De 15 bedste rejsebloggere i 2020

De bedste rejsebloggere, de bedste rejseblogs, rejsebloggere, danske rejsebloggere, danish travelblogger, best danish travelbloggers, rejseblog, vinder af bedste danske rejseblog, sådan bliver du en god rejseblogger, liste med danske rejsebloggere, liste med danske rejseblogs, rejseblogs oversigt

Så er det blevet tid til at skriv om De 15 bedste rejsebloggere i 2020

Det er 3. år i træk jeg laver min personlige liste med de bedste rejseblogs.

Og som altid er det lidt nervepirrende. For ærligt sagt, der er pisse mange gode danske rejsebloggere, men jeg holder linjen med 15 rejsebloggere.

Jeg vælger ud fra de blogs, jeg selv elsker at læse. De blogs som har bidraget med inspiration til mine egne rejser eller som bare skriver så pisse fede rejseblog indlæg, at jeg føler, jeg selv er med på rejsen.

Tanker bag årets rejseblogger liste 2020

2020 har været et mærkeligt rejseår for alle, både rejseblogger og alle andre. Jeg selv har brugt året på at skrive en masse store rejseguides til nogle af de steder, jeg tidligere har rejst til samt nye rejser i Tyrkiet, Grækenland og Danmark.

Læs også: De bedste rejsebloggere i 2019

Jeg har selv læst ligeså mange rejseblogs i 2020, som alle andre år. Derfor er der også røget nogle rejsebloggere af listen fra 2019, fordi de måske ikke har fået opdateret deres blog særligt meget i år, og dermed ikke givet mig noget nyt at læse. Samtidig med andre er blevet tilføjet, fordi de simpelthen bare har braget igennem i 2020 og fortjener hyldest for deres indsats.

NOTE: Listen er ikke 1. 2. og 3. pladser. Rækkefølgen er tilfældig!

Så lad os komme i gang, så jeg forhåbentlig kan inspirere dig til at finde nye skønne rejseblogs i 2020:

De bedste rejsebloggere, de bedste rejseblogs, rejsebloggere, danske rejsebloggere, danish travelblogger, best danish travelbloggers, rejseblog, vinder af bedste danske rejseblog, sådan bliver du en god rejseblogger, liste med danske rejsebloggere, liste med danske rejseblogs, rejseblogs oversigt

De 15 bedste rejsebloggere i 2020

Et nyt Kapitel

Jeg forelskede mig i Jørne og hans instagram @et_nyt_kapitel i 2019 og i 2020 gør han det ligeså fantastisk. Jeg har også haft personlig kontakt med Jørne af flere omgange, men mere om det hemmelighedskræmmeri i fremtiden.

I år flyttede Jørne hans rejseblog over på et nyt domæne, hvilket fungere pisse godt. Hans billeder er stadigvæk fuldstændig fantastiske og hans rejseblog indlæg går virkelig i DYBDEN, så man teknisk set kan kopiere alt, hvad han gør på sine rejser.

Ligesom mig og mange andre, fik Jørne i år øjnene op for, hvor skøn Danmark er. Men efteråret er også blevet brugt på at køre Færøerne rundt på motorcykel kombineret med hiking og camping.

På hans blog er der allerede en god håndfuld indlæg om Færøerne og en masse indlæg til spændende oplevelser i Danmark, samt hans gamle rejseblog indlæg fra den gamle blog side.

Læs etnytkapitel her

5 fodspor

Jeg kan slet ikke få nok af 5fodspor familien og deres rejser.

I år var familien på Cypern (den sydlige del) og jeg fik en sød besked fra Helle, da hun opdagede at de ikke kunne kommer over grænseovergangen Green line, som jeg havde skrevet et indlæg om, som Helle havde læst. Ikke mindre end 5 dage efter kontaktede nogle andre danskere mig, omkring Greenline var åben og fordi jeg havde været i kontakt med Helle, kunne jeg henvise til hendes oplevelse og bloggen.

Cypern er for mange blevet årets eneste rejsedestination og derfor vil jeg gerne rose bloggen for at have lavet nogle vidunderlige indlæg derfra under corona-rejse-tiden.

I 2020 har bloggen også lavet nogle fede rejseblog indlæg om Danmark og som noget af det nyeste Hamborg, så alt i alt har 5fodpor fået det bedste ud af 2020.

Læs 5fodspor her

Two danes on tour

Twodanesontour har jeg fulgt online og på instagram i en del år nu og de har også været på nogle spændende rejser i 2020.

