2016: Året der gik, i virkeligheden og på bloggen

alanya bloggen, blog om alanya, alanya blogs

2016 er på vej mod sin afslutning, og jeg har haft (endnu) et fantastisk år.

Jeg synes det virkede oplagt at lave en “året der gik på bloggen” da store dele af årets store begivenheder er “dokumenteret” her.

Samtidig giver det mig mulighed for selv at huske alle de ting jeg har laver, og grine lidt over det.

Januar:

I Januar var jeg stadig meget aktiv på bloggen, men både stort og småt. Siden har jeg skåret ned på antallet af månedlige blogindlæg og blogger nu kun om det store eller når jeg har en god historie jeg gerne vil dele. I januar skrev jeg et blogindlæg der hed “Du ved du er i et tyrkisk hjem når”, og indlægget blev læst flere tusind gange.

Jeg delte også indlægget om min svigermor og hendes manglende kendskab til google, og indlægget om hvor god jeg er til at blende ind som en tyrker i min hverdag.

Februar:

På trods af jeg havde blogget inden juli 2015 lavede jeg først en facebook side til bloggen i Februar 2016. Den er blevet taget pæn imod, og i dag har jeg over 400 følgere på Facebook.

I Februar skrev jeg også indlægget 5 spørgsmål udenlandsdanskere er røv trætte af.

Marts:

Marts var også måneden hvor jeg snød min svigermor med en suppe med tang i, delte hvilke tyrkiske desserter jeg elsker og fortalte om mine tanker før jeg flyttede.

April:

I April 2016 havde Taner og jeg været sammen i 2 år og samme måned var vi på forlænget weekend i Side.

Den var også måneden hvor jeg lavede en yderst vellykket aprilsnar omkring Jysk ville åbne i Alanya, og den Aprilsnar blev af mange misforstået og folk tror stadig Jysk kommer til Alanya. I April skulle jeg også genansøge min opholdstilladelse men visum kontoret ønskede ikke det skulle være en nem og hurtig process – Læs mere om den historie her.

Maj:

Maj var en måned med fuld knald på. Jeg holdte mit første foredrag, jeg spiste frokost med Silas Holst men vigtigst af alt så kom året første og eneste Alanya.Dk magasin, som vi efterfølgende fejrede med en super vellykket reception.

Juni:

I juni havde jeg endnu en kendis frokost, denne gang var det med Dennis Knudsen, som havde holdt årets båltale til Sankt Hans.

I juni startede ramadanen også, og den overholdte Taner i hele 48 timer, hvilket jeg naturligvis gjorde grin med her.

Juli:

Så kom vi et halv år igennem, og i juli gav jeg min personlige guide til en tyrkisk kæreste, samt talte lidt om 1 års krisen mange oplever når de flytter til Alanya.

I juli kom skønne Tyrkiet også pludselig i undtagelsestilstand efter og alle blev gjort mundlamme, inklusiv mig selv – Eller helt mundlam var jeg ikke, jeg skrev et indlæg der hed Når man pludselig bor i et land i undtagelsestilstand og et andet der hed Dagen derpå: Hvad skal man sige?

August:

I august har jeg fødselsdag, og mine skønne veninder overraskede mig med en fantastisk dag.

August blev også måneden hvor bloggen fik den første gæsteblogger, og måneden jeg første gang spillede monopoly med et mix af tyrkere og danskere, et spil jeg sent vil glemme – Læs her hvorfor.

September:

I september måtte vi anerkende, at sæsonen i Alanya havde været svær, og overvejelser omkring, hvad hverdagen skulle indeholde blev gjort. Min familie var på ferie i Alanya og det gav mulighed for en middag mellem mine forældre og Taners forældre – Den middag kan du læse om her.

I september tog jeg og 2 veninder til Kappadokien, og det blev begyndelsen på et efterår med mange rejser rundt i Tyrkiet.

Oktober:

Selvom efteråret for længst var i gang, så var der stadig varmt i Alanya. Det gav anledning til min og Taners anden ferie, som denne gang gik til det fantastiske Olympos. Turen var vidunderlig og du kan læse om ferien her.

November:

I November var Sanne og jeg på tur sammen 2 gange. Første tur var en 3 dages tur til Antalya, og vores anden tur gik til Kappadokien, hvor vi fulgte Sannes svigermor hjem. Turen til Kappadokien varede 2 dage, og var en utrolig underholdende tur.

Gæsteblogger nr. 2 kom også på bloggen i november. Denne gang var det Loveantalya.com, der skrev dette gæsteindlæg.

December:

Så kom vi til årets sidste måned og den måned vi er i nu.

Den 3. og årets sidste gæsteblogger kom på, med indlægget “At springe ud i det“. Personligt fik jeg kravlenisse-anerkendelse for mit kravlenisse design og jeg skrev indlægget om hvad fordomme og forventninger der møder en, når man vender hjem til Danmark til jul.

Status på året:

Jeg er glad og taknemlig for et fedt år med nogle utrolige mennesker i mit liv. Jeg er velsignet i min hverdag, og tror på at god karma avler mere god karma. Dette bliver også årets sidste blogindlæg – Tak for i år til alle mine læsere, vi “ses” i det nye år!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af TeaTougaard.dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til mig.