Århus er den jyske hovedstad, som jeg i mange år kaldte for “hjem”.
Jeg elskede at bo i Århus, som er en skønt moderne blanding af universitet studerende og nytænkende forretninger.
Stemningen i Århus er god og afslappende og på en solskinsdag er byen næsten eventyrlig at besøge.
Efter jeg begyndte min rejseblog, har jeg været tilbage i Århus et utal af gange, for at lave indlæg om seværdigheder i Århus, som jeg synes var værd at opleve, søg på Århus, så finder du dem alle sammen.
I Århus finder du mange lokale og international anerkendte seværdigheder, samt skønne restauranter, hav, strand og skov indenfor få kilometer.
Århus rammer bredt med sine seværdigheder, hvad enten du er verdenskendt kunst på ARoS, 70´er nostalgi i Den Gamle by, en tur igennem historien på Moesgaard museum, et kig tilbage til Århus i vikingetiden på vikingemuseet eller gerne vil opleve sjove forlystelser og koncerter i Tivoli friheden.
Jeg har oplevet Århus både som lokal og som turist. Denne guide er en kombination af alle de erfaringer, jeg har gjort mig, så du kan opleve Århus på den bedst mulige måde. Jeg gennemgår nogle af de bedste seværdigheder i Århus. Både store og små, gratis og betalte seværdigheder.
Jeg har valgt IKKE bare at tage de mest mainstream seværdigheder i Århus, for de liste kan du finde på alle sider.
Dette er min 30 favoritter over seværdigheder i Århus, så du vil finde nogle meget anerkendte seværdigheder sammen med nogle små unikke gems på min liste.
Århus seværdigheder som du kan finde i oversigten:
- ARoS Aarhus kunstmuseum
- Friluftmuseet Den Gamle by
- Væksthusene i Botanisk have
- Kvindemuseet i Århus
- Århus Domkirke
- Dinosaurus fodaftrykket
- Stand-up på Alberts
- Gå på unikke værtshuse i Århus
- Drinks ved Århus Å
- Latinerkvarteret i Århus
- Ingerslevs Boulevard marked
- Ceres park og Arena
- Tivoli friheden
- Moesgaard Museum
- Bazar vest i Brabrand
- Århus streetfood
- Århus festuge
- Jazz festival
- Musikhuset Aarhus
- Shopping i Århus
- Sallings roof top
- Marselisborg dyrehave
- Den Uendelige Bro
- Marselisborg Slot
- Aarhus Teater
- Vikingemuseet
- Steno museet (Naturvidenskabelig museum i Århus)
- Ole Rømer-observatoriet
- Godsbanen
- Pool på Sharks
- Antikmuseet i Århus
- Øst for Paradis
- Ski Arena
- Racehall gokart bane
30 seværdigheder i Århus, du bør opleve:
ARoS Aarhus kunstmuseum
ARoS er Aarhus kunstmuseum og en “must see” seværdighed i byen. Århus hed Aros i Vikingetiden. Da byen i dag hedder Århus, er Aros et passende navn til kunstmuseet.
Hvert år har ARoS 6-8 forskellige udstillinger med en blanding af moderne og klassisk kunst, fordelt på de 20.000 m2
På det store kunstmuseum ARoS kan du opleve forskellige stilarter af kunst, forelske dig i den 5 meter høje skulptur “Boy” eller se Århus igennem den gigantiske 360 grader panorama regnbue på taget.
ARoS er et af Nordeuropas største og mest besøgte kunstmuseer. Læs mere om ARoS kunstmuseum samt åbningstiderne i mit rejseblog indlæg her.
Den Gamle by – En dansk tidsrejse
Den Gamle by er mit favorit museum i Århus og jeg har været der mange gange og skrevet flere blogindlæg om stedet (se oversigt over mine indlæg længere nede).
Den Gamle by tilbyder en dansk tidsrejse fra 1800-tallet frem til 1974.
