Vegansk kransekage tærte med chokolade og frugt

Kransekage tærte, kransekage dessert, tærte med marcipan, marpican tærte, desserter itl nytår, veganske desserter til nytår, vegan desserter, vegansk nytår

Vil du gerne overraske dine nytårsgæster med en flot (vegansk) dessert?

SÅ overrask alle gæsterne med en fantastisk kransekage tærte med chokolade og frugt. Som naturligvis er vegansk.

Du skal kun bruge ganske få ingredienser for at bage denne kage, og hvis du ikke kan lide den foreslået topping, kan du selv finde skabe en interessant og velsmagende topping.

Kransekage tærte, kransekage dessert, tærte med marcipan, marpican tærte, desserter itl nytår, veganske desserter til nytår, vegan desserter, vegansk nytår

Læs også >> Vegansk Risalamande til den bedste jul

 

Opskrift på Vegansk kransekage tærte med chokolade og frugt

🍽 8 personer ⏱ 60 min 🌱 Vegansk dessert

[one_half]


INGREDIENSER


Kransekage tærte dej:

500 g ren rå marcinpan

125 g flormelis

2 spsk. vand

Knivspids salt

Topping:

Flydende chokolade / hakket chokolade / nutella (ikke vegansk)

Frugter, f.eks jordbær, blåbær, hindbær, ananaskirsebær, æbler osv.

[/one_half][one_half_last]


FREMGANGSMÅDE


Flormelis sigtes ned i marcipanmassen, og den æltes med vandet. Konsistensen skal blive sådan, at man kan se, at det akkurat kan lade sig gøre at sprøjte massen ud gennem sprøjtepose. Er det for tørt, så tilsæt mere vand.

 

Blandingen skal røres godt og jo “varmere” den er, jo nemmere nemmere er den at arbejde med. Sprøjt massen igennem en sprøjtepose ned i en form, så det dækker bunden. Hvis du ikke har en sprøjtepose, så kan du bruge fingrene. Eneste forskel er, at resultatet er pænere med en sprøjtepose.

Bunden pensles med smørbar (vegansk smør) og drysses let med mel. Kransekage tærten sættes i oven ved stærk varme 200-225º og bages ca. 10 min. Når tærten er afkølet lidt, løsnes den forsigtigt fra formen.

Fyld og pynt:

Når kransekage tærten er afkølet smørres et lag chokolade på kagen. Du bestemmer naturligvis selv, hvor tykt det skal være.

Pynt den med jordbær, blåbær, hindbær, ananaskirsebær eller hvad frugt, du ønsker at benytte.

 

[/one_half_last]

Velbekomme og Godt nytår!

Kransekage tærte, kransekage dessert, tærte med marcipan, marpican tærte, desserter itl nytår, veganske desserter til nytår, vegan desserter, vegansk nytår

Læs også >> Opskrift: Sødet Figner (Incir Tatlısı)

INDHOLD I ARTIKLEN: KRANSEKAGE TÆRTE, OPSKRIFT PÅ VEGANSKE KRANSEKAGE, VEGAN KRANSEKAGE TÆRTE, VEGANSK NYTÅR, VEGANSKE JULEOPSKRIFTER, VEGANSKE OPSKRIFTER TIL NYTÅR, OPSKRIFTER PÅ VEGANSK MAD, VEGANSKE OPSKRIFTER PÅ ALMINDELIG MAD, VEGANSKE DESSERTER, VEGANSKE KAGER.

2 Comments

 1. Kære Tea
  Det er super med veganske opskrifter, og din kranskage tærte ser lækker ud.
  MEN… nutella er IKKE vegansk, da der er mælkepulver i.
  Godt nytår 2021 🙂
  Hans Jakob

  1. Det var en smutter, vi brugte chokolade til vores men tænke lidt inspiration til andre var en god idé. Lavede åbenbart en bummert med det 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.