Seværdigheder i Madrid: Marine museet

Museums i madrid, madrid museum, museer i madrid, madrid museer, naval museum madrid, billige museums madrid, oplevelser i madrid, seværdigheder i Madrid,

Madrid byder på et stort og varierer ud and af museer i centrum af byen.

En af dem er “The navle museum”, eller som det ville hedde på dansk; Marine museet, som ligger i centrum af Madrid.Museet blev indviet i år 1843, og er derfor i dag mere end 175 år gammelt. Museet har til formål at vise vigtigheden af den spanske marines historie og dens medvirken til Spanien, som landet er den dag i dag.

Læs også >> Paella madlavningskursus og spansk hygge i Madrid

Igennem tiden har museets indretning gradvist ændret sig og vil i fremtiden sikkert også tage nye tiltag og udstillinger til sig, samt forskellige special udstillinger.

En stor del af den nuværende udstilling omhandler den spanske marines rejser til Asien og fotografier fra rejsende samt forskellige genstande fra disse rejser. I udstillingen er der også en film med spansk tale og engelske undertekster som jeg tog mig god tid til at se.

Udover genstande og fotografier fra den spanske marines rejser, er der også genstande fra skibene selv. F.eks ses et større antal galionsfigurer, kompasser og private genstande fra besætningsmedlemmer, hvilket er meget spændende.

Museums i madrid, madrid museum, museer i madrid, madrid museer, naval museum madrid, billige museums madrid, oplevelser i madrid, seværdigheder i Madrid,

Læs også >> Botin i Madrid: Verdens ældste restaurant

Praktisk information om The navel museum i Madrid:

Pris: 3€ pr. person

Spanske navn: Museo Naval de Madrid

Adresse: mental 2, 28014 Madrid (se google map nederst på siden)

Website: www.armada.mde.es/ArmadaPortal

Email: incn@fn.mde.es

INDHOLD I ARTIKLEN: MADRID MUSEUM, MUSEUMS I MADRID, MADRID MUSEER, MUSEER I MADRID, MADRID NAVAL MUSEUM, OPLEVELSER I MADRID, SEVÆRDIGHEDER I MADRID, , DANISH TRAVELBLOGGER, OPLEVELSER I SPANIEN, SEVÆRDIGHEDER I SPANIEN, SEVÆRDIGHEDER I DEN SPANSKE HOVEDSTAD, ANDERLEDES MUSEUM I MADRID, ANDERLEDES MUSEER I MADRID, ANDERLEDES MUSEER I SPANIEN, NORDIC TRAVELBLOGGER, SPANIEN, MADRID, VISIT SPAIN, DANSK REJSEBLOG OM MADRID, BLOG OM MADRID, BLOG OM AT REJSE.

Læs også >> Eindhoven: Det lokale farmersmarked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.