I 1800-tallets bydel er der gader, huse og forretninger som i H.C Andersens tid. Hos bageren kan du købe kager og brød og hos tobaksmageren kan du se, hvordan materialerne til en god cigar blev lavet.
I 1927-kvarteret kan du gå på oplevelse i Schous sæbehus, isenkræmmeren, boghandleren og telefoncentralen.
1974 området er det nyeste område i Den Gamle by og de sidste mange gang jeg har besøgt Den Gamle By er der blevet bygget mere og mere på bydelen. I 1974 kan jeg varmt anbefale at drikke kaffe og spise kage hos konditoren og derefter besøge kollektivet, gynækologen, de tyrkiske gæstearbejdere, minimarkedet, Jazzbaren eller en af de mange andre huse.
I 1974-delen finder du også den underjordiske udstilling Aarhus fortæller, hvor du kan fordybe dig i Aarhus historie fra vikingetiden til nutiden og plakatmuseet.
Læs mine indlæg om Den Gamle by her:
- Historien bag Den Gamle By i Århus
- Seværdigheder i Århus: Magisk dansk jul i Den Gamle By
- Seværdigheder i Århus: Dansk Plakatmuseum
Væksthusene i Botanisk have
Væksthusene i Botanisk have ligger bogstaveligt ved siden af Den Gamle by og en kort gåtur fra kunstmuseet ARoS. Men modsat Den Gamle by og ARoS så er væksthusene gratis at besøge for både børn og voksne.
I væksthusene kan du komme tæt på planer og træer fra fire forskellige klimazoner. Når du går ind i Væksthusene starter du i Middelhavshuset (hvor jeg personligt kunne genkende rigtig mange træer og planter hjemme fra Alanya), derefter kommer Ørkenhuset, Bjergskovshuset og til sidst Tropehuset, hvor tropiske sommerfugle flyver rundt.
I de forskellige væksthuse kan du lærer om planterne og hvilken funktion de har for vores moderne liv. I de opstillede indkøbskurve kan du også lærer mere om hvilke eksotiske planter, der i vores hverdagsprodukter.
Før eller efter turen igennem Væksthusene er det også muligt at nyde et måltid i Væksthusenes cafe. Læs mere om Botantisk have i Århus her.
Kvindemuseet i Århus
Kvindemuseet i Århus centrum er en af få Kvindemuseer i verden. Museet forsøger at skabe nysgerrighed, dialog, refleksion og viden om kønnets betydning – historisk set, aktuelt i hverdagen og til femtiden.
Museet er 3 etager stort og på museet finder du også den hyggelige økologiske museumscafé i Århus fra Rådhus. Jeg synes dette er et skønt museum og du sagtens kan besøge med dine børn og teenagere med til denne seværdighed i Århus.
Læs mere om min tur på kvindemuseet i Århus her.
Århus Domkirke
Århus Domkirke er en af byens mest ikoniske og historiske bygninger.
Århus Domkirke er en katedral, som blev indviet til Skt. Clemens, som var pave i Rom omkring år 100, og led martyrdøden ved at få et anker bundet om halsen og kastet i vandet, så han druknede.
Du kan besøge kirken indvendig og nyde den smukke indretning som både indeholder romersk stil og gotisk stil. Hvis du spørge personalet pænt, så kan du også komme op i kirketårnet.
Dinosaurus fodaftrykket
Denne lille unikke seværdighed i centrum af Århus, er af en eller anden grund ikke særlig kendt.
Personligt synes jeg det er super sjovt, at der er et ÆGTE dinosaurus fodaftryk i muren ved siden af Domkirken og Århus teater.
Hvis du gerne vil se fodaftrykket, så læs hvor du kan finde det i mit rejseblog indlæg her.
Stand-up på Alberts
Ordene Gratis og Stand-up er det jeg husker Alberts for. Så mange aftner er blevet brugt på Alberts, som ligger i en kælder nær Domkirken. Det er ofte tale om amatører som optræder, men professionelle optræder også engang i mellem på Alberts, så du kan være heldig at komme til at sidde få meter fra en af dine favorit komikere.
