Opskrift: Filippinsk kokos og majs dessert – Maja Blanco

Filippinsk kokos og majs dessert, Maja Blanco, fillippinsk dessert, fillippinsk kokosdessert, udenlandske desserter, asiatiske desserter, Maja Blanco dessert, Maja Blanco kokosdessert

Vil du gerne prøve en unik filippinsk dessert?

Så har jeg den perfekte opskrift til dig!

Jeg ser mig selv som et meget velsignet menneske med venner i hele verden.

En af de skønne venner jeg har er Joanna fra Fillipnierne. Joanna var i Danmark som Au pair for en familie i den by jeg er fra i Silkeborg, Danmark, og der igennem blev vi venner.

Selvom jeg selv bor i Tyrkiet, så brugte jeg meget tid med Joanna når jeg var i Danmark. Vi har taget små turer sammen, hvor vi blandt andet besøgte Himmelbjerget og bunkerne ved Silkeborg bad.

Vi lavede også mad sammen. Joanna er en fantastisk kok og jeg elsker mad fra hele verden, så vi lavede filippinsk mad sammen i Danmark.

En af de retter Joanna har lært mig er den filippinsk dessert Maja Blanco, som er en kokosmælk budding med majs i.

Jeg indrømmer gerne at majs i en dessert er ret specielt. Det smagte bedre end man skulle tro, men Joanna siger også at man kan undlade dem i Maja Blanco, så hvis du synes majs er for unikt i en dessert, så lad hver at putte dem i.

Læs også >> Opskrift: Tyrkisk oste pizza – Peynirli ekmek

Opskrift på Filippinsk kokos og majs dessert – Maja Blanco

Til: 6 personer. Tid: 15 min + 2 timer hvile. Kategori: Dessert. Land: Filippinsk


INGREDIENSER

2 dåser kokosmælk

1 lille dåse majs (kan undlades)

1 dl majsmel

1 dl sukker

½ dl kold vand

TIL ANRETNING:

Kokosmel til at pynte med på toppen


FREMGANGSMÅDE

I en gryde kombineres kokosmælk, majs og sukker. Lad blandingen koge op til middel varme, og rør af og til, indtil sukkeret er opløst.

I en skål blandes majsstivelse og koldt vand, indtil massen er helt ensartet. Tilsæt langsomt væsken til kokosmælken mens du pisker hurtigtt for at forhindre klumper.

Filippinsk kokos og majs dessert, Maja Blanco, fillippinsk dessert, fillippinsk kokosdessert, udenlandske desserter, asiatiske desserter, Maja Blanco dessert, Maja Blanco kokosdessert

Fortsæt med at koge mens du pisker i cirka 3-4 minutter, eller indtil blandingen bliver tyk og ensartet.

Filippinsk kokos og majs dessert, Maja Blanco, fillippinsk dessert, fillippinsk kokosdessert, udenlandske desserter, asiatiske desserter, Maja Blanco dessert, Maja Blanco kokosdessert

Hæld massen over i en form med høj kant. Brug en spatel til at gøre overfladen glat.

Lad buddingen køle af i et par minutter og stil den derefter på køl i 2 timer eller indtil den er helt sat.

Drys kokosflager ovenpå desserten før den serveres.

Velbekomme!

Læs også >> Opskrift: Veganske pære muffins med kanel


PIN IT!

Filippinsk kokos og majs dessert, Maja Blanco, fillippinsk dessert, fillippinsk kokosdessert, udenlandske desserter, asiatiske desserter, Maja Blanco dessert, Maja Blanco kokosdessert

INDHOLD I ARTIKLEN: FILLIPPINSK DESSERT, KOKOKSMÆLK DESSERT, MAD FRA FILIPPINERNE, DESSERT MED MAJS, FILIPPINERNES MAD, FILIPPNERNE DESSERT, UDENLANDSKE DESSERT OPSKRIFTER, MADBLOG, OPSKRIFTER PÅ UDENLANDSK MAD, KOKOSDESSERT FRA FILIPPINERNE, ASIATISK MAD, ASIATISK DESSERT, MAJA BLANCA DESSERT.