De bedste seværdigheder i Cappadocia, Seværdigheder i Kappadokien, Oplevelser i Kappadokien, Oplevelser til Cappadocia, Cappadokien Tyrkiet, Vulkanlandskab Tyrkiet, hulehotel Tyrkiet, Luftballoner i Tyrkiet

Cappadocia i Tyrkiet er et af verdens mest berømte steder og det skyldes blandt andet Instagram.

Det unikke landskab og de ikoniske solopgange med luftballonerne svævende i luften gør stedet uforglemmeligt.

Det gør det også til et populært ferie mål, når der skal tages unikke billeder til Instagram

Jeg har selv været +10 gange i Cappadocia, både som turist og som rejseleder. De mange besøg og mit job som rejseleder i Cappadocia gør, at jeg godt tør sige, at jeg kender området rigtig godt.

Når jeg rejser som turist i Cappadocia, så sætter jeg gerne nogle timer af til at tage billeder, både af det unikke landskab og af mig selv i smukke kjoler. Og mine mange års erfaring og store kendskab til området gør, at jeg i dette rejseblog indlæg har sammensat en liste, med 5 steder i Cappadocia, hvor du kan tage de bedste instagram billeder.

Og nu vi snakker om Instagram, så ville det være så hyggeligt, hvis du også har lyst til at følge mig på min instagram.

I oversigten nedenfor finder du 5 punkter med adresse på google maps og mine personlige råd til det specifikke steds gode egenskaber til billeder. 4 af stederne gennemgår jeg også i min youtube video, som er på engelsk.

De bedste Instagram spots i Cappadocia

De 5 bedste instagram spots i Cappadocia går jeg i dybden med i indlægget, men hvis det skal gå stærkt så har jeg lavet en liste.

  • Love Valley
  • Fantasy Valley
  • Paşabağ
  • Galerie Ikman
  • Varm luftballon

Hvis du vil vide mere om Cappadocia, så anbefaler jeg også, at du læse følgende indlæg

Love Valley (Kærlighedsdalen)

Love Valley er et panorama punktet ud over en af de smukkeste dale i Göreme området.

Ved Love Valley er man gået all-in på at gøre stedet “instagramable”, altså perfekt til at tage billeder til Instagram. Og hvis du kun har et par timer til at tage billeder, så kunne du meget vel bruge alt din tid i Love Valley og gå i dybden med de forskellige vinkler og genstande, som er til rådighed her.

Du finder blandt andet forskellige gynger, en lyserød bil, kameler og andre sjove ting, som du kan tage billeder med, hvilket gør det til det perfekte Instagram spot i Cappadocia.

Da jeg sidst besøgte Love Valley var over 20 personer i kø til “hjerte gyngen”. Da jeg selv havde taget billeder med gyngen før, vidste jeg at den store kø, som stod tæt på hjertet, gjorde det umuligt at tage et godt billede af hele hjertet, hvilket er hele formålet med billedet. 7 meter længere henne var der tilgengæld en anden gynge, som ingen benyttede, men som tilbød den helt samme udsigt.

Så mit gode råd her er, at undgå de steder der er kø til, for kø skaber kaos og dårlige billeder og forsøg dig i stedet for stille og roligt med nogle af de steder og vinkler, som ingen andre benytter.

📍Se Love Valley på google maps

Fantasy Valley (Fantasi dalen)

Dalen er kendt som Fantasy Valley og skiller sig ud fra andre dale i Cappadocien ved ikke at bestå af forskellige tuf-huse men i stedet består af tuf der med en god fantasi kan ligne forskellige figurer.

Mest kendt er Kamelen, som ikke kræver meget fantasi at genkende.

Ud over at du kan pose sammen med tuf kamelen, eller måske endda give den et kys, så er området fedt at tage billeder i, fordi det til den ene side tilbyder et åbent landskab og til den anden har en mur af tuf.

Fantasi dalen har også et kuperet terræn, hvilket gør at du kan stå på en af de små bakketoppe også få det til at se ud på billeder som om at du er alene i verden, fordi alle andre er gemt af landskabet.

Fantasy Valley er for mange et kort pit-stop, også for de store turistbusser, så hvis der er for mange mennekser når du ankommer, så hav tålmodighed i 10-15 minutter også er der en god chance for at 50% af de besøgende er væk igen.

📍Se Fantasi Valley på google maps

Paşabağ (Munke dalen)

Paşabağ var gratis at besøge indtil 2020 men siden 2021 er det blevet ændret til et open-air museum ligesom Göreme open air museum og Zelve dalen.