Du kan købe sodavand, øl og smarte cocktails på Alberts, som kan drikkes mens du ser standup.
Hvis du vil have en god plads, så kom i god tid! Du kan ikke reservere plads og der bliver fyldt over en time før stand-up starter.
Følg med i shows på Alberts facebookside.
Gå på unikke værtshuse i Århus
Århus er en af de største studenter byer i Danmark og samtidig også en gammel havneby. De to kombineret skaber et interessant værtshusmiljø, som jeg ikke har oplevet andre steder i Danmark.
Skab din egen pubcrawl med disse 3 unikke værtshuse, som jeg elsker at komme på.
Start på “Under masken” på hjørnet af Hotel Royal (hotellet hvor casino Royal er indeni). Under masken har den flotteste dørkarm jeg har set i årevis. Indeni er stedet som et levende kunstmuseum. Overalt er der maskefigurer, malet masker, kunst, skulpturer eller levende fisk i et akvarium.
Derefter skal du tage forbi “Teater Bodegaen”. På Teater Bodegaen kan du få noget af det lækreste mad i Århus. Maden på menuen er “gammel dags” som f.eks stegt flæsk og stjerneskud. Sammen med din mad kan du nyde en stor fadøl og en snaps.
Slut aftenen på “Kurts mor”. I mange år arbejde realitystjernen Susan K på Kurts mor, men som jeg forstår det, er hun der ikke mere. Med eller uden Susan K, så er Kurts mor stadig et værtshus, hvor alt kan ske og hvor gæsterne er godt og blandet.
Jeg har indsat alle punkterne med adresse på dette google maps. Husk at sende mig billeder fra jeres bytur!
Drinks ved Århus Å
Hvis du gerne vil sidde der, hvor det hele sker, så skal du ned til Århus Å.
I dagtimerne bliver der serveret brunch og frokoster i lange baner, mens området om aftenen bliver en af byens mest hippe gå-i-byen steder.
På dagen med godt vejr (eller bare tørvejr) er der ofte fyldt ved åen i Århus.
Latinerkvarteret i Århus
Jeg har gået et utal af turer i Latinerkvateret og også arbejdet på et pladeselskab i Latinerkvateret, kort før jeg flyttede til Tyrkiet.
Latinerkvarteret er det ældst bevarede kvarter i Århus. Området går helt tilbage til slutningen af 1400-tallet.
I Latinerkvateret kan du se de skønneste små og mellemstore huse, designer butikker, restauranter med anderledes menukort og virksomheder med kreative butik vinduer.
Du skal gå mindst ÈN tur i Latinerkvateret, når du besøger Århus, ellers snyder du dig selv for en skøn oplevelse.
Ingerslevs Boulevard marked
Det kan umuligt tælle, hvor mange gange jeg har besøgt Ingerslevs Boulevard, da jeg boede i Århus. Hver onsdag og lørdag fra kl 08.00 – 14.00 er der marked med friske varer og masser af god stemning i de ca. 60 opstillede boder.
På markedets dagene er den der perfekte “Århus stemning”. Hvis man som mig har boet i Århus, så ved du, hvad jeg mener. Hvis ikke så er det en “varm dansk sommer dag, hvor du sidder i græsset med en Øl og snakker med venner og venners venner. Det er en blanding af boheme, hippie og fremtidens advokater og politikere” sådan vil jeg beskrive følelsen af Aarhus.
På markederne bliver der solgt frisk frugt og grønt, hjemmelavede produkter fra store og små producenter, oste, friske fisk, velduftende blomster og kød fra slagteren. Markedet har også et ekstra stort udvalg af økologiske varer.
(Ingerslevs boulevard ligger på Frederiksbjerg. Bus nr 16 kører dertil eller du kan gå dertil fra banegården på ca. 5 minutter)
Ceres park og Arena
Elsker du fodbold eller koncerter med international kunstnere så er det Ceres park og Arene, du skal besøge.