Anne Marie og Rasmus står bag bloggen og de har også haft fokus på Danmark i 2020. Uden at de ved det, så rejste vi næsten synkront igennem Danmark i år. Mens de var på roadtrip igennem Danmark, var jeg på camping næsten de samme steder. Og de steder, de har besøgt, er der kommet nogle fede rejseblog indlæg ud af, særligt om danske øer!

De har skrevet deres rejseblog siden 2010, så tillykke med 10 års jubilæet.

Se twodanesontour.com her

Aworldtoexplore.dk

Aworldtoexplore.dk er skrevet af power kvinden med navnet Tine, der i 2020 fulgte sin drøm og flyttede til Australien.

Tine er efterhånden et kendt navn, når det kommer til solorejser i hele verden og i 2020 lukkede hun også sine læsere ind i sin nye hverdag i Australien.

Tine skriver sine rejseblog indlæg fra hendes vinkel. Hun fortæller historierne igennem hendes egne øjn samtidig, at med hun tager nogle flotte farverige fotos fra sine rejser. Hun skal have stor ros for sin energi med både at skrive på hendes rejseblog og tilpasse sig et nyt land under corona-tiden i 2020.

Læs aworldtoexplore.dk her

LoveAntalya.com

Camilla har haft fuld gang i LoveAntalya.com i 2020.

Hun er fantastisk til at gå i dybden med seværdigheder og historier fra Antalya, og havde det ikke været for hendes blog, så ville Antalyas utrolige skatte forsat være skjult for danskerne.

Skal du på ferie til storbyen Antalya, så kan jeg varmt anbefale at du gennemlæser hendes blog inden du rejser, det vil med sikkerhed gøre din ferie i byen 100 gange bedre.

Se Loveantalya.com bloggen her

Backpacking the world

Mia og Steffan er et eventyrlysten par, som kombinere deres passion for backpacking med rejser rundt i verden. I år er turen gået rundt i Skandinavien og på Færøerne.

Bloggen har nogle af de bedste drone fotos, jeg har set kombineret med detaljeret og skide gode rejseblog indlæg.

Læs backpackingtheworld.dk her

Rejs dig lykkelig

Rejs dig lykkelig kom på min liste sidste år og igen i år. Nikita, som laver bloggen, er en ung kvinde fra Herning og hun deler en bred vifte af rejseblog indlæg.

I 2020 er der kommet rigtig mange gode nye indlæg på bloggen kombineret med nogle lækre billeder. Der er også 12 indlæg om Tyrkiet, hvilket nok siger sig selv, jeg synes er utrolig fedt!

Læs rejsdiglykkelig her.

Cammi.dk

Camilla, som driver bloggen cammi.dk, bor i Amsterdam i Holland, men i år har hun været både på Bornholm og på Island.

Jeg fulgte hendes rejse på Island via instagram og jeg var dybt misundelig. Nu er der også kommet nogle fantastiske rejseblogindlæg om Island på hendes blog og de er super inspirerende!

Jeg kommer nok ikke selv til Island foreløbig, så jeg er taknemmelig for at kunne bruge Camilla´s indlæg til at drømme mig derop. Hendes Bornholm indlæg læste jeg igennem, inden jeg selv rejste til Bornholm i sommers, og de var fantastisk inspiration til min egen tur.

Se Cammi.dk her

Komastaj.dk

Komastaj.dk skriver at de lider af kronisk rejsetrang – noget jeg virkelig kan relatere til!

I år er der kommet flere nye indlæg på deres blog samt nogle blogindlæg blandt et med fokus på hvordan det er, at rejse under en corona tid. Hvordan det er at rejse i 2020 er der nok mange, der har haft i tankerne og derfor er det skønt Bettina gik i dybden, med hvordan hendes familie har gjort det.

Familien har fået det bedste ud af corona-året og været en tur i Italien og Frankrig.

Læs Komastaj.dk her

Spain by Hanne

Spain by Hanne (tidligere Spanienbloggen) er igen på, for denne rejseblog om Spanien bliver bare bedre og bedre!

Spain by Hanne giver et utal af guides og gode råd til blandt andet Barcelona, Madrid og Mallorca.

Det er helt vildt så bredt bloggen spænder og alt det indhold, jeg har fundet der. Den er så inspirerende!

