Himmelbjerget: Skøn udsigt i naturskønne omgivelser

Seværdigheder i silkeborg, himmelbjerget, himmelbjerget i silkeborg, silkeborg seværdigheder, Seværdigheder i Skanderborg, Himmelbjerget guide

Jeg har besøgt Himmelbjerg tårnet mange gange og jeg bliver aldrig træt af stedet.

De sidste mange gange, jeg har været der, har været om vinteren, da det normalt er den tid på året jeg er i Danmark.

Men i år har jeg været to sommer måneder i Danmark.

Jeg kørte forleden en tur ud for at finde den nye Thomas Dambo trold sammen med min filippinske veninde Joanna.

Efter vi havde fundet trolden, fandt vi en flyer om Himmelbjerget. Selvom Joanna har boet i Silkeborg i over et år, så havde hun endnu ikke set Himmelbjerget. Jeg synes, vi skulle se det sammen, så vi kørte de 11 km fra Silkeborg bad til Himmelbjerget.

Vi parkerede bilen. Parkering koster 10 kr. for den første time og 7 kr for de efterfølgende. Man kan sagtens nå at se Himmelbjerget, spise en salat fra Super Brugsen og tage en masse billeder, på en time.

Læs også >> 25+ Seværdigheder i Silkeborg – Guide fra en lokal

Seværdigheder i silkeborg, himmelbjerget, himmelbjerget i silkeborg, silkeborg seværdigheder

Hverdag og solskin ved tårnet.

Jeg tror, vi tog afsted på årets sidste solskins dag. Der har i hvert fald ikke været nogen solskinsdage siden. Vi tog også afsted en tirsdag, hvilket betød at der var fyldt med skoler og pensionister.

Hvis du nogensinde mister gejsten over Danmark, så skal du tage på en tur med en filippinsk pige. Joanna´s gejst over udsigten, over naturen og over Himmelbjerget var så fed! Jeg synes selv, der er smukt ved Himmelbjerget, men hendes energi gjorde turen så meget federe.

Dertil skal det nævnes at Joanna elsker “Tea er historie nørd”, så selvom jeg noget lavede et par fejl på engelsk, mens jeg fortalte hende alt det jeg vidste om området.

Joanna er også god til at spørge indtil Danmark og dansk kultur. Hun er i Danmark om Au pair, så hun vil gerne lærer en masse om vores land. Jeg synes det er sjovt, at nogle spørger ind til mit hjemland, efter jeg i så mange år har gjort det samme mod tyrkere, cyprioter, hollændere og georgier.

Seværdigheder i silkeborg, himmelbjerget, himmelbjerget i silkeborg, silkeborg seværdigheder, Seværdigheder i Skanderborg, Himmelbjerget guide
Der er kommet en ny super flot legeplads ved Himmelbjerget.
Himmelbjerget hotel, Hoteller nær himmelbjerget, idyliske hoteller i Silkeborg
Fortæl mig at Himmelbjergs Hotellet ikke minder dig om Tv2´s badehotellet

Rejseblog indlæg om Himmelbjerget

Jeg har allerede skrevet 3 andre rejseblog indlæg, hvor Himmelbjerget indgår i, så hvis du er interesseret i historien om Himmelbjerget, et par fede fakta om stedet eller andre seværdigheder i nærheden.

Læs også: Golf ved Himmelbjerget (reklamelink).

INDHOLD I ARTIKLEN: OPLEVELSER I SILKEBORG, SEVÆRDIGHEDER I SILKEBORG, OPLEVELSER I MIDTJYLLAND, VANDRETURER I SILKEBORG, VANDRETURER I SKANDERBORG, SILKEBORG SEVÆRDIGHEDER, HIMMELBJERGET, SILKEBORG SØERNE, HJEJLEN, OPLEVELSER I SKANDERBORG, SEVÆRDIGHEDER I SKANDERBORG, OPLEVELSER I SKANDERBORG, REJSEBLOG, BØGESKOVEN, OPLEVELSER I DANMARK, DANMARKS BEDSTE BØFSANDWICH, RESTAURANTER I SKANDERBORG, BLOG OM SKANDERBORG, BLOG OM AT REJSE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.