Det er her Århus superligahold AGF spiller sine hjemmebanekampe og mere end 500.000 sætter årligt deres ben her.
Ceres Park og Arena er omgivet af den smukke Marselisborg skov og i gåafstand til centrum og banegården. Se deres arrangement program her.
Tivoli friheden
Tivoli friheden er Århus’s forlystelsespark, i gåafstand til centrum. Fra banegården i Århus er der 2 km til Tivoli friheden.
Tivoli Friheden ligger smukt placeret i Marselisborg skoven og har åbnet året rundt (men ikke hver dag året rundt, så husk at tjekke åbningstiderne).
I Tivoli friheden er der fire store rutsjebaner, 40 forskellige forlystelser, floder, spille områder og legepladser – og det berømte frit fald tårn, som alle konfirmander i Århus har prøvet.
I Tivoli friheden kan du møde Pjerrot og Tivoli frihedens egne maskotter Hr. Og Fru. Kanin. Igennem året er der mange forskellige events, koncerter og teaterforestillinger for både børn og voksne.
Godt råd: Hvis du gerne vil have kontrol over økonomien, når du og familien besøger Tivolig Friheden så køb et All-inklusiv armbånd. Med det får du entre, forlystelser, All-You-Can-eat buffet, værdikuponer til softice, popcorn, candyfloss eller kaffe og en kupon til spil og boder. All-inklusiv kan købes på Tivoli frihedens hjemmeside eller i indgangen.
Moesgaard Museum
Det nye Moesgaard museum er en stor smuk bygning i grønne omgivelser i Højbjerg, en lille køretur udenfor Århus. Moesgaard museet tilbyder en kulturhistorisk museumsoplevelse på internationalt niveau.
Museet har en række faste udstillinger samt skiftende udstillinger. Blandt de faste udstillinger kan du se det verdens berømte moselig af Grauballemanden.
Mosegard Museum har faste udstillinger, der omhandler stenalderen, bronzealderen, jernalderen, vikingetiden og middelalderen. I museets etnografiske udstilling kommer du tæt på de døds liv i forskellige kulturer og samfund. Flere af udstillingerne tilbyder sjove interaktive dele, som skaber liv og relation til historien samt giver børnene noget at pille ved, så de ikke keder sig.
Den smukke museums bygning er tegnet af Henning Larsens Archittecta og det udendørs område er en oplevelse i sig slev. Museet har et græsklædt tag som er åbent for gæster året rundt. Fra taget kan du opleve den storslået udsigt over Aarhusbugt, skoven og det smukke guldalderlandskab i Århus.
Læs mere om Mosegård museum på deres hjemmeside.
Bazar vest i Brabrand
Da jeg var en fattig studerende, med gratis adgang til offentligt transport, tog jeg ofte i Bazar vest for at handle frugt og grønt til SU-venlige priser. Det var også her jeg første gang smagte çağla (friske umodne mandler) med salt på.
Bazar vest giver oplevelsen af at rejse til Mellemøsten uden at forlade Århus bygrænse. Bazaren har haft gode og dårlige perioder, men jeg har udelukkende haft gode oplevelser i den 18.000 m2 store indendørs bazar.
Jeg kan anbefale at shoppe frugt og grønt, krydderier og orientalske genstande i Bazar vest. Det er også det perfekte sted at spise tyrkisk, iransk, persisk og andet mellemøstligt mad.
(Bybus nr. 4A og nr. 15 kører til bazar vest. Stedet har også 500 gratis p-pladser)
Århus streetfood
Hvis du vil have et lækkert måltid til billige penge kombineret med en god oplevelse, så skal du besøge Århus Streetfood. Der er stort udvalg og en fed stemning ved Århus streetfood.
Jeg har skrevet et langt indlæg om Århus streetfood her, hvor du kan læse alt der er værd at vide.