Se Spain by Hanne her

Dansk i Tyrkiet

Sanne´s blog Dansk i Tyrkiet har jeg fulgt siden starten. Faktisk var jeg fysisk med i hendes opstart ad bloggen, for Sanne, ligesom mig, er dansk og bor i Tyrkiet (haha måske åbenlyst fra hendes blog´s navn)

På Dansk i Tyrkiet kan du læse om forskellige rejsemål i Tyrkiet, f.eks Istanbul og Alanya og også se tyrkiske opskrifter af forskellig art.

Se Danskityrkiet her

Berlinblog.dk

Ulrik Kristiansen står bag Berlinbloggen. Ulrik elsker tydeligvis Berlin og brænder for at dele, hvad der sker i den skønne tyske hovedstad i spændende rejseblogindlæg.

I 2020 er der blevet tilføjet endnu flere fede indlæg om Berlin og jeg har nydt at læse dem alle sammen.

Læs Berlinblog her

Ontrip.dk

Endnu en blog jeg har fulgt i mange år. Lige meget hvor jeg skal hen, så virker det som om de allerede har været der før mig og kan give mig en masse god rejseinspiration.

Parret startede deres rejseblog i 2013, hvor de var på en jordomrejse og siden er mange mange rejser blevet tilføjet på deres side. I år er der kommet flere gode blogindlæg om Tyskland.

Se Ontrips rejseblog her

Helles univers

Helle skriver en fantastisk rejseblog til små børns familier med navnet Helles univers. Jeg har ikke selv små børn, men jeg nyder alligevel at læse hendes blog.

Familien består af mor Helle, far Kenneth og lille Filippa. De rejser ofte på budget, hvilket jeg tror mange børnefamilier kan relatere til.

Bloggen har været godt rundt i verden men i 2020 har der været fokus på camping, vandreture og Danmark.

Læs Hellesunivers.dk her

Eventyrlysten

Rejsebloggen Eventyrlysten bliver skrevet af Signe Christensen.

Hun har tidligere boet 6 måneder i Japan og skrevet et hav af indlæg om landet, som er super inspirerende at læse.

Hvis du drømmer om at rejse til Japan eller fordybe dig i, hvad man kan lave i Japan, så er dette helt sikkert bloggen du skal læse.

Dette er også en skøn blog, hvis du vil vide mere om at rejse på budget.

Læs Eventyrlysten.dk her

PIN IT!

De bedste rejsebloggere, de bedste rejseblogs, rejsebloggere, danske rejsebloggere, danish travelblogger, best danish travelbloggers, rejseblog, vinder af bedste danske rejseblog, sådan bliver du en god rejseblogger, liste med danske rejsebloggere, liste med danske rejseblogs, rejseblogs oversigt
De bedste rejsebloggere, de bedste rejseblogs, rejsebloggere, danske rejsebloggere,

INDHOLD I ARTIKLEN: DANSKE REJSEBLOG, BEDSTE DANSKE REJSEBLOGS, DANSKE REJSEBLOGGERE, REJSEBLOG FRA DANMARK, LISTE MED DANSKE REJSEBLOGS, BLOG OM AT REJSE, OVERSIGT OVER DE BEDSTE DANSKE REJSEBLOGS, REJSEBLOGS FOR FAMILIER, REJSEBLOGS FOR SOLOREJSENDE, REJSEBLOGS PÅ BUDGET, REJSEBLOGS. 

3 Comments

 1. Hej Tea. Jeg har læst mange af dine blogs her på siden. Det er super fede ting du skriver om, TAK FOR DET. 🙂
  Jeg har her på det sidste stiftet bekendtskab med et rejsemagasin der hedder Rejsrejsrejs. De har virkelig mange artikler om forskellige rejsemål, rejseoplevelser og meget andet. Så det kunne være enormt fedt hvis du har lyst til at tjekke siden ud, og evt poste nogle artikler derfra som passer.

  https://www.rejsrejsrejs.dk/

  Med venlig hilsen
  Marcus

  1. Hej Marcus
   Tak for din anbefaling. Jeg kender godt Rejsrejsrejs, men som du selv skriver er de et rejsemagasin og ikke en blog 🙂
   Måske Rejsrejsrejs kontakter mig en dag om samarbejde, det skal de i hvert fald være velkommen til.
   Hav en fantastisk december.

   // Tea

 2. Hej Tea,

  Super fin liste, jeg syntes selv det er svært at vælge hvilken rejseblog er bedst, der er så mange og der er rigtig mange gode i blandt. Naturligvis tænker jeg også at der mangler en side i form af eventyrsstyrelsen.dk som jeg selv er en del af 🙂

  Men godt arbejde og rigtig god blog du har skabt.

  De bedste Rejsehilsener
  Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.