MEN hvis du ankommer før kl 08.00 så kan du gå ind gratis, MEN MEN Paşabağ er et utroligt populært sted for brudepar at tage billeder på den placering som jeg står i, i den blå kjole. Så brudepar og deres professionelle fotografer ankommer før kl 08.00 og da jeg var der, stod der 5 par i kø, som jeg antager svare til omkring 1 times ventetid, for de nygifte har ingen stress når der skal tages billeder – de vil have det perfekte foto. (se min video øverst i indlægget, det forklare det meget bedre)

Så min anbefaling er at komme før kl 08.00 og bruge tiden på at tage billeder i området, for der er mange gode spots og ingen mennesker andre steder end i den lille passage. Vent så derefter til efter kl 08.00, hvor nye brudepar ikke kommer til, fordi de nu skal betale og vent på det perfekte øjeblik mens museet er åbent.

Billedet af mig i den blå kjole er taget på en almindelig travl dag, hvor min fotograf/ven var lyn hurtig på aftrækkeren de 10 sek der ikke var nogle omkring mig. Faktisk var folk søde til lige at vente mens vi lige tog billedet og samtidig fik vi ingen ballade med nogle brudezillas.

Det er også i Paşabağ du kan få det perfekte billede med en kamel. Du skal naturligvis betale for at tage billeder sammen med kamelen men for nogle er det det værd, for det perfekte billede.

📍Se Paşabağ på google maps

Galerie Ikman (Tæppebutikken i Cappadocia)

Tæppebutikken Galerie Ikman er blevet et af de mest ikoniske fotosteder i Cappadocia. Med tæpper i alle verdens farver og størrelser er dette et fortryllende sted at tage billeder og videoer til Instagram.

For at få billeder med drone og et professionelt setup skal du booke tid og betale for dit shoot ligesom mit billede til venstre (se priserne i min video) Men du kan også spørge pænt om du må tage et ude foran butikken, hvilket de som regel siger ja til, hvis du er høflig også får du et billede ligesom mit billede til højre.

Det der er vigtigt at huske ved Galerie Ikman er at de er en forretning og et utrolig populært sted, så hvis du vil have det perfekte billede, så betale det det koster og få det billede du drømmer om.

📍Se Galerie Ikman på google maps 📸 eller på Instagram her.

Sol opgangen med luftballoner på himlen

Det er intet i verden der kommer i nærheden af at opleve en solopgang fra en flyvende luftballon i Cappadocia og der er også et fortryllende sted at tage uforglemmelige og misundelsesværdige billeder til Instagram.

Jeg har fløjet med luftballon 2 gange, begge gange har jeg booket med dansktalende 2K travel, som jeg var heldig at løbe ind i for mange mange år siden og siden holder løbende kontakt med.

Men du kan også få fortryllende billeder ved at stå op ved solopgang og gå op på dit hotels rooftop eller et af områdets mange udsigtspunkter. Derfra kan du med sikkerhed også få nogle utrolig billeder af dig selv, solopgangen og luftballonerne.

Personligt er jeg ikke et morgenmenneske, men Cappadocia kan ALTID få mig op før solopgang.

PIN IT!

cappadocia, instagram spots cappadocia, cappadocia instagram spot, Kappadokien guide, dalene i Kappadokia, steder man skal se i Kappdokia, unikke steder i Tyrkiet, Oplevelser i cappadokia, seværdigheder i kappedokien, Luftballon i Tyrkiet, Cappadocia luftballon, luftballon Tyrkiet, oplevelser i cappadocia, unikke landskaber i vernde, vulkansk landskab, hvor kan man flyve i luftballon,
cappadocia, instagram spots cappadocia, cappadocia instagram spot, Kappadokien guide, dalene i Kappadokia, steder man skal se i Kappdokia, unikke steder i Tyrkiet, Oplevelser i cappadokia, seværdigheder i kappedokien, Luftballon i Tyrkiet, Cappadocia luftballon, luftballon Tyrkiet, oplevelser i cappadocia, unikke landskaber i vernde, vulkansk landskab, hvor kan man flyve i luftballon,

INDHOLD I ARTIKLEN: INSTAGRAM SPOTS I CAPPADOCIA, OPLEVELSER I CAPPADOCIA,BEDSTE FOTO STEDER I CAPPADOCIA, REJSER TIL CAPPADOCIA, BEDSTE STEDER TIL BILLEDER I CAPPADOCIA, VALLEYS I KAPPADOCIA, SEVÆRDIGHEDER I KAPPADOKIEN, LOVE VALLY CAPPADOCIA, OPLEVELSER I KAPPADOKIEN, FANTASI DALEN I TYRKIET, KÆRLIGHEDSDALEN I CAPPADOCIA, MUNKEDALEN I KAPPADOKIA, INSTAGRAM CAPPADOKIA, BLOG OM CAPPADOCIA, CAPPADOCIA BLOGGEN, TYRKIET BLOGGEN.

2 Comments

  1. Vill resa från Alanya till cappadocia i maj. Något resesällskap som är bra? Vi är två damer från Sverige

    1. Vil du gerne have nogle at rejse med eller anbefaling til tur-selskab? Jeg booker altid hos https://2ktravelagency.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.