Århus festuge
Hvis der er noget tidspunkt på året du bør besøge Århus, så er det mens der er festuge! Selvom det hedder festUGEN, så strækker det sig faktisk over 10 dage.
Stemningen er på sit højeste og der er så mange aktiviteter i byen. Hver år er der arrangeret nyt musik, udstillinger, underholdning samt meget meget mere.
Følg med i hvornår det er festuge på www.aarhusfestuge.dk
Jazz festival
En anden hyggelig årlig begivenhed i Århus er Jazz festivalen.
Hvert år holdes der en otte dage lang Jazz festival i Aarhus.
Koncerterne finde sted på torvet, i telte, i kirker, på museer, på cafeer, på klubber og på etableret spillesteder. Under festivalen kan du opleve store internationale navne, lokale orkestre, frokost jazz og børnejazz. De fleste koncerter er i dagtimerne og mange af koncerterne er gratis.
Se dato for næste festival og festival program her.
Musikhuset Aarhus
Musikhuset Aarhus er Nordens største musikhus og stedet indeholder seks sale og ni scener, som hver år danner ramme for kulturelle oplevelser i alle størrelser.
Jeg har været til nogle af mit livs bedste shows her, blandt andet Jonatan Spangs Bryllup (pralle pralle Jonatan er en gammel ven, så fik nogle rigtig rigtig gode billetter i gave af ham)
Musikhuset ligger i spytte afstand til ARosS (hvis du kan spytte langt, eller er der omkring 50 meter), så kombinere eventuelt din dag i Århus med en tur på ARoS og en aften i musikhuset.
Shopping i Århus
Jeg ved godt, du har skulle lidt langt ned på listen, før jeg nævnte shopping.
Århus er naturligvis en fed by at shoppe i, med et utal af tøjbutikker, interiør butikker, børnebutikker, smukke forhandlere osv osv.
I Århus centrum finder du 3 store shoppingcentre: Magasin ved åen, Salling midt på strøget og Bruuns galleri ved banegården samt en lang gågade med masser af butikker, som du kan shoppe i.
Sallings roof top
Hvis du gerne vil se smukke Århus oppe fra, så skal du op på Sallings Roof top. På taget af Salling er der en cafe, som er en skjult perle i byen med små drivhuse, hyggekroge og fantastisk udsigt.
Der er også en platform, hvorfra du kan komme helt hen og slå over gågaden i Århus (ikke for folk med højdeskræk).
Du behøver ikke være gæst i cafeen for at se Sallings Roof Top, men husk at vise respekt for stedets betalende gæster.
Marselisborg dyrehave
Jeg er helt vild med det faktum, at der tæt på Århus centrum ligger en 22 hektar stor dyrepark med hjorte, sikavildt, dåvildt og vildsvin.
Marselisborg Dyrehave har åben året rundt i alle døgnets lyse timer og det er en super hyggelig oplevelse. Jeg vil næsten give dig hjorte garanti, for som du kan se, kom jeg på en helt tilfældig dag, helt tæt på en af de store hjorte og hvis du har æbler og gulerødder med, så kan du håndfodre hjortene.
Note: Husk dyrene i dyrehaven er vilde dyr og hvis de ikke gider snakke med dig, bør du respektere det.
Den Uendelige Bro
Det lyder næsten komisk, at en badebro er blandt min favorit seværdigheder i Århus, men ikke desto mindre er det sandt, fordi den er kunstnerisk, og det elsker jeg.
Den Uendelige bro er, som navnet beskriver uendelig. Den er en cirkel, som du kan gå rundt og rundt og…. indtil du ikke gider mere.
Om sommeren fungere broen som en badebro mens den på ikke-strandvejr-dage er en hyggelige gåtur over vandet.
Marselisborg Slot
Marselisborg Slot blev færdigbygget i 1902 som folkets bryllupsgave til Kong Christian X og Dronning Alexandrine. Marselisborg er derfor et ægte “Konge og Dronninge slot” som du kan vise dine børn.
I dag tjener Marselisborg Slot som den danske regents sommer- og juleresidens i Aarhus.
