferie i byen 100 gange bedre.

Se Loveantalya.com bloggen her

Backpackerne.dk

Mads og Camilla er rejsebloggere med fokus på at rejse billigt. De deler deres detaljeret viden og historie fra rejserne ,de er på. På bloggen laver de løbende guides til destinationer, rejseudstyr og backpackere.

De deler rejsebudgets fra deres rejser, som giver et perfekt indblik i, hvad de bruger på deres rejser. Deres budgetter giver et perfekt indblik i, hvor billigt man faktisk kan rejse, hvis man ikke behøver 5-stjernet hoteller og cocktails hverdag. Sammen med de detaljeret budgetter giver Mads og Camilla også en længere beskrivelse af deres rejse og hvordan man gør hverdags ting i landet.

Jeg er personlig kæmpe tilhænger af billige rejser fyldt med oplevelser, og derfor elsker jeg deres blog.

Læs Backpackerne rejseblog her

Ontrip.dk

Bag rejsebloggen Ontrip.dk er Annette og Tore, som er et par på 45+. Parret startede deres rejseblog i 2013, hvor de var på en jordomrejse. På deres blog laver de postkort, byguides, oversigter over hoteller, rejseforslag, og min personlige favorit rejsetanker.

I sektionen rejsetanker giver Ontrip et indblik i deres tanker før de rejser og hvad de tænker mens de rejser. Jeg er vild med rejsebloggere der deler deres tanker og bekymringer før, under og efter rejserne.

Se Ontrips rejseblog her

Berlinblog.dk

Berlinblog er på mange måder ligesom min egen rejseblog, bare om Berlin. Bag bloggen er Ulrik Kristiansen som tydeligvis elsker Berlin og brænder for at dele, hvad der sker i den skønne tyske hovedstad.

Jeg elsker selv Berlin, og har rejst der et utal af gange. Ulriks Berlinblog er derfor både god og dårlig. God fordi den giver en oversigt over Berlin, byen attraktioner og historie samt et anderledes indblik i byen end de fleste rejseguides ellers ikke giver. Den er dårlig fordi den minder mig om, hvor skøn Berlin er og hvor meget jeg savner byen.

Læs Berlinblog her

Bee a traveler

Rebecca Laudrup skriver bloggen Bee a Traveler. I øjeblikket bor Rebecca i Hong Kong, men følger man hendes blog, så virker hun til altid at være på farten. Som hendes navn måske afsløre er hun datter af Michael Laudrup, og næsten født rejse(blogger). Hun har boet i flere forskellige lande og hun har rejst i blandt andet Bangkok, Vietnam, New York, Doha. Når hun rejser, deler hun brugbare og personlige indlæg på hendes blog. Hun skrive lange og detaljeret indlæg, så man virkelig får tilfredsstillet sin læsetrang.

Læs Bee A traveler bloggen her 

Helt op til månen

Helt op til månen skrives af Malene. Hun er gift med amerikanske Nat og sammen har de 2 børn. Familien rejser så ofte de har mulighed for det og når de rejser skriver Malene en masse skønne blogindlæg, som er helt nede på jorden og dejligt beskrevet fra rejserne.

Hendes rejseblog indlæg er personlige, og der er ofte skønne billeder af hendes smukke børn i indlæggene, hvilket jeg personligt synes er så fedt og næsten romantisk.

Helt op til månen har, ligesom min egen blog, løbende gæstebloggere. Jeg har selv været gæsteblogger på siden. Du kan læse mit gæsteblog indlæg på Helt op til månens blog her.

Se Helt op til månens blog her

Miss-World

Trine står bag den danske rejseblog med navnet Miss-world. På hendes rejseblog deler hun detaljeret rejseindlæg med billeder og inspiration til unikke rejser. På Miss-world laver Trine  gode rejsebeskrivelser, gode rejseråd og hotelanmeldelser.

Trine har en tydelig kærlig for Sri Lanka, og de mange gode artikler om Sri Lanka, har givet mig enormt lyst til at opleve landet.

Se Miss Worlds blog her

Radio vagabond

Palle laver en anderledes type rejseblog end mange andre. Han skriver nemlig ikke kun en rejseblog, men han laver også rejse Podcast fra sine rejser.

Som 50-årig solgte Palle alt hvad han ejede og havde, og besluttede sig for at rejse verden rundt – bogstavelig talt HELE verden, og dokumentere sin rejse via podcast og sin blog Radiovagabond.

Palle har behagelig stemme, og mens han laver sine podcast beskriver han, hvad han ser og oplever, hvilket gør hans historier levende. Jeg lytter ofte til hans podcast mens jeg tager bussen, og jeg anbefaler andre at gøre det samme.

Læs og hør Radio vagabonds Podcast her

Rejsetanker.dk

Rejsetanker er en rejseblog, kombineret med brugerindflydelse i form af Rejseforum, Rejseblogs og Anmeldelser. Jeg er stor fan af rejsesider med bruger deltagelse, ligesom Rejsetanker har.

På Rejsetanker.dk har de også en oversigt over rejseblogs, som skriver om forskellige dele af verden, og på listen er det muligt at finde rejseblogs om alle emner.

Læs rejsetankers blog her

Spanienbloggen

Spanien er på min bucketlist, særligt fordi spansk mad er fantastisk lækkert.

Spanienbloggen giver et utal af guides og gode råd til blandt andet Barcelona, Madrid og Mallorca og jeg tror, de gode guides vil være perfekte at rejse efter i Spanien. På bloggen er der også en lille sektion med opskrifter på spansk mad, desværre er der ikke mange opskrifter endnu, men måske det kommer i fremtiden.

