Ferie i Skagen: Dag 2 – budgetferie i Danmark

Den tilsande Kirke, tilsandet kirke, kirke i skagen,Budget ferie i Danmark, Danmark budget ferie, Skagen ferie, guide itl skagen, skagen rejse, camping i Skagen, rejseblog, dansk rejseblog, oplevelser i Skagen, seværdigheder i Skagen

For mig startede dagen tidligt, mens Mads synes han havde sover længe.

Jeg sover normalt til kl 09-10 stykker, Mads står åbenbart normalt op kl 05 (håndværker livet).

Kl 08 var alle ude af teltet og kl 08.30 var alt pakket sammen. Mange års venskab giver nemt og gnidningsfrit samarbejde.Budget ferie i Danmark, Danmark budget ferie, Skagen ferie, guide itl skagen, skagen rejse, camping i Skagen, rejseblog, dansk rejseblog, oplevelser i Skagen, seværdigheder i Skagen


Kort opsummering af min budgetferie til Skagen.

Det er dag 2. om min budget ferie til Skagen. Har du ikke læst dag 1, så kan du læse det her.

Om turen:
– Mig, min barndomskammerat og hans søn på 8 år tog afsted.
– Vi spiste delvist medbragt mad og på restauranter.
– Vi overnattede gratis i naturen.
– Vi besøgte 6 forskellige steder/seværdigheder gratis (ingen udgifter til entré)

Læs samlet budget for turen nederst i indlægget.


Den tilsande Kirke, tilsandet kirke, kirke i skagen,Budget ferie i Danmark, Danmark budget ferie, Skagen ferie, guide itl skagen, skagen rejse, camping i Skagen, rejseblog, dansk rejseblog, oplevelser i Skagen, seværdigheder i Skagen

Den tilsandede kirke

Før kl 09 var vi ved den tilsandede kirke. Det var skønt at være der så tidligt, så jeg kunne tage fotos af kirken uden en dum onkel-morfar vader ind foran kameraet.

Udover fotoaspektet så var det også skønt at være der alene, for det er altid skønt at have noget unikt for sig selv.

Læs også >> Velling Koller: En forladt forlystelsespark i Jylland

Morgenmad ved Skagen kirke

Efter den tilsandede kirke, skulle vi havde morgenmad. I budgetturens navn, havde vi morgenmad med hjemmefra i en elektronisk køleboks.

Skagen kirke, kirke i Skagen, morgenmad i Skagen, ferie i Skagen, gratis oplevelser i Skagen

Vi kørte ind til Skagen kirke og lavede picnic på kirkens græsareal. Jeg er nok blevet lidt tyrker med tiden, hvor for mig er det helt normalt at slå mig ned på et smukt stykke græs og spise, men de mange forbipasserende kiggede lidt sjovt på os.

Vi havde endnu en dag med fantastisk vejr så selvom placeringen måske var lidt anti-dansk, så var det en skønt sted at sidde.

Skagen kirke, kirke i Skagen, Budget ferie i Danmark, Danmark budget ferie, Skagen ferie, guide itl skagen, skagen rejse, camping i Skagen, rejseblog, dansk rejseblog, oplevelser i Skagen, seværdigheder i Skagen
Skagen kirke er flot indeni og endnu en gratis seværdighed i Skagen.

Vi tog efterfølgende et hurtigt kig ind i Skagen kirke, som er den moderne erstatning til Den tilsande kirke.

Bolcher i Skagen, Skagen Bolcher, Budget ferie i Danmark, Danmark budget ferie, Skagen ferie, guide itl skagen, skagen rejse, camping i Skagen, rejseblog, dansk rejseblog, oplevelser i Skagen, seværdigheder i Skagen
Blocheriet i gang med at lave Dannebro bolsjer.

Håndlavet bolsjer i Skagen

Fra min barndom husker jeg Skagen for at være stedet der bliver lavet bolsjer. I Skagen centrum fandt vi Bolcheriet, som ligesom fra min barndom, lader tilskuere overvære hvordan bolsjer bliver lavet. Smagsprøver var en velsmagende del af oplevelsen. Dertil er Bolcheriet en gratis oplevelse.

Malthe var endnu engang kongen af gangsta-sætninger og synes det er “for vildt” hvordan de lavede bolsjer på sådan en sej måde. Ord-guld fra børn er virkelig sjovt på ferier.

Efter vores tur i Bolcheriet var det tid til endnu en Skagen is (dem kan man jo ikke få for mange af vel?) Drengene skulle naturligvis have en latterlig stor is, men i den danske sommer er det vel også oka. Jeg fik en lille is til 20 kr.

Derfra sagde vi pænt farvel til Skagen som havde behandlet os uroligt godt med deres gæstfrihed og skønne skønne vejr.

Læs også >> 3 måder jeg er blevet meget mere tyrkisk med tiden

Råbjerg mile

På vejen hjem gjorde vi stop i Råbjeg mile. Endnu et barndomsminder, som jeg gerne ville gense.

Malthe var endnu engang ikke nem at imponere, men sådan er det nok bare når man er 8 gammel. Hvis han er ligesom mig vil han måske alligevel huske besøget når han bliver voksen, og hvem ved måske vel han som voksen selv gentage turen.

Læs mere om vores tur til Råbjeg mile her.

Budget for 2 dage i Skagen: 228 kr.

Budgettet inkludere mad, overnatning og seværdigheder. Benzin er ikke inklusiv i budgettet.

PIN IT!

Budget ferie i Danmark, Budgetferie i Danmark, dansk budgetferie, ferie på budget, Ferie på budget i Danmark

INDHOLD I ARTIKLEN: RÅBJERG MILE, SAND OMRÅDER RÅBJERG MILE, OPLEVELSER I SKAGEN, SEVÆRDIGHEDER I SKAGEN, BUDGET FERIE I SKAGEN, CAMPING I SKAGEN, OPLEVELSER I DANMARK, VISITDENMARK, BLOG OM SKAGEN, BLOG OM AT REJSE, BUDGET FERIE I DANMARK, SKAGEN SEVÆRDIGHEDER, SEVÆRDIGHEDER FOR BØRN I SKAGEN, SEVÆRDIGHEDER I NORDJYLLAND, SEVÆRDIGHEDER I NORDJYLLAND FOR BØRN, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.