Når kongefamilien befinder sig på Marselisborg Slot, er der vagtskifte hver dag klokken 12.00. Når den kongelige familie ikke er på slottet er slotsparken med Dronningens rosenhave er åben for besøg.
Det er en hyggelig og gratis oplevelse i Århus, som jeg synes man skal tage sig tiden til at se.
Aarhus Teater
I en smuk trekant ligger Aarhus teater, Domkirken og Århus Vikingemuseum. I samme lille område ligger også: Kvindemuseet, pølsevognen Børnenes Kontor og dinosaurus fodsporet, som jeg nævnte ovenfor.
Aarhus teater på Bispetorv har været Århus´s teater siden 1900. Teaters smukke facade er noget mange husker, som værende et ikon for Århus.
Årligt har teateret omkring 100.000 gæster fordelt på teaters 4 scener. På den Store Scene kan du opleve teaterkoncerter, musicals- og familieforestillinger. På Scala Scenen er der klassikere og stærke dramaer. På Studio gentænkes teatergrebet i en eksperimenterende genrer og på Stiklingen spilles ny dansk dramatik.
Der er offentlige rundvisninger en gang om måneden. Læs mere på Aarhus teaters hjemmeside.
Vikingemuseet
Har du også set alle sæsoner af “Vikings” på Netflix?
Det har jeg og det gav mig lyst til at besøge Vikingemuseet i Århus, så der kunne komme lidt fakta på min vikinge-viden.
Museet er ganske lille, hvilket ikke nødvendigvis er dårligt. Hvis du kun har kort tid i Åhus, så skal du jo have mest muligt ud af din tid, og Vikingemuseet er en billig, spændende og hurtig lærerig seværdighed i Århus.
Læs mere om Vikingemuseet, åbningstider og priser i mit rejseblog indlæg her.
Steno museet (Naturvidenskabelig museum i Århus)
Steno museet er et af de museer i Århus, jeg har besøgt flest gange. Jeg var tidligere barnepige for 2 skønne piger og tog jeg dem flere gange med på Steno museet.
På museet var der dengang en stor “bamse” udgave af en livmor. Den synes pigerne var super sjov at kravle indeni, indtil jeg fortalte dem, at det forestillede en livmor, det de kravlede rundt indeni. Så var den pludselig ikke sjov at lege i mere.
Steno museets planiterium danner også rammen for min mest pinlige folkeskole historie. Vi var på Steno museet for at lærer om stjerne, men jeg faldt i søvn. Min lærer sagde efterfølgende til mig, hun bemærkede jeg havde mine øjne lukket, til hvilket jeg svarede “Jeg hørte det hele”. Hun tog det meget pænt, at jeg ikke have SET stjerne undervisningen, men “hørt” den.
På Steno museet kan du lade dig fascinere af små atomer eller fakta om hvor gigantisk stort universet er. På Steno museet har både børn og voksne mulighed for at gå på opdagelse i de mange natur- og lægevidenskabelige udstillinger, som blandt andet udstillingen om, hvordan skønhedsidealer og blufærdighed har ændret sig igennem tiden.
På Steno museet kan du også besøge urtehaven og lærer om de mange gamle medicinske urter, som også er utrolig spændende.
Steno museet koster kun 30 kr. i entré for voksne og er gratis for børn under 18 år.
Ole Rømer-observatoriet
Når vi rammer årets mørkeste tid (vinteren) så åbner denne særlige seværdighed i Århus op for gæster. I klart vejr kan man få et unikt kig igennem observatoriets teleskoper.
Er der overskyet, så tilbyder Ole Rømer-observatoriet en rundvisningen i det gamle observatorium og foredrag om astronomi.
Godsbanen
Da jeg studerede design, kom jeg meget på Godsbanen. Miljøet er super kreativt og der var det muligt at printe mine opgaver i super flot kvalitet.