Se Spanienbloggen her

Mai Steenkjaer

Mai Steenkjaer er en af mine gamle skoleveninder. Ligesom mig, har hun gjort verden til sit hjem og i dag bor hun i Dubai. Hun er ikke udpræget rejseblogger, men hun har lavet flere rigtig gode guides om Dubai på sin blog.

Udover hendes guides, giver hun også et unik indblik ind i hverdagen i Dubai og livet med en mand der er pilot. Hendes blog er utrolig interessant og jeg elsker hendes måde at skrive på

Se Maisteenkjaer.com her

 

21 Comments

 1. Kære Tea,

  Tusind tak for at have valgt min blog til din liste. Og du har fuldstændig ret. Der trænger til at være mange flere opskrifter på bloggen. Det er på min to do-liste. Behandler bloggen lidt stedmoderligt for tiden 🙂

  Også rigtig dejligt at følge dig i Tyrkiet, som er mit andet yndlingsland sammen med Spanien. Alt for længe siden, jeg har været der. Det må også på to do-listen 🙂

  De bedste hilsner
  Hanne

  1. GLæder mig til flere opskrifter. Skriv ENDELIG hvis du kommer til Tyrkiet igen 🙂

 2. Sikke nogle fine blogs. Der er mange, jeg endnu ikke kender til eller ikke har besøgt i lang tid. Dem må jeg hellere lige få tjekket ud (:
  Jeg er selv rigtigt vild med A World of Backpacking. Tine har rejst i mere end 35 lande, og på hendes blog giver hun rigtigt gode og fyldestgørende guides og inspiration til solorejser og backpacking over hele verden.
  Jeg har også selv en rejseblog, Cammi.DK, hvor du kan læse om livet som udlandsdansker i Amsterdam, få tips til skønhed på farten og læse rejseguides og -historier fra hele verden (:

  1. Hey Camilla.
   Fedt at møde endnu en blogger som også er udenlandsdansker som jeg selv. Er ved at lave en liste med min “De bedste udenlandsdansker blogs”, så skal have tjekket din blog ud :).

   A world of backpacking vil jeg også tjekke ud, 1000 tak for anbefalingen. <3

   // Tea

 3. Ih, hvor er du sød Tea! 1000 tak for den fine anmeldelse. Der er et par stykker på listen, som jeg ikke kendte i forvejen, så dem skal jeg helt sikkert have kigget på. Tak for anbefalingerne.

  1. Glad for jeg kunne give lidt inspiration.

 4. Kære Tea,
  1.000 Tak for at have Miss-World med på din liste over ynglings rejseblogs i 2018.
  Det er en ære at blive fremhævet sammen med så kompetente kolleger 💛🧡
  Sig endelig til når du skal rejse til Sri Lanka, så skal jeg give dig mine bedste tips 😍
  Kh Trine

  1. Det vil jeg helt sikkert benytte mig af, når jeg når dertil 🙂

 5. Hej Tea, tak for dejligt inspiration og skønt at opdage at der var blogs som jeg endnu ikke kender til. Tusind tak for at fremhæve OnTrip.dk og den pæne omtale. Det er vi da rigtig glade og stolte over.

  Hav en skøn weekend 🙂

  /Annette

  1. Det var min fornøjelse. God weekend til jer.

 6. Hej Tea,

  Ovr, tusind tak for de pæne ord, der varmer her i den danske vinterkulde! Og fed liste – der er flere lækre og inspirernede rejseblogs, som vi ikke kender, men som fluks er kommet på vores TBR-liste <3

  God søndag! Kh Mette

  1. Hej Mette.
   Glad for listen kunne varme lidt.
   God weekend 🙂
   // Tea

 7. Hej Tea
  Spændende læsning 👍😀
  Vil høre om du ville have lyst til at læse lidt om Kroatien på min blog https://www.ferieikroatien.dk.

 8. Hej Tea

  Skønt med lidt gode anbefalinger! jeg er en sucker for både rejser og rejseblog, så er altid på udkig efter ny inspiration.

  //Tine

 9. Hej Tea
  Sikke en god liste. Tak for det.
  Du har endda ramt et par stykker som jeg ikke kender (selvom jeg synes, at jeg følger ret mange rejseblogs 😄).
  Måske du også kunne være interesseret i vores blog: Enfamiliederrejser.dk
  Mange hilsner
  Henriette

  1. Hej Henriette.

   Jeg skal nok tage et kig på den, snart kommer der jo en liste for 2019 🙂

   Mvh Tea

 10. Spændende udvalg af rejseblogs du har taget med her. Ligesom nogle af dem specialiserer sig i bestemte lande eller byer, har jeg selv en ret ny blog der specialiserer sig i Japan. En ret overset rejsedestination i min optik 🙂

 11. Hej Tea
  Sikke en fin liste. Der gemmer sig flere af mine favorit rejseblogs og også nogen som jeg endnu ikke kendte til. Altid dejligt med ny inspiration. Tak for det.
  På Helles-Univers.dk skriver jeg selv om oplevelser i Dk og resten af verden, måske den kunne være noget for dig 😉
  Mvh.
  Helle

 12. Hej,
  Hvis nogle skulle søge en rejse partner kan du kigge i gruppen her på Facebook :
  Single Rejser – find en rejsepartner
  https://www.facebook.com/groups/386044441496913/

  Mvh Michael / admin

  Der er over 5800 medlemmer der søger en at rejse med.

 13. Hej – helt enig i din liste og tak for at vise mig vejen til et par stykker jeg ikke kendte i forvejen. Hvis du skulle have lyst at kigge forbi har jeg også et ret omfattende rejseblog på dansk. Håber du kan li’ den.
  De bedste hilsner,
  Helle Fra 5fodspor.com

 14. Super godt skrevet ! – Er ved at have læst din tekst et par gange. Godt lavet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.