Kappadokien, instagram spots Kappadokien, cappadocia instagram spot, Kappadokien guide, dalene i Kappadokia, steder man skal se i Kappdokien, unikke steder i Tyrkiet, Oplevelser i cappadocia, seværdigheder i kappadokien, Luftballon i Tyrkiet, Cappadocia luftballon, luftballon Tyrkiet, oplevelser i cappadocia, unikke landskaber i vernde, vulkansk landskab, hvor kan man flyve i luftballon, perfekte luftballon billede i Kappadokien

Der findes næsten ikke et mere fortryllende landskab end det i Kappadokien i Tyrkiet.

De unikke tuf formationer, underjordiske byer, antikke kirker og det utrolige syn det er at se himlen fyldt med luftballoner ved solopgang.

Luftballonerne giver Kappadokien det ekstra drys af magi, da det er et af få steder i verden man kan se 100 luftballoner i luften samtidig og næsten dagligt.

Den fortryllende morgen himmel med luftballoner her skabt et online univers af smukke billeder af folk der posere med luftballonerne i baggrunden og deler sine billeder på de sociale medier eller som et smukt minde på deres telefon.

Og præcis hvordan du selv kan få taget et smukt billede med luftballonerne, det er hvad dette indlæg handler om.

Jeg giver i dette rejseblog indlæg foreslag til 3 måder på, hvordan du kan tage det perfekte luftballon billede i Kappadokien.

1: På dit hotel eller i en af dalene

Den nemmeste og billigste måde at tage et smukt billede med luftballonerne er ved at gøre det selv nede på jorden. Men omstændighederne for at det bliver en succes, er at omgivelserne er lækre.

Derfor bør du overveje at booke et hotel, som har en tagterrasse med måske et tyrkisk pude hjørne eller en gynge. Det lyder fjollet, men mange hoteller er bevidste om at deres gæster gerne vil tage billeder med luftballonerne ved solopgang og derfor designer de områder, som hotellets gæster kan bruge til at tage billeder med.

Engang var det kun de store luksus hotellet som havde sådan er område men de sidste 5 år er selv de billige hotellet begyndt at lave sådan et foto-hjørne til deres gæster. Og hvis de har det, så har de helt sikkert taget billeder af det, som du vil kunne se i deres foto galleri over hotellet før du booker hotellet.

Bor du på et hotel/campingplads/hostel som ikke har noget god sted at tage billeder, så stå tidlig op og besøg f.eks Göreme panorama punktet eller Love Valley, som er højt beliggende og steder som ballonerne med næsten garanti flyver henover. Derfra vil du også kunne tage der perfekte billede fra jorden.

Jeg har selv boet på flere hotellet i Kappadokien og her er nogle er de hoteller jeg kan anbefale:

 • Garden Inn Cappadocia. Lækkert hotel i landsbyen Cavusin. Dette hotel er coverbilledet taget på.
 • Agarta Cave Hotel. Ligger også i Cavusin og er lidt mere luksus end Garden Inn Cappadocia.
 • Garden Suites Hotel Cappadocia. Hotel i Göreme, som er min favoritby. På terrassen er der et stort fotoområde, hvor du kan tage perfekte billeder med luftballonerne.
 • Arif Cave Hotel. Ligger i centurm af Göreme og har smukke grotteværelser. Der er flere fotospots på hotellet.
 • Seki Cave Suites. Lækert luksus hotel med masser af fotospots til at tage billeder ved solopgang med luftballonerne.
 

2: Book en professionel fotograf i Kappadokien

I takt med det blevet populært at poste smukke billeder fra Kappadokien med luftballonerne i baggrunden, så opstod der også en industri som tilbyder alt hvad hjerter begære. for at få et unikt billede taget.

Vi snakker alt fra farverige biler til smukke galla kjoler og endda en gynge på en kran, så det ligner man svæve i luften på en gynge omgivet af ballonerne.

Online finder du et kæmpe udvalg af fotograf sevices, som kan hjælpe dig med at få dit drømme foto taget og redigeret.

Fra Getyourguide har jeg fundet følgende fotografservices i Kappadokien.

3: Tag det perfekte billede i en luftballon

Det skal ikke være nogle hemmelighed, at et smukt billede med luftballonerne naturligvis er nemmeste at tage, oppe fra en luftballon.

Læs også >> Luftballon tur i eventyrlige Cappadocia

Luftballoners pris svinger utrolig meget og rammer 250€ i de dyrere perioder. Hvis du har besluttet dig for at flyve med luftballon (hvilket jeg varmt kan anbefale) så er her et par gode råd til at få det perfekte billede mens du flyver i luftballon.

 • Det er meget meget koldt før solopgang, så tag dit pæne tøj på, som du gerne vil have taget billeder i også sørg derefter for at have en jakke eller en varm trøje på. Du vil aldrig kunne komme til at tage et billede af hele kroppen i en luftballonskurv, så du kan sagens have varme sko og bukser på, under en eventuel kjole.
 • Se om du kan komme op i kurven til sidst. De først der kommer op i kurven ender automatisk med at stå nede ved luftskipperen, mens de sidste står ved hjørnet som er godt at tage billeder ved.
 • Du kan ikke skifte tøj i en luftballon, men du kan tage en jakke af og på.
 • Standart luftballonskurvene er delt op i 5 sektioner. Midter sektionen er der hvor luftskipper står. På hver side af ham er der en halv kurv, som er delt op i 2. Der er ca. 5, måske 6 personer per sektion af kurven. Det er altså kun muligt at bevæge sig indenfor et meget lille område.
 • Selvom du har det gode hjørne, så husk at dele. Ligesom du drømmen om at få det perfekt bilede, så gør mange andre det også og da man er i luften i en time så der er tid nok til alle kan få det perfekte billede taget samtidig med man nyde sin tur.
 • Få hjælp af andre til at tage et godt billede af dig selv. Selfiesticks er både frusterende for dem, du flyver med og en halvfarlig ting at stå med i en luftballon.

Hvis du gerne vil op og flyve luftballon, så er du velkommen til at skrive til mig, så sender jeg dig kontakt informationerne på en dansktalende ballonagtent i Kappdokien.

Jeg håber denne guide ef en hjælp, så du kan få taget det smukke billede du gerne vil. Husk også at se min video guide til de bedst Instagram spots i Kappadokien.

NDHOLD I ARTIKLEN: INSTAGRAM SPOTS I CAPPADOCIA, OPLEVELSER I CAPPADOCIA, BEDSTE FOTO STEDER I CAPPADOCIA, LUFTBALLON BILLEDER I KAPPADOKIEN, REJSER TIL KAPPADOKIEN, BEDSTE STEDER TIL BILLEDER I KAPPADOKIEN, SEVÆRDIGHEDER I KAPPADOKIEN, OPLEVELSER I KAPPADOKIEN, HOTEL I KAPPADOKIEN, INSTAGRAM KAPPADOKIEN, BLOG OM KAPPADOKIEN, CAPPADOCIA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.