Udover det, kan du på Godsbanen opleve udstillinger, teater, oplæsninger, koncerter, markeder, og du kan nyde en god middag eller en kop kaffe i restauranten. Du kan også arbejde i værkstederne og projektlokalerne, deltage i et af de mere end 400 årlige arrangementer eller måske gå en tur på taget.
Stedets arkitektur er også et besøg værd i sig selv!
Pool på Sharks
Jeg var bartender på Sharks dag og nat sideløbende med mit universitetsstudie. Jeg kender dette sted ind og ud!
Derfor ved jeg også det er en hyggelig seværdighed i Århus, som mange ikke kender til. Her kan du få dit et spil pool med dine børn (i dagtimerne) eller med dine venner over en fadøl om aftenen.
Jeg har skrevet et helt rejseblog indlæg om Sharks, så se åbningstider, priser osv der.
Antikmuseet i Århus
På Århus universitet finder du Århus antikmuseum.
Museet byder på en kulturel rejse igennem middelhavslandenes oldtid. Museet udstiller gaver skænket til guderne, oldtidens mønster, drikkeskåle fra grækernes fester og gips afstøbninger af af den antikke verdens mest berømte skulpturer. Du kan også besøge den ægyptiske mumie TaBast på Antikmuseet.
Der er gratis adgang for alle på museet.
Øst for Paradis
Øst for Paradis er den mest unikke biograf, jeg nogensinde har været i. Øst for Paradis viser håndplukkede film fra hele verden. De specialiserer sig i de små, unikke filmperler, som de mener fortjener et større publikum. Filmene er på forskellige sprog.
Nogle gange har de fundet en skøn unik film, mens de andre gange har fundet noget, der ikke var værd at se (ifølge mig).
Ski Arena
Hvis du gerne vil prøve at stå på ski, men ikke vil den lange vej på ski ferien, så er ski arena i Hasselager et godt alternativ.
Perfekt som familie udflugt på en regnvejrsdag eller til en hyggelig dag med vennerne.
Hvis du ligesom mig er virkelig dårlig til at stå på ski, så er dette også et godt alternativ til en dyr skiferie, fordi det er billigere at køre til Hasselager end til Østrig.
Racehall gokart bane
Racehall er en 10.000 m2 stor hal, som også ligger i Hasselager, lidt udenfor Århus.
Stedet har 34 gokarts på deres bane. Racehall har børne, handicap, twin, super og standart gokarts.
Jeg har været til alt for mange julefrokoster her og haft nogle fantastiske race, hvor jeg slog min chef, så godt sted til det ( og fordi det mest har været julefrokoster jeg har været til, så har jeg ingen ordenlige billeder herfra).
PIN IT!
INDHOLD I ARTIKLEN: SEVÆRDIGHEDER I ÅRHUS, OPLEVELSER I ÅRHUS, MARSELISBORG DYREHAVE, MARSELISBORG SLOT, AROS KUNSTMUSEUM, MOESGÅRD MUSEUM, BOTANISK HAVE AARHUS, AARHUS BOTANISK HAVE, GRATIS OPLEVELSER I ÅRHUS, GRATIS SEVÆRDIGHEDER I ÅRHUS, DRIVHUSE I ÅRHUS, REJSEBLOG, OPLEVELSER I DANMARK, VISITDENMARK, BLOG OM ÅRHUS, BLOG OM AT REJSE, ÅRHUS SEVÆRDIGHEDER, SEVÆRDIGHEDER FOR BØRN I ÅRHUS, SEVÆRDIGHEDER I JYLLAND, SEVÆRDIGHEDER I JYLLAND FOR BØRN, REJSBLOG, DANSIH TRAVELBLOG, VISITAARHUS, MIT AARHUS, MIT ÅRHUS, ARTIKLEN INDEHOLDER AFFILIATE LINKS.
Skønt at se min gamle hjemby med oplevelsesbrillerne på. Der er flere ting på listen, jeg ikke anede en pind om 🙂
Så har du god grund til at tage tilbage og udforske dem 😉