Nyt til min blog: Fokus på udenlandsk mad og veganske opskrifter

Jeg har planlagt og brugt meget tid på at forberede to nyheder til min blog.

Den ene har jeg besluttet mig for at afsløre i dag, den anden kommer inden længe.

Dagens nyhed er, at jeg tilføjer artikler om udenlandsk mad og veganske opskrifter på min blog. Og for at kick starte dette tema, kommer der hver dag, de næste 6 dage en artikel indenfor dette emne på bloggen.

Jeg vil fortsat have fokus på at være en aktiv rejseblogger, for jeg elsker at have det som hovedfokus på bloggen. Men når jeg rejser, så fylder mad rigtig meget og i mit privatliv fylder veganske opskrifter rigtig meget.

Mad du skal smage i Belgien, Belgisk mad, Vafler fra Belgien, Belgiske muslinger, kwak øl, belgisk chokolade

Mad når jeg rejser

Jeg deltager i madlavningskurser, jeg researcher mig frem til de lokale retter og hvor jeg kan smage dem, og jeg laver mad sammen med mine udenlandske veninder, så ofte vi har mulighed for det.

Jeg går op i kvalitet frem for kvantitet. Jeg spiser aldrig fastfood, når jeg rejser og jo mere lokalt det kan blive, jo gladere er jeg.

Jeg elsker at læse udenlandske artikler med gennemgange af lokal retter, men finder sjældent nogle på dansk. Det vil jeg gerne være med til at ændre på, og derfor bliver der nu tilføjet den type artikler her på min blog.

Jeg vil skrive om mad, jeg selv har prøvet og så vidt som muligt bruge mine egne billeder. Jeg vil gerne inspirere jer til at prøve meget mere forskellig mad fra rundt omkring i verden.

Jeg vil også dele udenlandske opskrifter. Jeg har allerede en håndfuld på lager, som er testet sammen med venner, som er fra det land, retten er fra. Jeg har dermed fået er “OK” fra en lokal på at deres lokalret smager helt korrekt, med min opskrift.

Opskrifter er derfor virkelig autentiske. Det synes jeg et lidt fedt at kunne dele med jer! Takke være min internationale vennekreds!

veganske æbleskiver, veganske opskrifter, veganske juleopskrifter, de bedste vegansk æbleskiver, nemme veganske æbleskiver,

Fokus på veganske opskrifter

Jeg er ikke selv veganer, så hvorfor fylder vegansk mad så så meget, at jeg vil have det som et tema på min blog?

Det har jeg valgt fordi min lille søster og en af mine bedste veninder er veganere. At vi sammen kan dele et måltid, er super vigtigt for mig.

Jeg synes vegansk mad er på vej i nogle super spændende retninger. Veganske alternativer til i forvejen kendte retter dukker på hver dag.

Og over de sidste 13 måneder har jeg selv eksperimenteret med at udvikle mine egne veganske opskrifter, blandt andet på æbleskiver og fastelavnsboller. Flere af dem er blevet rigtig vellykket og dem vil jeg dele med jer, så I kan få glæde af dem.

Selvom jeg ikke selv har valgt at leve som fuldtidsveganer, så kan jeg mærke fra måned til måned at min tankegang ændre sig. Hver gang jeg lærer/finder et alternativ til animalske produkter, så bliver  mine vaner ændret.

Jeg håber på, at hvis jeg deler mine opskrifter på vegansk mad, og særligt desserter (dem kommer der mange af), så indser du også, hvor nemt det er. Og hvis nok ændre vaner, så bliver vi meget mere miljøvenlige.

Jeg håber også at du, som måske ikke er veganer, men som finder det her, kan indse hvor nemt det er og dermed hjælpe med at gøre livet nemmere for veganerne i din hverdag – ligesom jeg gør for veganerne i min hverdag.

INDHOLD I ARTIKLEN: UDENLANDSKE OPSKRIFTER, OPSKRIFTER PÅ UDENLANDSK MAD, LOKALRETTER I UDLANDET, UDENLANDSKE LOKALRETTER, MAD FRA UDLANDET, OPSKRIFTER PÅ MAD FRA UDLANDET,  VEGANSKE OPSKRIFTER, OPSKRIFTER PÅ VEGANSK MAD, VEGANSKE OPSKRIFTER PÅ ALMINDELIG MAD, VEGANSKE DESSERTER, VEGANSKE KAGER

1 Comment

  1. Perfekt Tea!
    Veganske opskrifter kan vi ikke få for mange af.
    Og meget gerne spændende opskrifter fra udlandet.
    Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.