Alanya Den tyrkiske hverdag

3 år med Taner

Tyrkisk bryllup, selfie tyrkiet, dansker i tyrkiet, dansk i tyrkiet, blog om tyrkisk, dansk pige i tyrkiet
Like på:
Den 18 april har Taner og jeg været sammen i 3 dejlige år.

For nydeligt skrev jeg dette indlæg om min egen 3 års dag for at bo i Tyrkiet, og derfor kan de fleste så nok regnen ud at jeg først mødte Taner efter jeg var flyttet til Tyrkiet, selvom der ikke gik mange dage 😉

Taner og jeg mødes på det kontor han arbejder på, og han er uden tvivl en af de helt store grunde til at jeg valgte at blive i Tyrkiet efter mine først “test måneder”.

Livet med Taner er ukompliceret, det er kærligt, det er tillid, det er sammenhold og plads til personlig udvikling. Da jeg skulle oprette Alanya.dk som firma tilbud han at skrive sig ind i firmaet, for at gøre nogle af de jurdiske processer nemmere (kedeligt at høre om, men man SKAL blandt andet være både en manager og en editor en chef når man udgiver magazin, for dette må ikke være den samme person) At han tilbød sig der har betydet meget for den udvikling firmaet har haft, og selvom han i dag kun er et navn på et stykke papir, er jeg stadig glad for han hjælper mig med at gøre det muligt.

Facebook status fra 1 år

statud fra facebook

Hvert år følelses det mere og mere fantastisk at vi stadig er sammen.
Facebook har netop mindet mig om et opslag jeg skrev på vores 1 års dag, for 2 år siden. Statussens ord ville være magen til dem jeg ville skrive, hvis jeg havde skrevet en ny statusopdatering her på år 3.

3 år i monogamt forhold

Mange drenge jeg støder på i Alanya lever i “åbne forhold”, det er bare sjældent deres kæreste ved de har et “åbent forhold” (=drengene er utro, pigerne ved det ikke).

Modsat flere piger jeg møder, har jeg aldrig været i tvivl om at Taner var mig tro. Jeg har aldrig adgang til hans telefon, jeg får altid billeder når ham er ude med vennerne og jeg har altid følelsen af han kun tænker på mig.

Sådan brugte vi dagen

Vi kunne desværre ikke bruge dagtimerne sammen, da Taner var på arbejde og jeg i Antalya. Aften derimod var dedikeret til kærligheden. Vi lavede lækker mad sammen og fik et glas vin. Det var en skøn aften, og fantastisk at have en date med den mand jeg elsker.
Gem

Facebook Kommentar

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggers like this: